When I text you it means I miss you. When I don't text you it means I'm waiting for you to miss me.

 
 
 
Söndag idag då, sista dagen innan det är dags för hårdträning och strikt kost. Äntligen! Längtar dock hem för att kunna få in rutinerna ordentligt och ha tillgång till gymmet. Men träningen ska gå att göra hemma med men känns bättre att gå till gymmet och svettas lite.

När jag kommer hem ska jag dessutom umgås med fina fladdie och kolla SoA (Sons of anarchy) han ska äta B&J medan jag får äta en frukt eller något liknande :P Måste säga att den här människan är en av de finaste och bästa människorna jag träffat. Jag är lyckligt lottad som har honom och andra fina människor i mitt liv.

Life is good

Önskar jag hade varit i Karlskrona på oktoberfesten men men jag har det bra där jag är med. Har lite lördagsmys idag


I won't give my heart to anyone but if you're brave enough you can try to steal it

 
 
Sa ju att jag inte skulle kunna hålla mig så länge med att skriva. Nu har jag bokat resan hem igen längtar tillbaka en del och kunna reda ut saker men även att börja med mitt nya tränings- och kostschemat. Det var lite skoj att jag lyckades få med både min syster och en kompis på det denna månaden, vilket är bra då peppar man varandra lite. Är riktigt taggad inför den kommande månaden och för att få se resultaten! 
Igår var jag hos frissan och bad henne förändra mig lite och jag vet inte riktigt om jag är helt nöjd, tycker inte riktigt detta passar mig riktigt men vi får väl se vad folk säger när de ser mig igen.

Time for a break

Nu har jag bestämt mig, den 1a oktober så börjar jag med fitnessfighten som ni kan hitta HÄR. Det är intensiv träning i en månad med kost och träningsprogram. Så nu jäklar, lagom till Kinky night ska jag komma i riktig form. 
Denna veckan kanske det inte blir så mycket bloggande, känner att jag behöver ta lite avstånd från saker och fundera på vad jag vill göra och hur jag ska göra det.
Så är i alla fall tanken sen får vi väl se hur länge jag kan hålla mig från att skriva ;)

One day i looked up and there you were like a simple question looking for an answer




Ojoj vilken natt jag har haft. Efter ungefär halva natten blev en sjuksköterska sjuk så det slutade med att jag var medicinskt ansvarig för 18 patienter! Jag måste säga att jag är sjukt stolt att jag ens klarade det! Men jag tycker ändå det är roligt. Blev lite snabbfrukost på vägen hem;)


Hard work work

Sitter just nu på jobbet och har inte ens 5 timmar kvar innan det är dags att åka hem finally. 10 långa timmar att jobba är inte nådigt, hehe. Fast är riktigt kul att få jobba igen och inte bara sitta hemma.
Fick ett intressant telefonsamtal imorse så nästa vecka ska jag på arbetsintervju!!!


You should be worried

Efter x antal kaotiska timmar på min gamla praktikplats så var det äntligen dags för lite välbehövlig middag. Har rast i 10 min till innan vi kör hårt de sista två timmarna. Sen är det att åka hem och andas ut.
Saknar verkligen att jobba på detta stället!

I övrigt då, jo är sjukt rastlös över att inte få jobba (eller spendera pengar...) jag håller på och lär mig vilka människor jag vill ha i mitt liv och vilka jag absolut inte vill ha där. Jag har bestämt mig angående den där utmaningen så nu kör jag järnet med start den 1a oktober;)


Don't seek the most beautiful person in the world, seek the person who makes your world the most beautiful.

 
 
 
Idag ska jag iväg och jobba en väng på min gamla praktikplats, ska faktiskt bli jätte kul att få åka tillbaka dit. Gillade både personalen och avdelningen jätte mycket så är väldigt förväntansfull faktiskt. 
När jag kommer hem igen är klockan rätt mycket så blir nog inte så mycket annat gjort idag. 

Payback

Varje dag tänker jag bevisa dig fel!

Klumpeduns

Jag känner mig så klantig. Jag tror jag kan ha sagt något igår som jag inte borde men jag kommer inte ihåg om det hände på riktigt eller om det bara var en dröm. Så stor grej är det väl egentligen inte men det är bara något som ens är onödigt att säga högt. 

