Faith!

I guess, if you're gonna have faith, you can’t just have it when the miracles happen. You have to have it when they don’t."


Let's waste time

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world

Jag tror du söker efter mer än du ser men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar.

Dag ett av två på praktiken denna vecka och det gick väl bra förutom att min handledare hade kvällspass som vi studenter inte visste om. Längtar till lördag då förhoppningsvis alla kompisar är här igen. I alla fall de som flesta, hehe har inte glömt bort min tjejer i storstan;)
Kan inte sluta längta tillbaka hemhem, var inte riktigt färdig där för denna gång känner jag. Men men blir väl fler tillfällen:) Är bara räkna ner dagarna på praktiken och för flytten och examen förhoppningsvis.
Ibland undrar jag hur vissa människor tänker... Hur kan man vara så egoistisk, haha sitter och kollar på filmen 27 dresses.

You see right through me.

Hitta en cool röntgenbild hemhemma när jag var där från när jag opererat mig:p fett coolt hur man kan göra sånna saker:p


I don't wanna miss a single thing you do

Dagen efter dopparedagen idag, hade en riktigt bra jul med familjen. Det enda lilla negativa var på kvällen då jag började må illa efter all julmat;)
Idag ska jag försöka umgås med familjen innan jag ska till Nacka och Upphittad på middag.
Inatt hade jag dessutom en riktigt nice dröm, jag hade flyttat in i min lägenhet och jag hade en liten vovve:D Vaknade och var överlycklig, tills jag fattade att allt bara var en dröm:P
Så fick nöja mig med min gosedjurshund jag har här hemhemma i Hölö:P

All I want for christmas is you!

Hej hopp:)
Nu har vi i familjen ätit och lekt julklappsleken och öppnat alla julklapparna:)
Har varit en bra dag då man kunnat släppa allt annat för en stund:)
Fick föresten bästa julklappen! Ett par nya tofflor! Love them!


Dream of me

Let me sleep

For when I sleep

I dream that you are here

You’re mine

And all my fears are left behind

I float on air

The nightingale sings gentle lullabys

So let me close my eyes

And sleep

Per chance to dream

So I can see the face I long to touch

To kiss

But only dreams can bring me this

So let the moon

Shine softly on the boy I long to see

And maybe when he dreams

He’ll dream of me


You gave me all you had

Så sjukt fin låt!

One day

Woop woop
Idag har jag åkt hem till hölö för att fira jul. Blir bara en snabbis för jag ska tillbaka till Karlskrona och ha lite praktik i mellandagarna tänkte jag.
Snart över hoppas jag så man kan ta tag i allt annat.
Men dessa få dagar ska jag bara vila upp batterierna och ta nya tag! Hoppas bara att jag hinner träffa alla kompisar innan jag åker igen.

Give me a shoulder to cry on

Hatar det här..
Bilden är lånad från google.

My head keeps spinning and my heart keeps breaking

Är så sjukt less på detta nu. Den här sista terminen på högskolan har varit den värsta perioden i mitt liv so far! Ingen och inget har lyckats sänka mitt självförtroende och tron på mig själv som BTH har lyckats med. Allt började med C-uppsatsen som från början 3 personer av 22 klarade nu har 4 av 22 klarat den. BTH har mage att säga att det är oss elever det är fel på för att våran klass har varit en dålig årgång. Det är inte första gången de säger så heller. Om jag var skoltrött innan så slår inget hur jag känner nu. Efter tentan kände jag bara att jag inte orkade fortsätta länge och nu är det 10 gånger värre. Känns som allt går emot på alla möjliga sätt. Är mest rädd för att när jag åker hem över jul kommer jag inte vilja åka tillbaka ner hit igen.

