Chocolate

Sitter och kollar lite på two and a half men och äter lite yoghurt. Testade en ny förut, choklad och vanilj och den var super god! Med riktiga choklad bitar i med^^ Nomnomnom


Give me the world

Hallu bloggen
Har varit så sjukt seg hela helgen och har inte riktigt orkat uppdatera direkt. I lördags var det i kåren och det var rätt roligt. I söndags blev det bakismat med pacman, mr brown och bulten. nomnomnom
Igår var jag hemma hos R och hälsa på hans föräldrar som var på besök och idag var det tidig lektion klockan halv nio och sen hem och åka och köpa resväska. Så nu har jag en ny och jääääääätte stor resväska:D

Imagine a world without you

Hej bloggen
Jag lever idag med konstigt nog:O Idag har man inte fått mycket vila kom hem vid halv elva var hemma till klockan halv tolv då det var en sväng in till stan med Molina och kolla lite. Köpte en bra baskjol för 50 kr^^ Köpte även denna snygga herrklocka (till mig själv) då jag tycker det är grymt snyggt. Fick med en snygg röd prick som Jesper målade på mig igår:O


Day 3!

Hej hopp
Dag tre hemma i sängen då... Jag börjar bli väldigt sällskapssjuk! Hade egentligen basgrupp idag och hade kommit så långt att jag skulle låsa dörren men kände att det aldrig skulle funka så gick in och la mig och vila istället. Ikväll ska det vara lite phest men mår verkligen inge vidare. Tur någon kom förbi med lite honungste till mig:)

Sjukling

Idag mår min hals sämre och huvudet funkar fortfarande inte som det ska. Så idag blir det ännu en dag av tv och sängen! Så har inte så mycket att skriva på bloggen nu som ni förstår.

Dead

Klockan är kvart i elva och jag har legat i sängen sen jag kom hem vid tolv förutom lagat mat och sånt då. Känner mig verkligen inte på humör för att göra annat. Imorgon är det precis likadant, det känns skönt:)
Ska bara göra lite uppgifter till basgruppen imorgon och sen vila och o.c^^

May angels lead you in

Idag är ingen bra dag... Började med att jag hade ont i både halsen, knäet och resten av kroppen när jag vakna. SÅ när jag cyklade fick jag ännu mer ont i knäet. Nu är jag hemma och tänker inte gå utanför dörren förens på torsdag då det är basgrupp och andra roligehter! Hoppas jag är helt frisk tills dess.
Idag är det alltså jag och O.C! Är snart färdig med andra säsongen^^

Scream until your heart stops

Idag gick jag upp 06.15 för att träna innan lektionen började kl nio. Skulle ha med mig matlåda så fick stressa som bara den för att hinna göra den. Kan ju säga så här att hade jag kunnat leva om denna dagen hade jag struntat i att gå på den första föreläsningen och bara gått på basgruppen klockan ett. Sjukt onödig dag!
Men nu ska jag kolla O.C^^

Paartej!

Som sagt så var det party igår och det var självklart ovve så tänkte lägga upp bilder på min outfit;)


Catch a grenade for you

Hans röst är helt underbar!


post-phest

Tjohejsan
Idag är det söndag och igår var det phest! Det var länge sen jag hade så roligt på en hemmaphest faktiskt, men idag mår man som man förtjänar kan man väl säga. Är väl inte riktigt bakis men lagom seg sådär. Vi ska gå ner och äta på bergåsa för mina sista små slantar innan csn kommer på fredag.

You're like a disease without any cure

God morgon världen!
Dagen har precis börjat men jag har hunnit varit och tränat. Igår kväll/natt när jag kom hem kunde jag inte riktigt somna så låg vaken jätte länge oh gick upp vid åtta så typ fyra timmars sömn är ingen höjdare. Tänkte jag skulle sova lite på förmiddagen och sen kolla lite serier resten av dagen^^

Har kollat lite på unga mödrar som går på tvn och jag blir så irriterad på att en familj sitter och röker inomhus vid matbordet när de har ett barn på två år och sedan att en a dem som röker är gravid oxå! Kanske dags att börja tänka till lite eller?!

Fattig!

Hallå bloggen!
Idag har jag varit mest hemma i sängen och vilat och kollat film. När klockan närma sig tre blev det en cykeltur in till stan för att skicka iväg mina trasiga converse. Men nu är det färdig och bara att vänta på att mina nya skickas ut^^ Men det kostade typ 150 kr att skicka paketet! shit hade glömt hur dyrt det var"/ Men men är glad att det inte kostar 700 som ett par helt nya skor hade kostat.

Hittade en grej jag ska ha till våran tackphest med^^ Skulle vilja köpa en hel dräkt men det var lite för dyrt för mig denna månad"/

Me<3Zoovillage

god morgon allihopa!
Gick upp vid åtta imorse och hjälpte min lilla handikappade granne ut genom alla dörrar i huset^^ Så nu har jag gjort dagens goda gärning;)
Gick hem direkt och la mig efter det, så skönt att få sova lite till^^ Sen när jag vakna hade jag fått ett mail från affären jag köpte mina converse som nu är sönder, och de sa jag ska reklamera dem alltså får jag ett par helt nya istället för dem med de stora hålen:) Det gjorde min dag kan jag bara tala om!

Heaven

Åh jag har spanat in en väska som jag tänkt köpa när csn trillar in då jag behöver en ny "shoppingväska". Hittade en så fin på nelly men tror ni den finns kvar nu eller!? NEJ f*n f*n f*n
Hittade i alla fall en bild som jag tänkte visa er. Kanske är en vänlig själ som har en som vill bli av med den;)

Show you the world

Morsning korsning!
Nu har jag precis kommit hem från gymmet och tagit mig en välbehövd dusch^^ Ska snart bege mig till skolan för att fixa referensen till min hemtenta så kan jag skicka in den sen och vara helt ledig till på måndag!!!

