It's amazing what you can hide by just putting on a smile


Förlåt för att jag suger på att uppdatera men det har varit mycket denna veckan. Har snart gjort hela första jobbveckan och än så länge känns det bra. Lite jobbigt att pendla och att vara inneboende men det är ju temporärt. Avdelningen verkar jätte bra och trevliga kollegor har jag fått. Imorgon är det dags att bege sig mot Stockholm och begravning. Inte så kul sätt att spendera sina lediga dagar på detta vis. Nästa helg är det tillbaka till Karlskrona i alla fall så det ska bli kul:)


Time to move om

Sitter hemma hos Molina och äter frukost. Har tränat nu på morgonen för första gången i Malmö. Var även och prata med de som har lägenheten från himmelriket. Inget nytt där direkt.
Ska snart bege mig mot bussen och första dagen på jobbet, sjukt nervös!!!


Every story got a end. In real life every end is a new beginning.

 
 
Sista dagen i Karlskrona innan jag ska flytta till Malmö och börja jobba i Trelleborg. Att flytta till karlskroa är det bästa jag gjort,jag påbörjade en utbildnig till mitt drömjobb, jag träffade många underbara människor som alla påverkat mig och gjort mig till den jag är idag. 
Så tack alla fina, snälla och framför allt underbara människor! 

Fitnessfighten/kick-start

Okej det var så väldigt längesen som jag var så här stolt över mig själv! Jag har klarat mina två viktigaste mål, och denna månaden har jag dessutom gjort det som jag försökt med i två år, ändrat min livsstil! Har fitnessfighten/kick-start att tacka för det! Mina bäst investerade pengar på väääääääldigt länge!
 
På 25 dagar har jag:
  • Gått ner 3,5 kg.
  • Förlorat 5 cm i midjan.
  • Förlorat 2 cm från vardera lår.
och vet ni vad jag har aldrig känt mig mer awesome! Som jag ser ut nu har jag nog inte gjort sen jag började gymnasiet fast jag har mer muskler nu ;) 
Ikväll kommer iaf fridolajn och ska bo här i helgen under fiat, woho! Ska göra den här sista helgen i kalrkskrona till en sjukt minnesvärd helg!

We weren't born to follow

Har varit nere i Malmö i inte ens två timmar och nu sitter jag på tåget hem. Ska bli skönt att komma hem igen, är inte kul att sitta på tåget hela dagen:P


I love the ones who are in my life and make it amazing and I thank the ones who left my life and made it even more fantastic

 
 
 
Hejhopp!
Dagens träning avklarad och frukosten nere i mage, frukosten är ju helt klart dagens bästa måltid! nomnom
Det som står på schemat idag är packa lite och åka ner till Malmö och kolla på en lägenhet. 
Ställde mig dessutom på vågen imorse (kunde inte riktigt låta bli) och har nu gått ner 2,4 kg, WOHO! Jag är nu nere på e vikt som jag hade när jag flyttade ner till Karlskrona typ. Så det känns verkligen som att börja om på ruta ett nere i skåne nu ;)

Songs

Lite fina låtar, den sista var mest med för den söta videon hihi ^^ 

Don't forget me

 

A piece of love

Ja jag kan bli lite förälskad i kläder! Ny sak som står på önskelistan nu ;)
Hur snygg är inte denna topp egentligen?!

En pirrig känsla som krigar i magen

Efter gårdagens mätning är jag så sjukt pepp på de sista tio dagarna! Var ute igår (nykter såklart) och imorse var det upp i tid till gymmet öppnade, gjorde min vanliga procedur. Känns grymt att ha fått in vanan på både gymmet och med maten! Kommer garanterat fortsätta med detta efter! Nu jäklar kör vi de sista dagarna!!!


Back o track!

Mätning och vägning idag vågen, visade fortfarande - 2,2 kg men midjemåttet hade ändrat sig lite. + 3 cm... hehe nej då skoja bara :D Har förlorat 4 cm i midjan sen sist jag mätte! Känns bra att det börjar hända lite grejer med, det syns i och för sig tycker jag. 

Falling down is a part of life, getting back up is a part of living


Hej alla fina!
Har varit en dag med fullt upp känns det som, vaknade i Malmö som inte var så planerat men riktigt trevligt som vanligt när jag är där. Kom hem och gick direkt till gymmet och köttade, har nog aldrig svettats så mycket som under denna månaden måste jag säga för alla nyfikna:P hann inte mer än hem och duscha innan jag skulle träffa fladdie och kolla SoA. Sedan blev det en sväng till affären för att inhandla lite mat. Om 9 dagar flyttar jag ner till Skåne eller iaf jag och mina kläder, allt annat kommer nog lite senare tror jag;P


You give me butterflies

Hej hopp! Sitter och äter lite mellis innan jag ska hoppa på tåget och bege mig mot Malmö. Bara över dagen men ändå:) Kan inte fatta att jag ska få flytta ner till Skåne snart:D


Pink

Hittade lite roliga saker under äventyret vid Ica maxi och rusta. På burken står det att det är en kvinnlig energidryck:P


Wishing list

Nu börjar allt dra ihop sig inför både flytt och födelsedag. Då folk frågar om önskelista tänkte jag lägga upp en här. 
 
