Annandag jul

Idag ska jag och Rickard till gamla stan och fixa ringen jag fick i julklapp, som var så himla fiiiiiin:) sen ska vi kanske till farsta och sen blir det farsta och hem till mami och umgås med henne medan syster och pappa är på hockey. Har saknat min mamma grymt mkt när man är i kna. Den 28 eller 29 åker vi iaf hem igen. ska bli väldigt skönt faktiskt:)

dan före dopparedan

Jahapp då var alla klappar handlade och ikväll ska jag till Rickard i huddinge och sova där inatt:) Känner mig riktigt stressad över att vara hemma så många man vill träffa på så lite tid samt kanske plugga lite och hinna umgås med mina päron. Nej nu ska jag in i duschen och sen springa ner till maten och sen till älskling!:D

3 dagar kvar till jul:)

Idag kom man hem till lilla Hölö, känns riktigt bra. var typ som ett litet barn 10 min innan vi var hemma:) Var riktigt skönt att få träffa föräldrarna igen:) Fast de kände inte riktigt igen mig;)
Känns rätt jobbigt att vara utan älsklingen nu på nätterna då vi inte kommer sova med varandra lika mycket:(
Har bara sovit utan varandra tvä nätter sen vi kom hem till kna efter sommaren. Sen ska vi fira nyår hemma i karlskrona:) ska bli riktigt skönt:) bara sitta i hans nya lägenhet och äta gott och mysa:)

If you ever feel like letting go, I won't let you go

Tisdag idag och det är två dagar kvar till praktiska tentan samt hjulsittningen 2009! Ska blir grymt kul:) Nu är det mesta i rullning också. Har fixat kläder och allt man behöver tills dess. Men om jag inte klarar tentan på torsdag så måste jag vara kvar till på måndag=( inte kul. sen i helgen flyttar Rickard till sin lägenhet:) Ska bli mysigt:)


You are the only one

Länge sen jag skrev här nu så kände det var dags att göra en insats;) Ja nu har man slutat sin 8 veckors praktik på äldreboende vilket var asskönt!:) Nu har jag tenta om 4 dagar sen har jag 6 dagar ledigt till nästa tenta:) Men har gjort första tentadatumet till ett bra datum;) Säger inget mer om det. ska bli en överraskning:) Snart är det hjulsittning oxå det ska bli grymt kul:)
Har börjat fixa med mininollningen med asparna oxå. längtar dit med:)
Nu ska jag återgå till farmakologin:/ Usch usch å blää

RSS 2.0