1-2 gånger i veckan

Såg en rätt rolig artikel eller vad man ska kalla det om att personer ska ha sex 1-2 gånger i veckan då detta ska påverkar flera saker. "Sex gör dig stark. Dels påverkas ditt immunförsvar positivt, men du förbygger också blodproppar och cancer. Och du kan kanske till och med säga adjö till mensvärk, huvudvärk och förkylningar." 
 
Här hittar ni den

Someone had to draw the line

God morgon!
Idag har jag varit lite effektiv! Har packat klart det mesta bara lite kvar och till frukost gjorde jag våfflor, mumsigt! Tänkte att jag snart ska börja fixa mig inför jobbet. Imorgon är det äntligen fredag och då åker jag mot Malmö!


Take the moment and make it perfect!

Då har snart denna dagen gått och jag har tvättat massor och som vanligt fungerar inte riktigt den ena tvättmaskinen så tvätten var helt plaskblöt när jag tog ut den och är fortfarande inte torrt efter 90 min av torktumling.  så nu hänger de ovanför badkaret och droppar... Jag som ville packa ner det mesta idag men det verkar som att mycket får vänta till imorgon. 
Imorgon och på fredag väntar mina sista dagar på avdelning 58 och jag måste säga att det känns sorgligt men ser mer fram emot det som kommer efter de två dagarna. hehe

Some people come into our life to break us and make us stronger than before

 

God morgon! 

Jag har massor att göra idag och därför åkte jag till stranden istället, hehe. Ska inte vara här för länge, har tvättid kl 14 och under tiden tänkte jag packa och städa inför fredagen. Nu är det inte lång tid kvar!!


Frissan

Sitter hos frisören och väntar på att det ska bli min tur. Alltid lika nervöst innan man ser resultatet men det ska nog bli bra hoppas jag.
Nu har nedräkningen börjat på riktigt, det är typ 3 1/2 dagar kvar tills jag drar från Karlskrona mot nya äventyr!


I won't cry for you, my mascara's too expensive

God morgon!
Tog mig en lång sovmorgon idag eller ja till tio i alla fall. Lyckades äntligen få tag på min frisör också och fick en tid idag till och med! Woho! Ska bli skönt med lite förändring!  
Sitter fortfarande och pillar lite på hur man kan förändra bloggen lite. Några förslag?
 

New design

Hallå där
Nu har jag suttit och försökt styla om bloggen här lite. Vad ska man annars göra när man är ledig lixom, hehe. Här är i alla fall resultatet just nu. Enjoy
Orkar inte riktigt sitta mer med detta just nu. Om 3 timmar har jag varit uppe i 24 timmar så det kanske är dags att lägga sig och sova. 
 
 

Treat me like a queen and I'll treat you like a king.

 
Hej hopp!
Har spenderat dagen på jobbet och det var fullt ös medvetslös hela dagen. Men det känns roligt när man känner att allt flyter på. Fick dessutom lite beröm från läkaren vilket gjorde saken ännu bättre. 
Ikväll blir det att packa och fixa lite inför resan, Bara längtar till fredag när jag går från jobbet och vidare mot Malmö. Ska bli så roligt att få åka iväg på fredag, har så mycket att se fram emot. 
 
 

You scare the hell out of me

God morgon solstrålar!
Jag tog mig en lååång sovmorgon idag Gick upp ur sängen vid elva så blev igen träning för min del idag men tar igen det imorgon, hehe. Två pass kvar innan jag blir lite ledig, fyra pass kvar innan jag lämnar avdelning 58 och hamnar mellan två jobb men även tills jag åker ner till Skåne och vidare mot Bulgarien med fina Molina! 
När jag kommer tillbaka får vi se hur alla problem löser sig men en sak vet jag, allt löser sig alltid till det bästa. Nej nu ska jag kila iväg till jobbet. 
Ha de bäst! 

Taste your lips and feel your skin

Har överlevt detta dygnet vilket inte var det lättaste. Jobbade kväll igår och blev inringd inatt så det senaste dygnet har jag spenderat ca 22 timmar av det på sjukhuset. Det var en trött och sliten sjuksköterska som vandrade hemåt efter jobbet idag vill jag lova. Men nu hemma och efter en kort powernap är jag lite tröttare eller piggare, kan inte riktigt bestämma. Min humor är på topp vill jag lova iaf, hehe. 
Idag verkar det som nästan alla jag känner ska festa men efter min natt så är jag alldeles för trött för att göra någonting, ska ha en lugn och skön hemmakväll istället.

