I never had your heart

Måndag idag även fast det känns som onsdag. Känns som det är tenta imorgon men har två dagar till på mig och det behövs! Känner mig helt värdelös just nu men har fått in lite idag ändå. Bara att börja be inför torsdag!

Just det på kåren för ett tag sen fick jag en drink uppkallad efter mig eller döpt eller whatever:P
P.s jag älskar studentlivet!




<3


Dagen efter

Igår var det pubtömning i Ronneby och jag skulle jobba första passet som var mellan 11-16.30 sen var det att börja dricka. Men idag är man rätt seg vill jag lova.

Var mycket roligt men även mycket tråkiga och jobbiga saker men det är väl så livet.

Dagens hiss:  Omtänksamma personer som bryr sig!
Dagens diss: Personer som vänder hela tiden.

 


You can be what you wanna be!

Fick min praktikplats idag, distriktsköterska i 5 veckor. Skulle vilja vara på vårdcentral oxå=/


Dagens outfit från Pamelas lilla födelsedagsfest några dagar i förskott;) Enarmad tröja med ljusa jeansleggins till. P.s jag håller på att få "långt" hår;)


Ny leksak!

Fick hem min kamera på posten igår! blev invigd lite senare på kvällen. Fast min är lite finare röd!;)

ambitions

Next person you meet could be a friend, a lover or just another asshole!

Dresses

Hittade dessa söta och underbara klänningar på nelly(Det var Emmas fel) Är helt såld på den till höger!
Betsy Bodice SEK 499, Motel - NELLY.COMFloral Contrast Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

Ledsen

Fattar inte varför jag känner så som jag gör ibland. Men allt i livet kan väl inte vara lätt eller? Känner mig så förvirrad över saker och ting=/
What to do?

.

In the end only kindness matters

Have a little faith in me

When the road gets dark
and you can no longer see
just let my love throw a spark
and have a little faith in me

When your secret heart
cannot speak so easily
come here darlin'
from a whisper start
to have a little faith in me

unknown

Är så trött efter en kväll i ronneby och skulle egentligen jobbat ikväll men de trodde de kunde hitta andra så då kanske vi inte ska jobba. Så blir nog bara att ta det lugnt ikväll och plugga lite om jag orkar. Nu blir det slapp och tv.
over and out

White

Lindex Shop Online - Klänning
Denna klänning hitta jag på lindex nästan så jag måste kolla om den finns i butiken här!:)

And then she left..

Happ då har mamma åkt vidare till skåne. Känns jätte jobbigt att hon åkt igen. Hon skulle egentligen vara kvar till imorgon innan grisphesten men eftersom vi var tvungna att fixa saker ikväll så fick hon åka tidigare. Finns inte mycket att göra, har absoult ingen lust att gå någonstans idag heller men får lov att göra det ändå.

Finally!!

Min mamma har äntligen kommit till kna!:) Känns så bra att ha henne här. Idag har vi varit i karlshamn och där har jag visat var jag hade praktik och sen åt vi en liten trevlig middag hos mig:)
Mina beställda kläder har äntligen kommit här är de, den ena är lite mörk men orka inte ta en ny=P

Love is on fire

I can see us in your eyes
No need to think it twice
Like it was always
meant to be
you and me

And there are times
when everything is a
mess
But nothing is to confess
Like when two stars
collide

Love is on fire
A burning heart
As if I have known it
from the start






My name is Emelie and I am a nellyholic

Hitta den ursnygga klänning VILL HA!!
Jewel Band Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

Whitesnake

You're all I want
Can't you feel the love
In this heart of mine
You're all I need
So maybe we could turn back
the hands of time
Maybe we could give it another try
One more time

Missat något?

Sitter och kollar runt på olika hemsidor och hittade dessa.(nedan) Jag kommer ihåg min syster hade sådana när vi var små och jag var så avundsjuk men skulle nog inte vilja ha dessa nu. Är det jag som missat någe eller är detta inne igen?


Jäkla kjolar!

nu har jag suttit och sprungit för den delen oxå och letat kjolar. vill ha en sådan här fast vit! men hittar absolut ingen! antingen är de längre eller veckade av någe slag. Hittade denna dock, så vad tycker ni?
Torres short skirt SEK 229, Vero Moda - NELLY.COM Fylla Skirt SEK 199, Vila - NELLY.COM

Absof***inglutely

Åh har börjat kolla på sex and the city igen, åh är den bästa serien! Snart kommer film nr 2 oxå ska bli så kul att se den.

