En dag i november

Vi människor föds som ett blankt blad i en bok, med tiden skriver vi våra egna berättelser och boken blir till slut en berättelse. Ju äldre man blir så börjar bladen att blekna och suddas ut. Hos de flesta som dör så är man tillbaka på ruta ett som en helt oskriven bok.
Är så hemskt att man inte kommer ihåg vem människan som sitter bredvid är eller personen som man älskat i över 50 år.

Inte gillar utan ÄLSKAR!

Vissa saker kan man inte säga för många gånger så jag säger detta igen, Rickard Sebastian Lindholm, du är det allra finaste jag vet och jag älskar dig mest av allt. utan dig vet jag inte vad jag skulle göra.


2-0

Många svåra beslut som ska fattas denna vecka=/ Vet varken ut eller in just nu=/ Vill bara bort härifrån

Kinky kinky!

Kinky night i lördags vilket var rikigt roligt faktiskt:) Jag och min sötaste var Tarzan å Jane:)Ser lite svullen ut på bilden men det är all alkohol;) kvällen fick dock ett olyckligt slut. Vi satt i skolan bredvid och pratade och sen skulle jag gå och kissa och på något sätt så lyckas jag stuka foten så nu hoppar jag på ett ben... KUL! ska egentligen till praktiken imorgon men kommer nog inte gå så bra. men måste iaf ut till rödeby för basmöte så ska väl det iaf men usch usch sen är det visning på eftermiddagen och hade tänkt försöka hinna till banken och kolla lån och sånt. Aja ska lägga mig i sängen och kolla tv:)

 


RSS 2.0