God morgon världen!

Hallå där
Lördag äntligen! Idag händer det massa roligt så det ska bli jätte roligt:D Igår var jag ute och tog en öl (som blev till tre) på Harrys.
Igår innan jag åkte till stan så åkte jag, Molle och Happy och handla lite saker till idag så då blev jag ännu mer taggad på idag!:D
Kommer dock vara jätte trött sen ikväll eftersom jag somnade vid 04-04.30 och vaknade vid 10.30. Det är nog egentligen lite för lite sömn för mig:P

"Kindness is like snow- it beautifies everything it covers"

But I will run until my feet no longer run no more
And I will kiss until my lips no longer feel no more
And I will laugh until my heart it aches
And I will love until my heart it breaks
And I will love until there's nothing more to live for

Another day in paradise

Tjabbatjenahallå!
Idag har jag verkligen pluggat hela dagen! Först var det uppsatsen från 9-15, hem och äta och vid 17-22.30 plugga på allt annat till tentan. Imorgon har vi lite grupphandledning och sedan sitta i skolan hela dagen med uppsatsen sen. Vill bara börja bocka av listan nu!!


Tjolahopp!

Hej hopp!
Uppe med tuppen eller ja nästan i alla fall. Kl 8.45 var tidigt nog. Vi ska ner till skolan och skriva lite uppsats och försöka få lite gjort sådär. Har ingen motivation för att göra det kan jag tala om:P Men ibland får man bita ihop och se glad ut^^
I helgen har det varit mini-nollning för de nya sjuksköterskorna som börjar nu och typiskt nog blev jag dunderförkyld redan första dagen så missa nästan hela torsdagen men sen var jag på't igen på fredag och lördag! Fredag var pubrunda så då gick jag, Gulli och Emilie ut och dansa assssssssen av oss!;)

New start!

Hejhopp!
Imorgon är det upprop för t6. igen... Aja lika bra att se det positivt och vara färdig senare på året när det inte är lika kallt och ruggigt.
Tänkte jag ska försöka hinna med en powerwalk och en dusch innan det är dags för kickoff kväll med de små liven.
Sen efter denna vecka är det dags att börja med hårdplugget så det heter duga alltså! Hejdå livet återkommer senare;)

I don't get jealous when I see my ex with someone else, because my mom always told me to give my old toys to the less fortunate.

Ojoj igår var jag och fina Molina ute på krogen för en gångs skull. Det var jätte skoj! började med en fördrink på nivå och sedan vidare till fox och statt! Ska försöka lura fram någon av de 4 bilder vi tog med Molinas kamera:P
Imorgon är man ledig och ska försöka fixa lite saker innan det är dags för att skriva examensarbetet.

Trust!

And you ask me why I never trust someone

2012 here i come!

under 2012 ska jag:
  • Ta examen och bli färdig sjuksköterska
  • Flytta till en annan lägenhet
  • Försöka sluta konsumera så mycket kläder
  • Åka till London
  • Få ett jobb (borde kanske ligga lite högre upp på listan)
  • Gå på ett par studentfester!!!

Sen en tid tillbaka


Narkossyrra?!

Dag 1 på central operation gjord! Har gått med narkos idag och det verkar så roligt:)
Står lite mellan det och barnmorska efter idag:)


Det bara bli bättre

Ja nu är det i stort sätt slutgiltigt i alla fall. Kan inte bli sämre än det är nu. Bara hoppas på att resten av året kan bli bättre än början.

Hands down

Hej hopp
Så var den sista lediga dagen för denna veckan snart slut också. Imorgon börjar min op vecka och det ska bli rätt intressant:)
Efter denna vecka så blir det c-uppsats igen! Ska bli gött att bli av med skiten en gång för alla! Har lite funderingar på att åka hem till Hölö en sväng faktiskt:/ Men har lite svårt att reda ut när, skulle vilja åka i veckan men svårt när man ska vara på sjukan. Annars hade jag lätt gjort det!
Längtar efter mina fina flickor hemma!:love:

BAAAAAAAAAAM

Där var bedsiden godkänd!
Nu är det bara praktiken som ska bli godkänd så man kanske kan börja ta tag i resten som är kvar. Även fast jag klara bedsiden idag så är det massa skit med. Riktigt jobbigt att allt inte bara kan funka! Vill att det ska vara över nu:/

The cage that is my heart

One day I looked up and there you were,
like a simple question looking for an answer.

Now I am the whale listening to some inner call,
swimming blindly to throw myself upon your shore.

What if I don't find you when I have landed?
Will you leave me here to die on your shore stranded?

I know it's stupid

Tjollahopp!
Idag är det torsdag och imorgon är det dags för sista dagen på avd 57 som praktikant^^ Ska bli rätt skönt att inte vara praktikant längre och nästa gång så är jag på sjukhuset som färdig sjuksyrra förhoppningsvis.
Har slutbedömning på tisdag nästa vecka direkt efter op praktiken. Längtar tills dess kan jag säga!
Ska iväg till sjukan snart och hämta ut ett set kläder då det är stängt imorgon när det är röd dag. Då får jag en liten promenad på morgonkvisten också;)
Ska försöka ta en promenad senare ikväll också så jag försöker komma igång med mina promenader igen;)

You are the one so I make sure I behave!

Idag var min sista riktiga dag på praktiken och det kändes riktigt bra gick med en annan sjuksköterska idag och fick bra beröm efter dagen och det känns ju jätte roligt. I söndags kväll kändes det som jag hade 100000 mil kvar tills examen men efter två dagar så har det ändrats ganska bra och det känns jätte roligt.
Har en halvdag kvar sen är det slutbedömning nästa vecka så håll tummarna nu!
Det är typ storm ute och regnar:/ inte alls så roligt med tanke på att jag tänkte gå ut en sväng efter jobbet men blev att tillbringa kvällen i mina pyjamasbyxor och underbara tofflor:) Sitter och kollar The holiday och drömmer mig bort en aning:)

RSS 2.0