I got nothing left inside of my chest, but it's all alright

 
 
And now all my loves that come back to haunt me. 
My regrets and texts sent to taunt me. 
I never claimed to be more than a one-night stand 
I've given everyone I know 
A good reason to go. 
But I came back with the belief 
That everyone I love is gonna leave me. 

And it's all alright. 
I guess it's all alright. 
I got nothing left inside of my chest, 
But it's all alright. 

Sometimes you forgive people simply because you still want them in your life.

 
 
En kväll på jobbet avklarad och nu är det mys framför tvn innan det är sängdags. Imorgon är jag ledig så ska försöka träna lite och sedan städa lägenheten (vilket verkligen behövs!!). 
Har sån sjuk längtan till nästa fredag då jag åker tillbaka till Malmö! Ska dock bli tråkigt att sluta på avdelningen samma dag men är mer förväntansfull inför resan, hehe. 
Imorgon är det dags att söka fler jobb och hoppas hoppas hoppas verkligen på detta! Vill inte vänta längre!

You give me that good good feeling

God morgon!
Var uppe vid tio och tog en powerwalk vilket nog inte var så smart då jag börja hosta som en tok. Men nu i efterhand var det värt det, hehe. Nu tar jag det lite lugnt innan det är dags för ett kvällspass.
 
Jag borde färga håret innan jag åker iväg men kan inte riktigt bestämma om jag ska lägga i blonda slingor igen eller om jag ska lägga lite brunar slingor och bli mer brunett igen. Saknar att ha brunare hår. Så vad tycker ni att jag ska göra?
 

Some nights, I'm scared you'll forget me again



Har överlevt dagen trots mycket hostande och har nästan känt mig febrig stundvis. Fast som tur är har det börjat ge sig nu, måste ju till jobbet imorgon. Nu är det inte lång tid kvar förens jag är arbetslös typ eller ja då blir jag timanställd sen vet man ju aldrig hur mycket timmar man får.

Hörde en sjukt bra låt i Malmö i helgen som jag förälskat mig rätt mycket i 

 


This is it boys, this is war!

God morgon!
Har varit uppe och tvättat sen klocka åtta, hade tänkt ge mig ut och träna men har hostat till tusen hela morgonen så får vänta med träningen ett tag till. 
Det känns inte alls kul att vara tillbaka här, vill bara tillbaka till Malmö. Men åker tillbaka om tolv dagar och då blir det semester! 
Idag har jag sökt en del nya jobb och ska försöka få tag på en avdelning i Malmö som inte har gått så jätte bra men jag är envis! 

Life is wonderful so don't waste a single moment

 

Är på tåget på väg hem från underbara Malmö och en väldigt kul och intressant helg. Jag verkligen ÄLSKAR Skåne! Jag ska helt klart flytta ner hit, kanske inte idag eller imorgon men jag tänker inte ge upp!


Some nights I wish my lips could build a castle

 

Är nere i Malmö nu och det är sällan jag är så lycklig som här! Igår var vi ute och dansade och träffade trevliga människor och idag har vi gått runt på festivalen och ätit sockervadd! #gladtjej!! Molina hade hästen idag så var med henne en sväng till stallet och kollade också. Nu är det dags att öppna ölen och sen bege sig ut i vimlet igen!


Tååååg!

Sitter på tåget i Kristianstad och tåget är en timme försenat. Gick från jobbet tidigare för att vara framme tidigare men som vanligt går inget som planerat! Undrar om öresundståg ersätter min förlorade lön? Tror inte det va


It's not what I wanted but it's pretty awesome!


Sista Jobbpasset för denna veckan imorgon sen är jag ledig i hela tre dagar! Det är väldigt ovanligt vill jag lova!:P Imorgon innan jag drar till Skåne ska jag vara extra fin på jobbet med min nya namnskylt! När man har likadana kläder hela tiden får man piffa upp det man kan! Hehe


I want you to be happy, but I want to be the reason.


Usch den här förkylningen var inte att leka med! Men vart ska en sjukling vara förutom på sjukhuset? Denna sjuka sjuksköterska ska därför pallra sig iväg till jobbet.


"I'll always think of him fondly... as an asshole. "

 
Idag är ingen bra dag. Vaknade sjukare än igårkväll och mådde verkligen piss. Men tvingade iväg mig till jobbet imorse ändå och överlevde fram till klockan elva då mina kollegor skickade hem mig. Ska försöka bli lite friskare till imorgon så jag orkar en hel jobbdag. Har även betalat våran utlandsresa idag så nu är allt klart bara låta dagarna passera så är vi där snart!