Hit and run

Hejhopp
Vaknade för några timmar sen och mådde väl bättre än jag förtjänar. Fick nog ett ordentligt slag på axeln igår känns det som för det gör rätt så ont. Jag ska snart över till grannen för lite "bakis"häng. Han är bakis jag not so much.
Har inte helt bestämt för om jag ska åka iväg eller om jag ska stanna kvar här men det visar sig väl. 

Time to stop being a coward and start to be brave

 
 
 

If I drown in the ocean you'll be the first to rescue me

 
God morgon! 
Nu är det kanske inte morgon längre men ändå. Idag är dagen som Karlskrona är tyst och tom. De flesta av mina kompisar har åkt till köpendanmark för att inhandla alkohol. En buss lastad med partymänniskor lämnade Kna klockan sju imorse. De kommer tillbaka ikväll lagom till kårkvällen men till dess får vi som är kvar underhålla oss själva. 

Anta en ny utmaning kanske?

Jag har lite funderingar på att anta en utmaning om att komma i form på 30 dagar. Utmanar mest mig själv men kan vara lite kul att göra då kroppen både mår och ser bättre ut. Värt att fundera på i alla fall, tänkte berätta senare när jag bestämt mig säkert, då kanske det till och med är någon som vill göra denna utmaningen med mig? 

The best lyrics are the ones that give you goosebumps, make you cry or help you realize the answers.

 
 
Halloj
Jag har haft lite fullt upp under dagen med att vara trött och mått dåligt. Fick besök på morgonen av grannen så vi kollade på tv och prata lite, trevligt att få sällskap så där på morgonen. På eftermiddagen kom Knott förbi och umgicks lite med mig, därefter gick jag till affären och på vägen dit började jag må dåligt så när jag kom hem var det bara att lägga sig ner och försöka ta sig igenom kramperna. Nu har det äntligen gått över! 
Resten av kvällen tillbringas framför tv. 

I use music to speak when words fail me

 
   
 

I'm not that important to you

Vissa människor vet man att man är viktig för, andra not so much... 
Det är nu du ska prioritera dem ut ur ditt liv.... 

Running away


You were the light that led me home

Snälla snälla snälla kan inte detta bara få gå vägen nu! Håller tummar och tår och allt annat som går just nu.

With you I will fight and defend!

Har varit lite dålig på att skriva idag, jag har bara haft fullt upp med annat antar jag hur jag nu kan ha det när jag inte har något jobb... 
Jag har varit i stan och gått rut och kollat lite och drömt mig iväg lite kanske man kan säga. Nu på kvällen tog jag mig en promenad till utkiken och satt där och försökte rensa tankarna och få ordning på saker och ting. Imorgon tänkte jag att jag ska ta och ringa till lite ställen angående jobb så får vi se hur det går, HÅLL TUMMARNA!!!!

Never regret anything that made you smile

Har varit en riktigt seg dag, sovit lite och sen mest degat känns det som. Var och handla lite med Linné och på kvällen blev det en liten sväng till vattnet med Fladdie. Är överlycklig för mina underbara vänner. 
 
Jag har lärt mig att man ALLTID ska berätta för människor hur mycket de betyder för man vet aldrig när det är försent för att göra det, jag tror och hoppas att de människor som är betydelsefulla för mig vet om det. Det bev lite för djupt här kanske men tycker verkligen att människor ska lära sig uppskatta vad de har och inte tro att allt går att göra imorgon. 

Love is not what we say, it's what we do.

Hej hopp!
Nu har jag äntligen fått sova igen mig lite efter natten och är lite redo att ta tag i resten av dagen. Jobbade som sagt inatt och det var väääääldigt lugnt hela natten så jag har suttit och läst massor vilket är rätt skönt för jag blev så fängslad av boken. 
Imorgon tänkte jag faktiskt ta en tripp till stan och strosa runt lite men nu blir det mozzarella och tomat smörgås^^

Dummare tjej får man leta efter..

Ettesittning igår och efter det var det kårkväll och jag måste väl säga att jag har haft roligare kvällar. Idag har gått ut på att sova sova sova då jag ska jobba en natt på sjukhuset, ska vara på en avdelning jag aldrig varit på så det känns lite nervös måste jag säga. 
Jaja nu ska denna dumma flicka börja göra sig i ordning inför natten.

Dinnertime!

Hej hopp
Lovade att jag skulle visa min klänning som jag ska ha ikväll på sittningen så här kommer en bild på den.

