rutintränare.

Hej hopp!
I oktober förra året var jag rätt less på att pendla upp och ner i vikt så jag bestämde mig för att testa något nytt dvs kick start! Jag lyckades rätt bra, jag är ju inte så överviktig direkt men söker som de flesta andra sin drömkropp. jag gick ner några kilo men det bästa var att jag förlorade en del cm på en del ställen på kroppen. vilket gjorde mig överlycklig! 
Har nog inte varit i så bra form på länge, mindre fett och mer muskler. 
Problemet med mig är att jag är en sån typisk rutintränare, jag får in rutiner och följer dem och fuckar något sig med min rutiner så går allt förlorat. I mitt fall betydde detta flytt. Jag flyttade från Karlskrona till Malmö vilket var = dåliga mat+ träningsrutiner. Jag har gått upp både kilona och centimetrarna men vet ni vad?! 
Jag tänker fixa det igen. 
Nyckeln ligger i bra matplanering och positiva tankar. 
Jag är rätt kass på planera mat och oftast får jag i mig alldeles för lite mat så min kropp ställer in sig på svältläge och samlar på sig ALLT jag äter. 
Nyckeln ligger i vad du stoppar i munnen och hur du spenderar din fritid. Jag har bestämt mig, jag vill ha den där kroppen jag hade och lite bättre t.om. Jag tänker visa alla som tvivlar på mig att jag kan och jag tänker klara det helt själv för seriöst ingen annan kan ta på sig din framgång! 
Älska din kropp tillräckligt för att inte mata den med skit, det klart man kan unna sig kanske men för min del brukar det vara då jag sjunker.
 
Men nu j*vlar nu kör vi! 
 

check check och check!

Ojoj när man ska flytta är det mycket som måste klaffa och sägas upp och flyttas å så vidare. idag har jag sagt upp både gymkort och internet samt andra saker jag har haft men även sökt lägenhet till tusen vilket har gett reslutat. Har blivit erbjuden två visningar så i helgen ska jag till Karlskrona för visning av en lägenhet möjligtvis två och samtidigt träffa Johan så klart. 
Känner lite press att få en lägenhet nu så allt sånt är klart och jag slipper vara hemlös om några månader ;)
 

Tears are the words your heart can't express.


Hejsan! Ett tag sen jag skrev nu så kan ju uppdatera lite. Jag flyttade till Malmö 29e oktober och började mitt jobb på en medicin avdelning i Trelleborg. En vecka efter flytten var jag i Karlskrona och hälsade på kompisar och träffade där så klart min kärlek, Johan. Efter 6 månader av distansförhållande har jag fått ett jobb i Blekinge inom kommunen så nu ska jag flytta tillbaka till Karlskrona. ( jag vet det är komiskt) i mitten av augusti börjar mitt nya jobb och flytt vet jag inte exakt när det blir av. Ska i alla fall äntligen få bo nära Johan och flera av mina kompisar och ändå ha tid att hälsa på Molina i Malmö:>
Over and out


RSS 2.0