I won't let you break me down

Ska snart krypa ner i sängen efter en lång dag. Har blivit sjuk så lagom tills jag ska till skåne i helgen... Precis som förra gången när jag åkte ner och tappa rösten. Kör en ordentlig sjukstuga fram till fredag. Jag har passat på att läsa ut min bok jag fick med mig av mamma, den var riktigt bra svår att komma in i men riktigt bra i slutändan! Stenhuggaren av Camilla Läckberg är boken jag läst om någon är lite nyfiken och intresserad av boktips. hehe

Victoria's secret!

God morgon!
Jag har varit uppe och tvättat sen klockan åtta och hunnit med en vända till stan efter det. När jag kom hem låg det ett litet paket innanför dörren! Min bikini från Vicktoria's secret hade kommit. Det tog alltså bara en vecka från att jag beställde den till att den landade i brevlådan. Superbra med tanke på att de beräknade leveransen den fjärde september. Jag försökte ta en bra bild på den men färgen blir inte riktigt rättvis så lånade en bild frå VS hemsida. Jag köpte dock en annan modell av trosorna till och jag kör utan axelband. Supersnygg!

Vägen tillbaka blir ofta svår

Det är konstigt att någon man verkligen älskar och någon som faktiskt älskar dig med kan glömma bort vem du är. Personen kan prata med dig och fortfarande inte veta vem du är. De kan låtsas känna igen dig och ställa enkla basic frågor men ibland kommer den frågan som inte passar in och då vet du att du är helt förträngd och bortglömd.

Sunny Beach!!

Hej Hopp
Jag och Molina har äntligen bokat resa, det blev Sunny beach. Vi råkade faktiskt boka resan. Vi skulle kolla vissa saker så vi "testbokade" sen råkade molina faktiskt trycka på bekräfta på riktigt så var den bokad. Men det gör inget för vi hade ju tänkt boka den, vi åker den 1 september!! WOHO!
Hoppas bara att jag hinner få min nya bikini tills dess hehe. Nästa helg åker jag till Malmö för att festa loss lite på malmöfestivalen och för att träffa min pingla igen. Bara 4 dagar arbete sen drar jag!

Ny skylt!

Har beställt hem en ny skylt till jobbet! Beställer namnskyltar från Skyltmax. Ska visa den på bloggen när den kommer ;)

Sometimes we come into a person's life not to make them love us but to let them feel that they're so much worth loving for

 


Nu har min fina pärla åkt igen och jag ska snart kila iväg till jobbet. Är inte det minsta taggad på att jobba idag om jag ska vara ärlig men det är bara att bita ihop och köra. Det var kul att träffa alla människor igår som jag inte sett på nästan hela sommaren. Om en vecka är jag i alla fall långledig och spederar helgen i Malmö!

Studded

Hej hopp
Sitter och väntar på att Molina ska komma hit snart. Sen blir det till systemet för att inhandla kvällen nödvändigheter hehe.
Hittade en så sjukt cool sak på internet som jag vill ha!
Hur cool är inte denna! Finns med nitar som jag hellre vill ha. Finns den kvar när lönen kommer blir det kanske ett köp! 

Smile cause now is the best time

Nu är jag leeeeeeedig till på lördag eftermiddagen! Wiho!!
Imorgon kommer bästaunderbara Molina hit. Ska bli så kul att ha henne hos mig igen. Få prata om allt som snurrar i huvudet och bara få ha roligt tillsammans igen! Nästa helg drar jag till Malmö igen också WOOP WOOP!

Life is too short to be unhappy

Har varit lite dålig på att blogga idag. Har varit iväg och haft annat för mig under dagen. Imorgon är det dags för jobb igen och dagarna bara går vilket är riktigt nice för snart är det fredag och då kommer bästa hiiiiit!
Är riktigt nervös för vad som ska hända efter sommaren. Just nu står jag här utan jobb eller säker framtid. Men vad ska man göra? Bara att le och hoppas på det bästa. Allt händer av en anledning så det är väl menat att jag ska stanna här ett tag till kanske?
 
 

Maybe it's still summer but you can feel the fall in the air

 
Utekvällar till all ära men ibland behöver man bara få vara hemma i lugn och ro och bara ha lite egotime. Har städat lägenheten efter jobbet och bara varit. Nu kollar jag lite Wallander och spelar lite gitarr samtidigt. Har inte kunna/orkat spela på en vecka nu och börjar bli lite sådär otålig igen. Imorgon är jag ledig efter 5 dagar på sjukan så ska spendera dagen i stan och ladda upp mina batterier lite.
 
