Projekt!

Har haft ett pyttelitet projekt för mig idag eller jag håller på med flera små projekt faktiskt men det jag tänkte visa var min byrå, som min farfars far (tror jag) har gjort. Knopparna/handtagen är aningens omoderna då de aldrig är bytta. Vilket kan vara charmigt i och för sig men jag ville byta dem. Inte så jätte stor skillnad kanske men tillräckligt. 
Före:
Efter:
 
 

Happiness


I think you're too good to be true


Hejsan hoppsan! Nu är flytten färdig. Jag ska bara städa ur den gamla lägenheten lite sen är det dags att lämna det bakom mig. Johan har varit hos mig hela helgen och hjälpt mig med både flytt och uppackning, finare pojkvän får man leta efter! Om två veckor är vi dessutom i Spanien och njuter av värmen. Tänkte lägga upp lite bilder på hur lägenheten blev sen men det får vänta lite^^


I'm currently in training to be the hottest girlfriend you've ever had

 
Goooooood morgon!!
Har precis varit ute på en morgon promenad eftersom jag fortfarande är sjuk får jag ta det lite lugnt med träningen. Detta såg jag imorse när jag var ute och gick. Vååååååååår!
 

I believe love is the answer.


Efter en underbar men för kort helg i Karlskrona är det dags att återvända till verkligheten i Malmö. Lagom typiskt att jag blev förkyld på lördagen... Igen. Tycker inte att jag hinner bli frisk innan det är dags för nästa omgång:/
Tycker att det blir jobbigare och jobbigare för varje gång vi ska skiljas åt. Nu dröjer det ca 12 dagar till vi ses igen, visst det är inte jätte länge men det känns inte alls roligt.


RSS 2.0