Whos gonna start you up when you stop?

Hej hopp
Jag har inte så mycket att skriva här då jag pluggar hela tiden.. Men på onsdag är det tentadags sen efter det hoppas jag det blir bättre:)
På måndag åker jag hem dessutom så precis sju dagar kvar^^ Är en del roligt som händer denna veckan också som jag ser fram till:D
På lördag är det fest som ska bli extra rolig om jag ska vara ärlig^^

I'm such an idiot

Dags att börja ta tag i saker kanske? Ska sluta med saker som får mig att må dåligt. Ska sluta träffa människor som gör mig ledsen.

Money

Hallå där
Känner mig inte alls på topp just nu.. Har suttit och kollat på min ekonomi denna månaden och känns bajs.. Har betalat alla räkningar fast det är bara en som inte dragits och det är en fet mobilräkning.. Känns som jag är fattig som F*n. Ska dock bara köpa mat för inte ens två veckor sen åker jag hemhem så behöver väl egentligen inte så mycket pengar.
Jag vet att jag inte borde säga detta nu men skulle vilja ha ett par högklackat som är bekväma och har sett ett par som fått bra omdöme från många. Men kommer ju inte ha råd att köpa dem men önska kan man väl göra...
Zhob SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Dessa är budgetversionen från Nelly och kostar 399 kr

Fix me

Hejhopp
Idag har äntligen csn kommit in på kontot och försvunnit lika fort igen kan man väl säga... Har betalat alla mina räkningar för denna månaden så det känns jätte bra! Idag unnade jag mig även lite onyttigheter så som pizza och ska köpa lite ben and jerrys sen med. Jag och Molina ska ha lite satc kväll med godis å gott. Innan ska vi även handla mat å sånt. tänkte handla det mesta jag behöver innan jag åker hem tänkte jag.
Nu är min examensklänning på väg hem till mig (mamma). Eftersom den kommer i sommar så kändes de lika bra att skicka dit den.

Mitt hjärta blöder

Hejhopp
Har suttit halva dagen i skolan precis som igår fast idag var ingen basgrupp så det var skönt! Ska sätta mig en stund imorgon oxå. Imorgon trillar csn in och förhoppningsvis sakerna som ska skickas till Karlskrona^^ Ska bli jätte roligt:) Dock känns det bajs att behöva betala typ 700 till radiotjänst för att en av deras arbetare sa till mig jag inte skulle betala....IDIOT!
Så nu står jag här med en räkning på 700 ish och csn på 4000 bara...YAY. Imorgon ska jag även beställa min examensklänning!!!! Vill så gärna visa men ska försöka hålla mig faktiskt;)
Ska kolla hårfärg imorrn med. ska ju göra det ljusare brun nu så ska lägga i lite ljusa slingor. Ska även boka resa hem så det ska bli skönt!:) Alla pengar kommer verkligen försvinna denna månad:( BLÄÄÄÄ

Welcome to my life

Hello bloggen.
Är väldigt tråkig just nu har massor med plugg och är tenta nästa onsdag..PANIK! Sen är det sommarlov och med andra ord bara en termin kvar innan examen. Har btw hittat min examensklänning! Ska beställa den när pengarna trillar in på onsdag;) Åh längtar lite men ändå inte då är jag inte längre studerande utan arbetslös... LÄSKIGT!
Imorgon ska jag plugga lite med Emilie så ska försöka dokumentera hur duktiga vi är;) Ska ha med mig lite "matlåda" imorgon då jag blev super hungrig idag.

Ronneby Brunnspark

Här kommer lite bilder:)

Awesomesauce!

Hej hopp!
Idag har det varit super väder och jag har varit i skolan och pluggat med Emilie. Det har väl gått helt okej nu har jag skrivit ut lite anteckningar så det är bra. Nu är det bara att plugga in det oxå.. Nu på eftermiddagen så ringde jag kundserivice för att få tag på lite speciella kläder som är typ slutsålda.. OCH GISSA VAD?! Joo jag fick tag på dem både till mig och Molina! Så känner mig riktigt jäkla awesome HELL YEAH!
Tänkte försöka få upp lite bilder jag tog i Brunnsparken i onsdags.

Tindrar som en stjärna

Hej bloggen!
I tisdags kom mina päron hit efter att ha varit i Paris och Tyskland en sväng. Vi har varit och gjort en del mest umgåtts men vi åkte även till Ronneby och brunnsparken som är så jäkla fin! Ska visa lite bilder jag tog senare. Såg även att änderna har fått sina bebisar nu:) De är så söta<3
På kvällen gick vi och åt på nivå vilket var mysigt och super gott! Idag åkte de hem igen. Det är verkligen det värsta med att de kommer på besök för jag blir alltid lika ledsen när de åker igen:(
Men åker snart hem så det gör inte så mycket!:) Hemresan är planerad den 6:e Juni så det ska bli skönt att få komma hem!:)
Denna sommaren ska bli allt som inte förra blev speciellt eftersom jag hoppas att mamma ska få vara kvar hemma och inte på sjukhus denna sommaren!