Life doesn't give second chances

Tjoho Har varit en lång dag på praktiken idag. Är riktigt trött och mår lite halv kasst:/ Har haft ont i magen hela dagen till och från men har lyckats hålla ut hela dagen så är rätt nöjd:) Har fixat en del själv på praktiken så det är kul^^ Men blir ännu mer på onsdag när jag ska gå med min riktiga handledare men börjar närma mig slutet så det är skönt:) Längtar till mars då jag får min nya lägenhet och förhoppningsvis är nästan klar med allt och har börjat jobba^^

I say what i feel with songs and lyrics

Tjo!
Idag är en sån dag då saker känns allmänt bra. Trivs jätte bra på min praktikplats och känner mig verkligen lycklig när jag går hem även om jag skulle vilja ligga i sängen och sova istället;) finns inget jobb som är så betydande som vårat(love)

Efter jobbet gick jag hem och sega lite i sängen med mina två bästa vänner Ben and Jerry;) nu på kvällen har jag gjort tacopaj som kanske inte är mitt finaste verk men ändå^^


Krossa alla fönster, slå in hans dörr!!

Joho nationell tenta idag igen. Sen dess har jag bara varit hemma och ugglat. Så skönt att inte känna att man behöver göra något speciellt:) har ju alltid behövt plugga hela tiden annars. Imorgon blir det praktik som håller på fram till tisdag då jobbar jag sista dagen innan jul! Men innan det är det bedside!!! Superdupermega nervös:(


Dirty little heart

Hej hopp! Har varit ledig i fyra dagar nu. Men idag kom förkylningen som ett brev på posten! Lagom till hjulsittningen imorgon-.- Har fått tid för bedside nu ockå och är redan superdupermega nervös. Antingen åker man hem lite gladare till jul eller så kommer denna jul bli en riktigt god jävla jul. 3 dagar kvar till tentan och det börjar bli nervösare än någonsin! MÅSTE verkligen sätta denna! Just det kanske ska säga att jag fick lägenheten jag kollade på! Plus att jag blev erbjuden jobb här i karlskrona igår;)

You think I'm happy because there are so many emotions i choose not to show

Hej bloggen
Tänkte jag skulle försöka mig på mitt första mobilinlägg!
Helgen har bestått av plugg på dagarna och fest på kvällarna. Börjar få riktig ångest för fredagen som kommer men försöker att bara ta det lugnt och andas:p
Tog en bild på en liten ensam blomma igår. Forever alone or what


It shine for you

Hej hopp
Idag har jag jobbat kväll på praktiken och man känner att man växer sig in i sin roll lite för varje dag. Min handledare sa till mig i måndags att hon märkte jag varit ledsen/mått dåligt i helgen men att jag var tvungen att försöka att inte tänka på det. Visst jag försökte att inte tänka på det i helgen oxå men är svårt när allt runt omkring nästan kunde förbättras ganska mycket. Men nu jäklar kör vi! Ska f*n fixa detta!
Kollade på en lägenhet igår och älskade den! Både badkar och balkong så hoppas hoppas hoppas!! Har två dagar kvar på praktiken denna veckan var av en är på barnkliniken sen väntar 4 dagars "ledighet" eller snarare plugg;) Men det gör inget för sen jobbar jag bara onsdagen samma dag är det hjulsittningen!!!:D Känner glädjen börjar komma tillbaka:)

Real love

“I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love."

Det är inte att hitta kärleken som är det svåra, det är att få den att hålla. Jag skulle gärna hitta sån kärlek som i the notebook eller någon riktigt bra kärleksfilm!


Ouch I lost myself again

Hejhopp bloggen!
Idag har jag legat hemma hela dagen med magvärk så blev ingen praktik för min del:( Imorgon ska jag försöka ta nya tag då börjar en ny vecka och nya händelser.
Nu har kåren "stängt" fram hjulsittningen eller ja de har en after school på fredag men är ju inte direkt så roligt på dom som de riktiga kårkvällarna. Har bokat min resa hem över jul också om jag inte nämnt det innan! Kommer till lilla Hölö den 22a december.
Denna låten är den bästa som finns! Kan verkligen locka fram ett leende på de värsta dagarna.

You can't see tears in the rain

Jahapp då kuggade man nationella sjukskötersketentan, kuggade uppsatsen och lär ju säkert bara därför kugga praktiken och bedsiden också. Det känns som man står och snuddar vid examen sen går allt åt helvete så att man istället går bakåt i utbildningen.
Jag vill ge upp nu. vill skita i min examen. vill skita i att bli sjuksköterska. Tänker börja jobba i en kassa på willys eller något istället.

RSS 2.0