Sen efter igår och den otroligt söta tröjan så beslutade jag mig för att köpa en blommig kjol men det kanske blir en söt tröja med om ekonomin räcker till;) Här är iaf kjolen.





Mami!

Imorgon är det precis en vecka kvar till min mamma kommer och hälsar på:) Är planerat vi ska gå på spa på tisdagen, ska bli mysigt, sen äta lite gott och umgås lite. För er som inte vet är jag en liten morsgris och pratar med min mamma nästan varje dag även om jag bor så långt bort. Hon är en riktig ängel! Hon ställer verkligen upp för alla även de som kanske inte förtjänar det. Efter hon har varit här är det typ bara 3 veckor max tills jag åker hem för sommaren:)

Hitta denna som är så otroligt söt ska kolla på stan imorrn om det finns någon kjol i sånt mönster istället. Vad tycker ni köpa eller inte köpa?

Maxi New Shoulder Top SEK 159, Vero Moda - NELLY.COM


Fool

Fool, you didn't have to hurt her.
Fool, you didn't have to lose her
Fool, you only had to love her.
But now her love is gone.

Fool, you could have made her want you.
Fool you could have made her love you.
Fool, you only had to love her.
But now her love is gone.

Gone now, the love and laughter.
See yourself the morning after
Can't you seeher eyes are misty
as she said good-bye

wrap my heart 'round your little finger

Lördag och på måndag kommer tentaresultatet:S Igår var tjejerna på stan och fikade var jätte mysigt sen hitta jag en ny bikiniöverdel igen(A) Denna dagen har jag bara tagit en promenad till stan och tillbaka och bara tagit det lugnt. Kvällen blir att kolla på tomten är far till alla barnen och kanske lite ben and jerrys för sista gången:'( Ska börja hårdsommarträna imorrn ska ge mig ut i spåren vid skolan.

Här är nya bikiniöverdelen!


Klick klick

Har klickat hem lite nya kläder. Har letat efter en ny bikini men haft riktig otur men nu hitta jag en snygg övrdel som passar underdelen jag redan har:) 

So much work

Har varit på sexmästerimöte idag och inte gjort så mycket mer pluggat lite diabetes men inget mer. Så otroligt segt egentligen. Imorrn ska jag iaf sälja lite biljetter till ett event och sen har jag basgruppsmöte kl 13:/ Imorgon ska jag iaf på kåren en sväng ville så gärna dit förra veckan men hade ju tenta då så imorrn gäller det:) Ska lägga upp en bild på våran snygga outfit imorrn innan jag drar iväg:)

I will take you there

Shit vilken seg dag. Sitter och kollar lite spa behandlingar eftersom jag och min mamma ska åka på spa när hon kommer ner runt den 15e:) Kommer vara välbehövt då tentaveckan börjar efter hon varit här.
Jag vill ha svar på min tenta nuuuu!

Från dagis till högskolan!

Nina även om vi inte pratar två timmar varje dag längre så är det så himla skönt att veta att jag kan ringa dig och vara jätte ledsen men ändå veta att du alltid skulle ställa upp för mig. Kan inte säga hur mycket jag längtar hem till er men snart kommer jag hem! Tack för att du finns och lyssnar på alla problem och vet precis hur jag känner.


Vänder kappan efter vinden

Måndag idag och har inte så mycket för mig ska på lägenhetsvisning vid fyra och till dess så blir det att slappa lite. Känner mig rätt låg idag på grund av allt som hände igår och det som jag känner idag med.
Saknar alla nära och kära hemhemma.

One day I looked up and there you were

Söndag idag och har inte gjort så mycket suttit framför datan och sen varit på en mysig promenad med knott sen satt vi nere på bryggan vid kåren och prata ett tag, riktigt mysigt:)

Har egentligen inte så mycket att säga men kände att jag ville skriva lite eftersom alla bloggar jag läser är så dåliga på att uppdatera;)


If I could find the voice that says the words to capture you


It's so hard to fight!

Igår var vi och fira Gullis födelsedag med lite middag som blev rätt dyrt med tanke på det låga csn man får. Förfest och sen slutade det på Harrys som var jätte fint. Tyckte dock de hade en läskig staty/vägdekoration som hade röda laserögon. Usch blev typ rädd.

Nog om gårdagen nu har jag bestämt mig på måndag ska jag börja med mitt nya liv d.v.s börja äta nyttigt försöka promenera/springa iaf 4 gånger i veckan. Måste fixa till sommarkroppen nu så här kan det inte fortsätta.

Det var nog allt för idag. Over and out!

RSS 2.0