What are words if you don't mean them

God kväll
Nu sitter jag med akutmedicinen igen och skriver. Har nästan skrivit klart nu har bara brännskador kavr sen skriva ut och plugga plugga plugga..
Ni får en fin låt så här på kvällen:)

You are my heaven

Halloj
Helgen har varit rätt lugn. Var på kåren i lördags och hade rätt roligt och inte alls så onykter heller för den delen. Följde Linné hem då han inte var lika nykter, fick även sällskap av mr brownie^^ Igår gick jag till R och tänkte träna idag men har fortfarande sjuk träningsvärk så får vänta till imorgon tror jag^^ Ska däremot gå en promenad med Linné efter/före mötet ikväll. Imorgon bitti ska jag köra powerwalk innan skolan tänkte jag. Sen kommer mamma och pappa på onsdag eller torsdag så det ska bli roligt:)
Har btw inte fått mitt paket på posten än så jag har inte glömt bort att visa;) Däremot fick jag någe annat på posten idag:D Ett vykort från mamma och pappa från paris och ett brev med lite rabatter på lindex så ska bara vänta in min vara så ska det användas;)

Summer turns to snow

Hallå där
Idag är jag inte alls lika pepp om vi säger så... Snart är det sommar och sommar=ångest för mig. Den värsta är väl för alla getingar och bin som jag måste fly ifrån och det andra är ju som för alla andra stranden. Speciellt eftersom jag inte tränat ordentligt på nästan tre veckor... Men nu har jag börjat köra ordentligt igen men känns inte direkt bra ändå:( Nu har jag dessutom nått min jagskaaldrigvägasåmycket vikt. det känns deppigt vill jag lova.. Nu blir det att hård träna och verkligen tänka på vad jag äter och ha min fredag till lite(!) onyttigt.

New things!

hallå där kött och blåbär!
Tänkte visa en sak jag köpte förra veckan. Spenderade lite pengar på nya underkläder på lindex köpte bland annat en sjukt snygg rosa bandeau bh jag kan ha under mitt Kan dee linne!

Me love!


Så här såg det ut

I'm sorry

Förlåt förlåt förlåt för att jag varit riktigt dålig på att uppdatera! Hade praktik på akuten här i karlskrona förra veckan och det gick väl bra, fick inte göra så mycket. Fick dock vara med när de sydde några gånger.
Denna veckan ahr gått ut på att komma igång med akutmedicinen som vi har tenta på den 1:a juni vilket känns sjukt för det är snart:O
Har skrivit om syra basbalansen och vätskebalansen tidigare i veckan så idag har jag skrivit om skallskador och lite om A,B,C systemet så har skrivit 8 sidor på datorn så känner mig lite duktig faktiskt;)
Idag ska jag gå över till mr brown/bulten och vara lite social när de ska festa eftersom jag hade en vääääääääääldigt trevlig lördag så är jag inte det minsta sugen på att dricka utan jag sparar mig till lördag plus att jag ska iväg och träna imorgon å då ska man inte druckit alkohol dagen innan vet ni väl;)
Hur det har gått för mig i kampen mot mina överflödiga kilon kan jag ju bara säga att det inte gått så bra står still... Har dock inte tränat ordentligt sedan jag var hemma i hölö men nu när jag har "lugnt" i skolan(dvs. inte så många schemalagda lektioner) så ska jag ta mig i kragen och köra hårt!
Tror dessutom det ska komma en lite sak till mig med posten imorgon som jag ska visa för er!:)

Big head

Hallojsan!
Har varit dålig på att skriva ett par dagar men det har varit fullt upp och nu har jag börjat min vecka på akuten med. Känns både bra och dåligt. Känner ju inte riktigt jag vill jobba på akuten så då blir det jobbigare att vara där. Men en dag avklarad och tre kvar! Hade dagen idag och har kvällen imorgon så ska nog gå bra då har jag gjort hälften med så hoppas det blir bättre. Ska gå två dagar på medicin och två dagar på kirurgen och jag längtar till kirurgsidan är det är ju det jag tycker är intressant. Har sån ångest för att det snart är examen om jag ska vara ärlig. Vad ska jag göra sen lixom? lär inte få jobb här så måste söka på någon annan ort och vad händer då med R och mig? Så många frågor och så få svar:(

RSS 2.0