sadface

Hallå
Idag är jag inte alls på topp humör. först så har jag inte alls någon motivation att åka och jobba. Det är så psykist påfrestande att vara där och jag är nästan alltid ledsen när jag går därifrån:(
Har även en sån sjuk hemlängtan till Kna och det känns som en evighet dit trots att det bara är 14 dagar kvar nu och 12 av de dagarna jobbar jag. Idag går det dessutom ingen buss som passar när jag börjar så måste cykla och hatar att cykla dit för man blir så varm och är sedan varm resten av kvällen...

Jobb träning jobb

Hej hopp:) Är ledig idag men ska jobba fem dagar i rad sen innan jag är ledig nästa gång sen. usch gillar inte sånna här veckor som man bara är ledig en dag men what to do;p Invägning idag igen och har nu nått mitt delmål!!!:) har gått ner 4,3 kg!! Tycker dock inte det syns det minsta:o nu är det två kilo kvar till min idealvikt. så det ska nog kunna.ordnas innan jag åker hem till Karlskrona:) Har btw hjälpt mig av en app som heter shapeup, där kan du lägga in viktmål osv och se hur många kalorier du ska äta om dagen osv:) tycker den är super bra.

Love made us strangers

Love can fade, can break away,
can be forgotten, but not replaced
You might lose hope, you might lose faith
but don't throw it all away, cause your afraid.



Invägning!

Hej hopp alla glada!
Idag är det söndag och min veckliga invägning^^ Jag har börjat cykla en mil nästan varje dag och inte äta onyttigt och det har givit resultat^^ Sedan jag började har jag gått ner 3,2 kilo, minskat fem cm i midjan och två cm runt låren:D
Är helnöjd! Eller ja mitt mål är väl mer men är sjukt nöjd ändå! Mitt mål är att väga lika mycket som jag gjorde innan jag flytta till Karlskrona och det är lika många kilon till. Så nu jäklar ska kilona ryka:D Mitt första delmål är om 1,5 kg så vi får väl se när jag når dit:)

I love Victoria's secret!

Hallå
Fick hem min bikini igår som jag beställde från Victoria's secret. Var lite osäker på om överdelen skulle passa men jäklar vad den sitter helt perfekt! Kunde nog inte bli bättre! Så nu har jag en till bikini till Turkiet.

A matter of life and denim

Hej hopp
Idag har jag haft mitt femte jobbpass denna veckan så har bara en dag kvar denna veckan så det ska bli grymt skönt när denna vecka är avklarad!
Har tänkt visa upp mina nya byxor! Köpte nämligen de omtalade svarta Dr. Denim Plenty för ett tag sen och var grymt nöjd! Så blev ett par medelljusa och ett par mörkare blåa jeans i modellen Kissy.
Har inte använt de mörkare än så får visa dem en annan gång.

Summer is just the begining of the fall

Hej hopp
Jag var ju inne i stan igår och råkade visst få med mig lite saker hem OOOOOOOPS;)
Hittade en snygg "päls"väst som jag spanat efter sedan förra året och nu hitta jag en som jag gillade jätte mycket och som inte heller var så dyr:D Västen kommer från Vila.  Råkade även klicka hem en stickad oversize klänning från Nelly som var på rean så det var inte fy skam!

Summer wanties!!

Åh vad jag känner shoppingsug i fingrarna men eftersom jag inte kan köpa allt så kan jag iaf visa upp det jag vill ha! Åh underbara sommar!


Skansen

Hej hopp bloggen!
Igår var jag på skansen med irondude och pacdude! Var roligt:D Hade längtat till skansen jäääääätte länge och det var helt klart så som jag hoppats:) Var dock olidligt varmt att gå runt där:P
Idag har jag varit på stranden med Lenore och har varit jätte mysigt. På måndag börjar min första riktiga jobbvecka (som jag fick shemalagd). Har ju hoppat in flera pass så är ju van att gå där nu och det är faktiskt en bra avdelning. Trivs riktigt bra!:)
Dock ska det bli skönt att sluta sen för då blir det ju ner till Karlskrona igen och Turkiet en vecka och sedan kommer nollningen när vi kommer tillbaka precis! Ska bli så kul!:)

Kaaaashing!

Hej hopp
Idag har jag varit i stan och köpte lite nya underkläder eller jaa en ny bh bara:P Träffade Lenore och Nina inne i stan och babblade med dom massa;)
Vägde mig imorse (som vanligt på söndagar) och nu är det minus 2 hela kilo sen jag började så det går väl långsamt men stadigt framåt!:D
Imorgon ska jag jobba dag och efter ska jag åka in till stan och ta hepatit spruta nr 1 och börjar bli nervös och vill inte:( Sist jag tog spruta var min pojkvän med och höll mig i handen men imorgon så ska jag åka själv:(

Trassel

Hej bloggen
Är på lika pissigt humör idag. Fick ingen bikini idag heller så nu ska jag få mina pengar tillbaka men nej då sätter de in för lite pengar... Blir så trött på Nelly nu! Har tyckt om dem förut men detta har nog förstört dem för mig.
Har i alla fall kollat på en ny bikini så ska nog beställa nästa vecka med Nina eftersom hon ville ha en också:)
Verkar inte bli någon utekväll ikväll heller för vädret är piss...

RSS 2.0