I won't cross these streets until you hold my hand

Idag har jag varit en snabbis i stan och skulle köpa byxor men de satt som skit och så kände jag mig som en elefant tror jag såg ut som en med. Hittade i alla fall ett par svarta som jag varit ute efter då mina är mer grå än svarta nu för tiden. Klickade hem mina efterlängtade skor och det fanns bara två par kvar!:O Längtar till klockan blir mer då jag ska in till stan och hämta en grej och sedan till min man som kommer hem. Imorgon blir det plugg för hela slanten igen men det känns inte som jag lär mig något alls"/

Home!

Jahapp nu var jag hemma i lilla och OPLOGADE Karlskrona. Kul att jag plogar med min väska så de som går bakom får nyplogat!
Nu ligger jag i en renbäddad säng och nya dvdn på plats och sex and the city på tvn!:) Kan livet bli bättre?! hehe
Imorgon ska jag snabbt in till stan och köpa de underbara byxorna som jag hittade om de finns kvar naturligtvis. Sen är det hem och plugga igen. Får träna på torsdag eller så. Imorgon kommer Rickard hem så ska till honom på kvällen.

Miss you already

Hej hopp
Idag var jag i stan och hälsade först på mormor och klippte mig innan jag träffade Nina. Det var grymt länge sen. Snart ska jag få pannkakor som mamma gjort till lilla mig:) Senare kommer Erika och ska fika här och imorgon åker jag hem:/ Vill inte hem, vill inte tillbaka till skolan, vill bara vara här hos min familj och mina vänner. Har nog aldrig känt mig så här ledsen över att åka tillbaka till Karlskrona som denna gången. Usch. Ska i alla fall bli kul att få köpa byxorna jag varit så kär i om de finns kvar det vill säga sen se om det finns några pengar över till mina skor kanske med.

Mellandagsrea

Idag har jag flängt runt i halva sthlm känns det som. Var först på Siba och skulle kolla dvd som min snälla pappa sedan köpte till mig. Har välrdens bästa pappa! Vi åkte vidare till skärholmen för att lämna tillbaka mina handskar där jag mötte min man för att få kvittot sedan vidare till södertälje där jag tänkte klippa mig och köpa byxor. Frisören hade stängd och mina byxor hade de slutat sälja eller ja de hade tagit bort Tiger ur sortimentet! Nu behöver jag inte köpa något mer där. Ska åka och kolla en affär till imorgon. ska försöka få håret klippt med:) Ska även äta lunch med min wifi och hälsa på mormor innan jag åker hem igen.

Det här med barn...

Nu när man är hemma får man höra vilka som har fått barn och vilka som väntar barn. Jag kanske är lite gammalmodig men vadå ska man verkligen skaffa barn med någon man varit tillsammans med i tre månader? Eller när man inte ens gått ut gymnasiet knappt? Tycker människor borde tänka till lite innan de skaffar barn.

Förlåt mig bloggen jag har syndat!

Förlåt har varit helt uppe i ett annat liv här hemma. Har varit riktigt skönt att komma hem och fira jul med min underbara familj. Fick rätt mycket bra julklappar och mycket trevligt sällskap. Fick sex and the city boxen! YES äntligen min!!! Fick en parfym av min man och en tvål(något han vill säga med det kanske?!;)) Sen fick jag två par skinnhandskar så ska lämna tillbaka ett par. Fick även choklad och en kokbok. Idag har jag varit på stan och fikat med papi och ska snart åka och träffa Erika!
Imorgon är det fullproppat schema med skärholmen, klippning och shopping!

Do anything for you


4 dagar kvar

Hej bloggen
Idag är det fyra dagar kvar till jul:O Vart har tiden tagit vägen?
Imorgon har vi i alla fall sista skoldagen för detta året ska bli grymt skönt. Sen på onsdag åker jag hemhem och är hemma en vecka eller så typ^^ 
Idag var jag på gymmet på morgonen och gick hem och sov en timme efter det. Vid tolv gick jag och gulli till skolan för att fixa det sista på projektplanen så det är typ färdig. Imorgon blir det nog samma sak, gymmet på morgonen och sedan skolan då vi ska plugga på sista studieuppgiften för detta året.

Runaway with my heart

Söndag idag och igår var det kårkväll som inte alls blev som den skulle. Orkade inte ens vara kvar blev mer ledsen än glad så jag gick hem rätt snabbt. Idag fyllde ystis år så var hemma hos honom på lite fika^^ Sen vid kl sju ska gulli ha typ halv åtta hos mig så ska dit och äta lite. Känns som man stressat hela dagen för att hinna med allt. Har börjat packa min väska med åker på onsdag och det känns hur bra som helst att få åka hem. Rickard åkte hem idag och känns lite tomt om jag ska vara ärlig.

