It wasn't a pretty road but it was worth it

JAG ÄR FÄRDIG SJUKSKÖTERSKA ÄNTLIGEN!!!
Hade min slutbedömning på praktiken idag och fick riktigt bra omdöme från min handledare!:) Hon har varit en riktig klippa i dessa 9 veckor! Kommer kännas konstigt att inte komma tillbaka till avd 8 och träffa all personal igen:(


I can pretend to be someone else but it wouldn't make any difference

Sista natten i Karlshamn, fick sova här själv inatt men det ska nog gå bra. Imorgon är det dags för examensmiddag men lite av peppen försvann idag. Vill bara att allt ska vara helt perfekt men som vanligt så blir det aldrig så. Deppmode i khamn är ingen bra kombo


A reason to fight


A coward is incapable of exhibiting love; it's the prerogative of the brave

Idag är en sån dag som känns otroligt tung. Idag flyttar min fina Molina till Malmö. Hon kommer i och för sig hit på måndag och ska bo hos mig i två veckor men det känns ändå sjukt jobbigt! Hur ska jag klara mig utan henne! Det är tur det finns telefoner och skype!:)


Now and then I think of all the times you screwed me over

Äntligen torsdag och ledighet i 3 dagar!:D underbart säger jag bara då jag inte fått mycket sömn under denna veckan. Jobbade natt i söndags och på måndag morgon kom en målare hit och började tapetseringen av mitt vardagsrum så fick inte sova på dagen. Samma sak på tisdag morgon när jag hade sovmorgon var gubben här kl 7 på morgonen.
Igår var jag och gjorde behandling nr 2 och nu ses en klar skillnad från innan tycker jag så det känns jätte roligt:)
Nej nu ska jag krypa ner i sängen:) natti natt


All I can ever be

This is what I do, push people away


Jag kan göra det som ingen gjort

Hej hopp!
Har precis kommit hem från sjukan och har jobbat natt och vill bara sova men har målare på besök som ska tapetsera om mitt vardagsrum så blir att vänta tills det är klart tror jag! Sen ska jag in till stan och köpa skor och till skolan och betala min brosch till examen!:)
Var ute och gick i förrgår och njöt av det fina vädret och fina Karlskrona!:)


Sometimes you have to have faith

Är på roadtrip med min fina underbara Molina som ska lämna mig för Malmö:( Hjälper henne iväg med första flyttlasset och sen ska vi shoppa i Malmö innan vi åker hem igen:)


When we stand together

Fy vilken helg det har varit! Sjukt kul förutom att min hjärna och min mun aldrig hänger ihop!! Tänker en sak men säger en annan! Mitt största problem!
Har så dåligt samvete och vill bara försvinna ibland. Usch för mig själv ibland!:/


RSS 2.0