 
 

Me, myself and I

Hej hopp
Har jobbat ett dagpass idag och imorgon är jag LEDIG= UNDERBART! Idag har jag städat lite i lägenheten så här det det fint och diskat. Ska försöka ta mig en cykeltur senare om jag lyckas dra med mig Linné hehe men annars ska jag bara ta det lugnt kolla film och spela gitarr.



You should pay more attention to my favorite lyrics because they are the words I'm scared to say

 
 
 
Ännu en dag har passerat alltså en dag närmare slutet på sommaren och en dag närmare ovissheten. Imorgon jobbar jag ett dagpass och sedan är jag ledig en dag! YAY 
På fredag kommer Molina hit det ska bli så kul att få träff henne igen, det var över en månad sen nu. På måndag eller tisdag tänkte jag ringa till resursen och se om det finns något jobb till mig kanske. Får jag inget i Malmö kanske jag får något här. 

Don't even open your mouth when all you do is lie

 
 

 

Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

 
Gud vad skönt att komma hem! Är helt slut. Hade beredskapen inatt och det tog på mina krafter att ligga på helspänn vill jag lova.. 
Nu är det äntligen lite ledigt till imorgon kl 14 då är det dags igen. Två dagar till sedan lite frihet!  

You can feel the sunshine fading

En tidig lördagsmorgon och jag ser hur andra människor kommer hem från efterfesterna medan jag ska gå till jobbet vilken minut som helst. Saknar att vara ledig lite på helgerna. Började läsa en ny bok igår så nu får ni passa er hehe.


Jag gör skillnad

Hemma efter en kväll på sjukan. Har varit en väldigt intressant dag måste jag säga. Ibland känner man sig verkligen så sjukt uppskattad av sina patienter. Jag är så sjukt nöjd med mitt val av jobb. Jag blir lycklig av att kunna hjälpa andra och göra något som är betydelsefullt. 
Alla kanske inte uppskattar mig och det jag gör men jag gör i alla fall skillnad för vissa! 

Oops I did it again!

God morgon!
Har suttit och kollat på en bikini från victoria's secret hur länge som helst och nu är den på väg hem till mig Hihi. Så nu har jag en annan bikini att variera med så det känns bra. Ska bli väldigt kul att se när den trillar ner i brevinkastet!
Snart är det dags att gå till jobbet och det är inte riktigt lockande idag. Jag måste fixa matlåda med och jag har ingen idé vad jag ska ta med. 

Your smile is a beautiful lie

Är hemma efter en skön jobbkväll. Idag är verkligen en sån dag då inget kan förstöra mitt humör! Tog en promenad med Linné efter jobbet så u har jag lyckats gå min mil idag. woho!
Lägtar till på måndag kl 16 är jag blir lite ledig! Vill vara ledig nu och njuta av sommaren med personerna som betyder mest.
Nej nu ska jag göra mig i ordnig för sängen, är riktigt trött så ska bli skönt att få sova.
Nighty night

I don't dress up so boys should think I'm pretty. I dress up so the girls should think I'm pretty enough to be with you.

 
 
 
Har på något vänster ett lyckorus i kroppen idag. Känner mig egetligen bara allmänt nöjd även om inget av min "problem" har löst sig. Allt är bara ett stort frågetecken men vet ni vad? Det skiter jag i idag!! 
Jag ska snart fixa min matlåda till jobbet ikväll men först lite gitarrspelande.
 
Idag fyller molina år så GRATTIS på födelsedagen! 

Om ditt hjärta slår kommer jag vara med dig vännen vart du än går

 

God morgon! Jag har minsann hunnit med en del redan. Morgon promenad plus tvättat sedan en cykeltur in till stan och nu njuter jag bara av det fina vädret innan jag ska börja jobba kl 14.00! Älskar dagar som denna!


Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå

Hej hopp
Nu har mina päron åkt. Känns hemskt tomt men det har varit ett par underbara dagar hemma i Hölö och sedan med mamma och pappa här i Karlskrona. Men det är alltid lite vemodigt när de ska åka härifrån för jag brukar alltid känna mig tom efter. 
Vi har iaf fixat upp en del saker i lägenheten så nu är det rätt fint här. 
Tänkte visa hur fint det har blivit. Sista bilden är på mitt pyssel jag fixade med hemhemma. Blev riktigt bra tycker jag. Har faktiskt t.o.m gjort ramen med lite hjälp av pappsen^^
 
 
 

RSS 2.0