A little bit of light!

Idag är en sjukt dålig dag tyvärr men tänkte försöka lysa upp dagen lite för mig själv så gick in på kompaniet där jag hittat ett par sjukt snygga byxor(såg dem i Kalmar), tiger of sweden för att vara exakt. Men de är sjukt dyra! De som känner mig vet att jag blir väldigt lätt förälskad...i kläder. Men dessa är kärlek rakt igenom. De är så fina! me want...

Motgångar..

Tänker faktiskt vara bitter detta inlägget så den som inte vill läsa sånt sluta läsa NU!
Happ klarade tydligen inte barntentan så blir ett nytt försök i början på januari så bara till att börja plugga igen.. Orkar verkligen inte. JAG VILL HA LOV! Projektplanen tar verkligen all tid just nu och sen ska jag hinna trycka in lite annat plugg och ett socialt liv.. Hej då världen kommer tillbaka i början av januari! Fick dessutom en telefonräkning på 905 kr..Hur fasiken lyckas man med det???? Ringde och då sa de att den var för både december och januari bra man skriver det!
Om fem dagar åker jag i alla fall hemhem. ska bli så skönt att komma hem och träffa familjen och vännerna och ge bort lite klappar så klart^^ Sen vid nyår ska jag nog vara här nere igen om det inte händer något väldigt roligt hemma.

Årets önskelista
  • Dvd
  • Sex and the city boxen
  • Nya byxor
  • Parfym
  • Handskar
Kolla så duktig jag varit och kommit på saker^^ Brukar alltid sitta till sista veckan och komma på saker och brukar inte lyckas så bra heller;)

Empty mind

Hej bloggen
Idag känner jag mig verkligen helt tom i huvudet och har typ inget jag direkt vill skriva förutom att det känns som vi har svin mkt innan jul! Ska träffa våran handledare till projektplanen imorgon och börja skriva den och sen ska vi sätta oss med dessa studieuppgifter så man blir klar med allt innan jul helst men vi lär ju behöva komplettera som alla får göra typ.

Never gonna be alone

Genom livet så har man får man väldigt mycket fina vänner som man antingen växer ifrån eller som man behåller livet ut. Min första kompis hette Nina och vi träffades på dagis och vi håller fortfarande ihop även om vi har det på distans. När hon flyttade från lilla byn träffade jag Kajsa som jag var bästa kompis med fram till sexan sen växte vi ifrån varandra. På högstadiet umgicks jag mest med Patti men när jag började på gymnasiet så träffade man nya kompisar och det blev som det blev. Där träffade jag underbara bästa Erika som kommer från Hölö hon med. Hon är fortfarande en av mina bästa kompisar även om det är långt mellan oss. Träffade även Carl och Malin under denna tid och pratar väl inte så mycket med dem längre tyvärr. Sen flyttade jag ner till Kalrskorna och träffade ännu fler underbara personer. Träffade ett helt gäng med tjejer som brukade umgås. Umgås med vissa fortfarande men det är absolut inte som förr. Träffade även en hel del fina människor när jag började aspa för att bli sexmästerist här nere. Träffade även min granne Linné, så fort jag behöver prata så kan jag gå över till honom. Träffade även Gustav som jag kan prata med om allt. När man tänker så ser man hur många underbara personer man har runt omkring sig och man ska skatta sig lycklig som har dem.

It's so fluffy!!

Hej bloggen tänkte försöka mobilblogga för första gången. Tog ett tag att förstå hur man gjorde;) hehe Idag har typ varit lite fullt upp. Först till skolan och typ väl framme fick jag sms om att jag var tvungen att gå hem och hämta ett kvitto till warface så gjorde det och hämtade även lite saker till mig med. Sen pluggade jag och Gullan. Efter det gick jag hem till R och kolla lite film och åt innan bion kl nio. Kom till bion och satt och lyssna på början(utan bild) och sen sa de att projektorn inte funkade så fick pengarna tillbaka och sen gå hem och på vägen matade jag söta ankor och svanar:) hihi älskar dem, de är så sjukt söta att jag ville ta med alla hem^^