Ett par mcboots med nitar

En röd Cambridge Satchel väska 

Nya träningsbyxor

Soffkuddar från indiska som det inte finns någon bild på. 

 

We are the fire

 
"You never know the biggest day of your life is the biggest day. Not until it's happening.
You don't recognize the biggest day of your life, not until you're right in the middle of it.
The day you commit to something or someone. The day you get your heart broken.
The day you meet your soul mate. The day you realize there's not enough time,
because you wanna live forever. Those are the biggest days.
The perfect days. You know?"

Tack och hej!

Idag sa jag upp min lägenhet! Vill bara hitta en fin lägenhet och flytta helst nu direkt tack! ;) Hoppas någon vill ha min lägenhet innan sista januari bara. 
Kan inte fatta att jag ska flytta till skåne! ett av mina mål sen jag vet inte när! 
Är just nu väldigt lycklig, jag har lyckats ta min sjuksköterskeexamen, jag har fått jobb i Skåne och ska få flytta dit och har en av mina bästa vänner i samma stad och vi ska göra massa roliga saker tillsammans! Jag är så nöjd att jag är livrädd att något ska gå fel. 
Nu är det bestämt börjar mitt nya jobb den 29e oktober! :D
 
 

Bullets flying through the air

Hej alla finisar!
Om en eller två veckor kommer jag bo i Malmö! Känns sjukt läskigt! Är jätte nojjig över lägenhet och allt sånt men det ska väl lösa sig så småningom. Just nu är det bara att svara på annonser och hoppas det löser sig. 
Det har ringt folk under dagen och erbjudit andra hands kontrakt men jag är ju super dålig på områderna och vart man ska bo. 
Några tips?
 

There is a reason why I am the way I am

Jag är trött på att ha människor i mitt liv som gör mig mer ledsen än glad. Visst det är så lätt att säga att man ska ta avstånd från sådana människor men det är så svårt att göra, kanske handlar det om att vi är rädda för att säga hejdå?
 
Alla människor går igenom olika saker i sitt liv som påverkar oss positivt och negativt och de är dessa saker som formar oss till vem vi är. Men vad gör man när vissa händelser gör oss till en person vi inte vill vara? 
Jag vill inte vara den här tjejen som alltid tror det värsta om någon tills motsatsen är bevisad. Jag vill kunna lita på människor utan att hela tiden vara livrädd att bli sviken och sårad. 
Jag ser flytten till skåne som en möjlighet att börja om, försöka se allting som format mig som något positivt.
 
"Jag tänker le som om jag aldrig gråtit förr, jag ska slåss som om jag aldrig förlorat någonting, älska precis som om jag aldrig blivit sårad förr och leva som om jag skulle dö imorgon."
 
 
 

I'm a girl who usually laugh at her mistakes, so exuse me if I laugh in your face

 
 
Hej alla glada!
Har varit lite dålig på att skriva här, har haft lite annat för mig plus att mitt internet har legat nere. Har inte skrivit det här men jag har blivit erbjuden jobb i Skåne! Känns så sjukt underbart! Nu ska jag bara hitta en lägenhet men tills dess får jag bo hos Molina är det sagt. Så nu är det bara jag, Molina och alla skåningar, hehe ;)
Ikväll är det lite partaj så jag ska gå ut och vara lite social fast nykter dårå. 
 
Längtar lite till på måndag då det är invägning+ mätning. Känns som att det inte händer någonting förutom att kroppen blir starkare okej det är också bra men jag vill ju att det ska synas lite med!

Before you can see the light you have to deal with the darkness

 
Hej världen
Idag har jag gjort lite nytta och jobbat på min gamla avdelning 58:an. Saknar den avdelningen och personalen men jag är redo för nya ävetyr och redo att se världen. Imorgon ska jag få ett samtal som jag hoppas ska ge positiva nyheter!
Annars så känns livet helt okej trots allt strul som varit och att min fina mormor gått bort. Vet att hon velat lämna detta ställe i flera år så jag försöker vara glad för hennes skull även om det känns väldigt ledsamt.
 

Blötdjur

Sitter på tåget helt genomblöt... Spöregnade när jag och Molina gick till tåget, så här har man suttit i blöta kläder sen klockan ett och kan säga att jag håller på att frysa ihjäl! Ser inte alls fram emot att behöva gå ut i kylan sen:(


.

Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side

You just faded away
You spread your wings, you had flown
Away to something unknown


Heaven is a place nearby

Du har kämpat så länge och nu har du fått ro.
Vila i frid 7/10 2012


Have a little faith in me

Hejsanhoppsan!


I'm unique, I'm different, I'm limited edition because there's only one me in the middle of a billion people on this earth.

 
 
 
Hej hopp!
Söndag äntligen! Åker om ca 2 timmar och det ska bli så skönt att få åka ner till skåne igen! På måndag är det dags för intervju, är lite läskigt eftersom jag inte riktigt vet vart sjukhuset ligger eller så men det ska nog lösa sig. 
Igår var jag över en sväng hos Bkenta, de hade kollat hockey och ätit middag så gick över och var ensam nykter, yay ;)
Lite bilder från igår tänkte jag i alla fall visa
 

Courage doesn't always roar. Sometimes courage is the qiuet voice at the end of the day saying; I'll try again tomorrow

 
 
 
Mina kvargpannkakor blev rätt goda faktiskt! Eller mina och mina följde ju ett recept, dock suger jag på att göra pannkakor de blev rätt tjocka hehe men sånt händer. 
Jag borde verkligen ta och hämta upp min väska och börja packa men jag har ingen ork. Skulle egentligen vilja sätta i hörlurarna och ge mig ut på en skogspromenad och se hur fint det är ute nu. Men borde verkligen städa och vika tvätt. Imorgo åker jag till Skåne och Molina ett par dagar bara + gå på arbetsintervju. 
Jag längat till vintern, snö och tända ljus. Tofflor och tjocka jackor och jul!

Words don't mean anything until you back them up with actions

 
 
God morgon!
Träningen är avklarad och jag tänkte göra nyttiga pannkakor till lunch. nomom!
Vägde mig imorse, mest för att jag hade en mardröm och trodde jag gått upp 3 kg.
På sex dagar har jag gått ner 2,2 kg!!! Fett nöjd!
Nej nu är det dags för mellamål!

Pull it together

Har haft en rätt skön kväll med massa mys framför tvn, lite tända ljus och nyttigheter. Ska gå och göra mitt sista mål för denna dagen sen blir det tidigt i sängen för att gå upp och gymma imorgon.
Visar en fin bild på min goda middag


Be careful with your words. Once they are spoken, they can only be forgiven, not forgotten

 
 
 
Hallå bloggen
Har haft en relativt lugn dag, tränade på eftermiddagen, sprang en del för att utmana mig själv lite, det gick väl sisådär men jag är stolt över mig själv ändå.
Imorgo är det dags för träning  igen och tänkte faktiskt gå till gymmet på morgonen så det är avklarat sen. Jag ser väldigt mycket fram emot söndag/måndag när det är dags för första mätning/vägningen efter jag började. Idag kände jag verkligen för att mysa ner mig framför tvn med B&J men icke tog en hårt träningspass och sedan knäckemacka, woho!
Har ju inte sagt här att jag ska på jobbintervju i skåne i veckan vilket innebär att jag åker till molina på lördagkväll eller söndag och är med henne fram till dess.  

I was surprised you stuck around

Dag 4
Var på gymmet på morgonen och gjorde mina dagliga övningar. Fy vad träningsvärk jag har vill jag säga, det märks jag inte tränat sen augusti...
Annars då jo jag har sökt lite jobb och gjort massa mat, tycker att jag äter precis hela tiden men antar att det ska vara så. Nej dags för lite lunch 
Seeeeeeeeeeeeeeeeee yaaaa

Honey I'm home!

Då var jag tillbaka i Karlskrona igen, efter en vecka med mycket tankar och svåra beslut som ska fattas. Var tillbaka redan vid halv elva så jag har hunnit storhandla inför veckans mat, tränat, långpromenad med snövit och införskaffat ett gymkort igen.
Ska ge mig av mot gymmet tidigt imorgon och ordna lite mer träningsvärk, hehe. Jag har snart klarat mig igenom dag 3 av kick-start programmet, woho! 

Vägskäl

Är så himla förvirrad över hur jag ska göra. Hur vet man vad som är rätt och vad som är fel för mig? Om inte jag vet vem ska då veta?


Lyckligare nu

Tog mig en promenad på eftermiddagen i hopp om att kossorna vid bondgården skulle vara ute, hade gärna velat klappa lite kossor innan jag åker hem igen.
Har haft sån hemlängtan idag så det är sjukt.
Imorgon ska jag ringa resursen och prata med dem samt att jag ska ringa till lite andra ställen där jag sökt jobb. Senare i veckan är det dags för arbetsintervju och jag är redan jätte nervös.


RSS 2.0