SSK äger!!

Onsdag idag och dag tre på ortoped/kirurgen:) Känns riktigt kul just nu för jag har gått väldigt mycket med en sjuksköterska idag så det känns riktigt bra:) Längtar till nästa vecka då jag ska få börja gå på riktigt som ssk och inte usk. idag har jag iaf fått ta blodtryck, puls, dra PVK och sätta dropp typ:) Känns som en riktigt lyckad dag:)
Känner att jag valt helt rätt yrke, jag får hjälpa andra som behöver hjälp känns så sjukt underbart faktiskt:) Nu ska jag äta sen blir det kanske förfest och kåren sen hem och sova och upp på praktik:)
SISTA DAGEN MED UNDERSKÖTERSKA!!!:)


seasons come and go

Tiderna förändras men minnena bär vi alltid kvar.

I miss you:(

Jahapp idag var det söndag och är sista dagen innan praktiken börjar som ska hålla på i 9 veckor men det gick rätt snabbt sist så hoppas på samma sak denna gång. Igår åkte Elin hem:( eller rättare sagt flyttade hem. Saknar henne redan jätte mycket. Hon har varit en av dem som alltid ställt upp och brytt sig:( Hon kommer iaf och hälsar på i april så det ska bli kul men är långt kvar till dess:(

Saknar dig gumman


Nollningen är över och praktiken kan börja

Jahapp nu var nollningen över och det har varit jätte roligt:) Nollorna som var där hade också kul och det är huvudsaken. Ikväll är det tänkt att ha hemma kväll med älsklingen och på lördag blir det nog födelsedagsfest:) Sen på måndagen ska jag vara i karlshamn kl 6.45 och börja min 9 veckors praktik på ortoped/kirurgen i början var det bara jobbigt att behöva vara i k-hamn men nu börjar jag se fram emot det och hoppas det inte blir som förra praktiken och äldreomsorgen.
Nu ska jag in till stan och spendera lite av csn som kom idag;)
Over and out!
Bilder kommer upp sen;)

Mininollningen kan börja:)

Idag börjar nollningen lite smått och nu känns det verkligen på allvar såhär 10 min innan man ska gå till skolan. Idag är det fullt upp ska till skolan fixa det sista inför nollningen ha lite hyss för mig och sen ner till skolan igen:) Nu ska jag börja klä på mig ytterkläderna så man kan få dagen att börja:) Over and out

Lämna ditt bakomflutna före dig

Jahapp då var det fredag och igår var det tenta som gick helt åt skogen. Sen blev det in till stan och köpa lite sprit och half baked som satt väldigt fint:) Sen blev det fest hos Emilie som spåra ut lite iaf för mig. Blev aspackad så min man fick följa mig hem. Idag blir det fest igen. Elin ska ju flytta hem så blir avskedsfest ikväll=(

Dagen före tenta!!!!!

Jahapp då var det tenta imorgon:S känns sådär. vågar inte hoppas för mycket då går det bara åt skogen så vågar inte hoppas men ibland känns det räiktigt bra och andra sekunden känns det sjukt dåligt. Nu är det bara att hoppas hoppas hoppas!

Love doesn’t walk away, people do

Idag är det måndag och det ska först bli stan och sen skolan med gulli och elin. Har drömt jätte konstiga drömmar som jag aldrig vill drömma igen. Förstår inte hur vissa människor kan vara så själviska och inte tänka på andra och hur mycket de sårar andra människor. Känner att jag måste prata med Nina och Erika saknar dem så grymt mycket när man är här nere=(




I know that goodbye means nothing at all

Lördag idag då och har suttit i skolan från kl tolv till kl kvart över fyra. riktigt surt. Hatar denna tenta!!!! Jag bara hoppas på att klara den nu orka gå om en termin... SLipper iaf göra om praktiken;) YES. Nu sitter jag och älskling i olika delar av rummet jag vid tvn och han vid datan. Vi ska snart börja laga lite mat och sen ikväll blir det scary movie med half baked!!:) MUMS:)


Tänkte bara lägga upp en bild om hur de flesta som ska göra tentan på torsdag känner sig;P


Look for the girl with the broken smile

Idag är det måndag och har haft tentagenomgång och det kändes rätt bra ändå hade bara missat småsaker som man tar för givet bara för de sitter så bra och man räknar med att alla tänker på dem. Sen efter det blev det fika med syster Molina och fixade lite till mininollningen och fixade så vi ska ha möte imorgon med alla efterlängtade syskon.
Sitter hemma hos min man och lyssnar på gamla godingar just nu och han spelar HoN som vanligt=P

Ett av mina hjärtan!

Har suttit och kollat på bilder idag och hittade en från Gullis födelsedag och usch vad jag saknar dem tiderna då vi tjejer bara umgås och festar! Och mest av allt så saknar jag mitt hjärta Carina. såg en bild på oss och saknar verkligen våra tider av te och bara en massa prat. Saknar dig hjärtat, denna termin får inte bli som förra!


Shopping torka

Jahapp idag har man varit i stan och shoppat lite. känner verkligen att jag vill ha massa kläder men hittar typ inget!!:S men till slut i de två sista affärerna så hittade jag först en vår jacka som skulle kostat 600 som bara kostade 300 nu;) sen hittade jag en vanlig casual väska som jag spanat in jätte länge från åhlens som nu var på halva priset. Var riktigt nice att för en gångs skull hitta något på rea. brukar aldrig göra det:S
ååå har kollat ghost whisperer och usch vad man verkligen blir rädd att förlora dem man älskar. usch usch usch hoppas jag aldrig behöver förlora en man eller mina framtida barn.

Lägger upp bilder på dagens inköp lite senare men nu är det greven av montecristo med min man^^

RSS 2.0