Så skönt att inte ha något att göra i skolan alls denna veckan. Var riktigt längesen det var så lugnt^^ Nej nu ska jag äta lite frukost sen bege mig neråt

Bye bye

Tvätta converse?

Jag har en liten fråga till mina få men trogna läsare!
Är det någon av er som tvättat converse? och hur tvättade ni dem?
Jag tvätta min vita för första gången i söndags och såg igår att det har blivit stora hål på innersulan! på samma ställe på båda skorna! sjukt skumt!
Jag tvätta dem i låg tempratur och å tygpåse så fattar verkligen inte varför detta hände!


Min mamma är bäst!

Det hände inte någe mer oturs saker igår än de jag skrev, tack och lov! Hade en trevlig middag och lite film, inget speciellt sådär, förutom att jag fick en fin röd ros och hör och häpna mitt FÖRSTA gosedjur här nere:O Har inte haft något förutom en liten nalle jag fick av Erika men den kan man inte krama, denna var typ stor!
Hihi så den ska få sitta i sängen^^

Idag fick jag ett jätte sött paket av mamma! Jag har världens bästa mami så det så!
Paketet innehöll detta!

Alla hjärtans dag/ min otursdag!

Hej bloggen!
Idag är det alla hjärtans dag och min otursdag tydligen.. Började med att jag halkade på vägen till gymmet. Sen när jag hade duschat skulle jag smörja in mina ben och lyckades få hud lotion både i håret, handduken och hela jäkla flaskan. Väl i skolan vid skolan höll jag på att halka igen! Klockan är bara fem så finns väl mer tokigheter som kan hända innan denna dagen är slut:/
Här kommer iaf lite outfitbilder från idag


Slitna jeans från förra sommaren. Kavaj från h&m, T-shirt(sönderklippt) från Kan Dee

"If you weren't planning on sucking the life out of the girl i love"

Har kollat alla Twilight filmerna i helgen då jag inte mått så bra och kan inte fatta hon valde Edward istället för Jacob!!! Han är ju sjukt snygg och helt perfekt i filmen i alla fall. På någe vänster är han mer romantisk än Edward, nog för att båda har sina egenheter men ändå!!!
Det är synd hon inte kan välja båda i filmen!


Possibility

So tell me when you hear my heart stop,

You're the only one who knows

Tell me when you hear my silence

There's a possibility

I wouldn't know


Cold case

Nu har jag spenderat halva dagen framför tvn och lite inne hos Linné så han har haft lite sällskap när hans flicka är borta:) Nu sitter jag inne hos mig igen och kollar cold case sen ikväll blir det lite film^^
Jag vill till hjärtslaget! ångrar mig jätte mycket nu när jag det är försent!=( Buhu

Beach 2011!!

Nu jäklar är det allvar! Nu ska jag ta tag i min mat och mitt sockerbegär. Har satt upp ett mål som jag inte tänker avslöja här men när jag når det ska jag köpa mig ett par nya byxor! Har ju redan börjat egentligen men nu blir det riktig hårdträning!

Känner mig så osäker i ditt sällskap

Så var det torsdag igen. Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade hemma hos R och hade jätte ont i magen av någon konstig anledning:/ Gick hem för att hjälpa Linné när han kom hem men så skulle snövit ändå vara hemma så behövdes inte. Har diskat och bäddat om i sängen och fixat massa här hemma istället:) När ysta slutar jobba blir det en promenad och röra på fläsket lite, hehe.
Skulle vilja gå ner till after work på kåren en sväng men känner samtidigt det skulle vara skönt att få vara hemma ikväll, kanske till och med umgås lite med Linn om han inte är helt fast vid sin dator.

skit skit skit

Den här dagen har varit den sämsta på länge... Har typ spenderat halva dagen i telefonen med mamma. Vill inte vara här vill bara hem hem hem. Från en så sjukt bra helg till att gå till en jäkla skitmåndag! Imorgon ska jag stå hela dagen i skolan och prata med förbigående människor om könssjukdomar. yay roligt eller inte. Har tyckte det har varit roligt fram till idag då jag inte har minsta lust att göra det.
hoppas på en bättre dag imorrn.

.

Ibland hade det varit trevligt om man var uppskattad någon gång

Paketet!

Detta låg i min postlåda igår

Hemtenta!

Hej bloggen
De två senaste dagarna har jag både varit sjuk och jobbat på min hemtenta. Dessa hemtentor är så sjukt tråkiga och man vill aldrig ta tag i dem! Har en annan studieuppgift jag måste göra till på söndag med. Helt fullproppad vecka känns det som även om vi bara haft två lektioner var av den ena jag inte gick på då mitt huvud inte varit nådigt.. Fick hem det där på posten idag btw och en väldigt rolig inbjudan med:) Ska visa nästa gång vad som kuvertet innehöll;)

Klick klick

Hihi det kommer snart komma hem en överraskning i min brevlåda^^
Idag har jag varit nere vid skolan och köpt min biljett till sommarphesten och pluggat med Micke till vårat "motiverande samtal" vi ska spela in, roooooooooooligt. Imorgon är jag helt ledig, ingen träning, ingen skola, INGENTING!! Men har tänkt jag ska börja skriva på min hemtenta och kanske gå en promenad eller någe om jag orkar. Idag ska jag och kungen hälsa på Linné^^ Sen ska jag hem tillR och bara slapp resten av dagen.

RSS 2.0