For everything you do

Idag har jag varit på gymmet helt själv för första gången! Kan inte säga annat än att jag är så sjukt stolt då jag är väldigt rädd för gym av någon anledning. Hade basgrupp halv nio och mellan den och föreläsningen kl halv ett blev det ett gympass mellan och det var sjukt skönt. Föreläsningen hade vi dock haft i början av terminen så gick rätt snabbt ändå. Hem och vänta på att ysta skulle sluta jobbet så vi skulle in till stan och fixa liten grej till lördag och sen tog vi en fika och gick hem. Imorgon blir det plugg i skolan då jag och gulli ska göra lite till vår projektplan. Tråkigaste temat än så länge, är bara massa forskningstrams. Nu har jag spenderat halva kvällen med sex and the city och ska nu fortsätta med det:love:

Look how they shine for you

Idag har jag inte gjort mycket. Sov hos R igår så gick hem från honom vid tolv typ sen var det hem och byta om för jag hade tid med gyminstruktören skulle vara där vid halv två. Gick hem och fick i mig lite mat sen tvärdog jag i sängen och sov till halv sex och när jag vaknat hade mina skor kommit så gick och hämta dem^^ Nu sitter jag här och planerar morgondagen. Först blir det lektion och basgrupp sen när ysta slutar ska vi umgås lite, var ett tag sen. Efter det tänkte jag gå hem till R och sova där^^ Tycker jag planerar rätt bra faktiskt:)


.

En längtan utan slut, du vann mitt hjärta på en minut

.

förlåt

Watch me burn

toooodiiiiiluuuuu
Idag har jag haft basgrupp och börjat med projektplanen som inte direkt är så rolig. Sen gick jag hem och åt lite lunch och sen iväg och köpte gymkort så nu jäklar ska här kommas i form. Kan även berätta att jag slagit mitt rekord på att inte äta upp kakorna i mitt skafferi. Har nog legat där i två veckor och innan har de max varit kvar i två dagar:O Duktigt av mig! Imorgon har vi föreläsning så ska väl gå på den och kanske försöka plugga lite med kanske. På onsdag har jag pass med gyminstruktören så får väl se hur det går. Känner mig så dum på gym usch hoppas man blir av med gymfobin nu. Borde försöka lämna tillbaka mina skor imorgon med om jag har tid och lust. Får mina nya senast på onsdag, YAY

Kanske ska säga att jag klarade läkemedelsräkningen och fick alla rätt(som man var tvungen att ha). Var 24 pers som kugga och 30 som klarade, sjukt många som inte klarade sig tyvärr. Men är så sjukt stolt över mig själv som inte är så jätte haj på matte^^

Everybody hurts

Ibland är det svåraste man måste göra att såra någon. Idag har varit en sådan dag som jag känner jag inte gjort annat än sårat folk även om det är det sista jag vill göra så blir det så. Har typ drömt om detta i en vecka nu och har verkligen inte kunnat sluta tänka på det. Att kvällen sen blev värre än jag väntade mig är ju en annan sak. Skulle hellre må dåligt själv än att såra andra människor och speciellt inte människor som betyder så mycket och som inte förtjänar det någonstans.

Läkemedelsräkning

Nu är det snart dags att gå ner till  tentan. Har typ drömt mardrömmar om den inatt:/ Shit måste verkligen klara den så man kan gå vidare till T5. Håll alla tummar och tår ni har! Efter tentan så ska iaf jag och molle åka till Kalmar för lite julshopping^^

Hej hopp

Idag hade jag tenta kl nio på morgonen  så har varit och skrivit den nu och som tur var så var den typ exakt likadan som Fridas tenta som hon gjorde som vi har pluggat på hehe^^ Sen vart det lite räkning i bibliotket och sedan in till stan för att köpa nya vinterskor och tur är väl det för de jag gick i var helt blöta när jag kom hem:O Nu sitter jag här i sängen och har bytt simkort på min mobil och har plockat lite. ska nog ta och sätta mig och fixa alla mina miljoner papper som ligger på skrivbordet:O Sen blir det mer räkning och kanske fixa några fler ovvemärken. Sydde på tio stycken igår åtta nya och två gamla som lossnat så kände mig riktigt duktig^^

Dagen före tenta

Sista dagen innan tentan imorgon på sjukdomar och sen på fredag är det läkemedelsräkning. Känns rätt lugnt inför imorgon nästan ovanligt lugnt:O  Blir nästan lite orolig för jag inte är minsta nervös. Trillade ner för våran skoltrappa som är väldigt brant så åkte pulka nedför fem trappsteg men klarade mig ganska bra, fick bara lite ont i armen. satt och plugga från klockan tio till fyra så kände mig rätt duktig sen åkte jag och Ysta in och köpte skor till honom och mobilskydd till mobilen. Hittade även ett par vinterskor till mig som jag la undan till imorgon, så får vi se^^

Dessa hittade jag i en affär, typ likadana som jag har men mina har börjat läcka in:(

RSS 2.0