Feels like a crash

Har varit på sånt bra humör hela dagen och helt plötsligt kändes det som jag fick en slap i ansiktet eller något. Även om det faktiskt hände något bra idag. Klumpen i magen bara växte och nu känns det inte alls roligt. 

Smile for everythig you have in your life

God morgon!
Ja jag vet att det inte riktigt är morgon längre. Idag har jag ätit goda scones till frukost, nomnom! Ikväll är det ettning som jag tänkte att jag ska gå på, ska bli lite skoj eftersom jag missade hela nollningen. 
Pratade lite med en kompis nu på förmiddagen, kan inte fatta att hon fått i princip allt hon önskat sig, killen hon väntat på i flera år för att sedan flytta ihop med honom och bygga ett liv tillsammans. Livet har sina märkliga svängar. 
Igår sökte jag i alla fall massor med jobb så nu håller vi tummar och tår för detta!. 
 

Let the past make you better not bitter

Hej hopp 
Nu börjar jag äntligen känna mig som en människa igen efter många dagar på soffan och i sängen. Tänkte lägga upp lite fler bilder från Bulgarien.
 
En lite påverkad tjej på planet
 
Samma kväll som vi landade
Andra partykvällen i Sunny beach
Kris som fixar shotar 
 

Stay or go?

Så mycket tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud. Trodde inte riktigt jag skulle hamna i denna situation. 
Jag är en nyexaminerad sjuksköterska som tydligen inte får något jobb. Hela min studietid fick jag höra att det inte skulle vara några problem att få jobb.
Det är inte många saker som egentligen håller mig kvar här men de få sakerna betyder mycket. 

I don't regret my past. I just regret the time I've wasted with the wrong people

 
God morgon
Har varit lite dålig på att uppdatera men mina dagar har mest gått ut på att överleva, har hostat från morgon till kväll och sen hela natten så har försökt sova var enda chans jag fått typ. Det känns som jag har hostat fram ett sexpack på magen, och nu gör det så ont att hosta ;( Jag hoppar verkligen att det börjar bli bättre snart för jag har en del saker att göra. Nej nu ska jag gå och slänga i mig lite hostmedicin och försöka sova lite. Bye bye

I know you like to party

Hej!
Nu är vi hemma i kalla Sverige. Kommer hem till höstväder och osociala svenskar, YAY! Jag och Molina har sagt att vi från och med nu ska vara mer sociala mot personer vi inte känner för livet blir lite roligare och vem vet du kanske gör någos dag! 
Har varit en natt i sverige och jag har fått 4 myggbett på benen! jäkla myggor!!! 
Tänkte lägga upp lite bilder från den senaste veckan, ni får några åt gången så har ni något att se fram emot, hehe. 
 
                    Lugnar nerverna innan det är dags att gå på planet.


Första shopping dagen.
Några drinkar på hotellet inna vi ska gå ut
Söta handduksdjur våran städerska gjorde till oss
Några Holländare vi träffade
 

Last day

Hej hopp!
Idag är sista dagen här vi har checkat ut och ska äta lite lunch och gå ner till stranden är det tänkt fram till klockan fem innan det är dags för att fixa sig inför hemfärden. Vi lämnar hotellet kl halv åtta sen är vi på väg tillbaka hem!:) jag har rätt mycket hemlängtan nu vill jag lova!
Åkte ju självklart på en förkylning när jag var här nere så jag har inte varit så jätte pepp de senaste dagarna.


Come and kick it with me!

Sitter och taggar inför sista kvällen i Sunny beach innan vi åker sen blir det hem till kalka Sverige;(


För att livet är bekymmersfritt just nu

Hej hopp folket i Sverige!
Kam ju börja med att säga att jag överlevde första flygresan med mycket ångest. Vi har haft några nära döden upplevelser här nere, första var självklart flygresan andra var att vi höll på att drunkna i havet, haha. Nu sitter jag vid poolen med en god drink i handen, HA SUG PÅ DEN NI!


I'm on my way to what I want from this world

Äntligen är jag på väg mot Malmö! Sista dagen på jobbet var väldigt vemodig men jag tror jag kommer komma tillbaka till 58an igen. Vi bjöd på fika under förmiddagen och som tack för denna sommaren fick vi varsin ros så något bra har man väl gjort i sommar, hehe


RSS 2.0