Ett år och sju månader<3

Keith Urban – Somebody Like You (Album Version)

Tavla nr 2

Har gjort en tavla till mig själv med som blev färdig nu på kvällskvisten.


Tavla

Har funnit en liten hobby att göra tavlor ish. Gjorde en till Rickard då vi firar ett år och sju månader idag^^




Shoeeeeeeeeeees!

Hej bloggen!
Kungen kom hem i måndags och han hade könpt skor till mig!!!
Jag är en riktig converse nörd älskar dem nästan alla färger. Så nu har jag tre par^^
Ett par vita(gråa nu för tiden) och nu mina nya^^
Ett par vita låga och ett par höga röda! I love them!!!

Girls just wanna have fun!!!

Jag hade så grymt roligt igår! Var så sjukt opepp innan förphesten började men efter ett tag ordnade det upp sig rätt bra!:) Länge sen jag hade så roligt^^ Tack till alla som var med förutom Frida som mördade min ballong!:O

Maria

She moves like she don't care

Smooth as silk, cool as air

Ooh it makes you wanna cry

She doesn't know your name

And your heart beats like a subway train

Ooh it makes you wanna die

 

Ooh, don't you wanna take her?

Wanna make her all your own?


Onsdag

Hej bloggen
Idag skulle det egentligen vara lite phest men jag har både skola och träning på morgonen imorgon så blev att stanna hemma. Jag gick ner med Linné till bergåsa och köpte pizza och hämtade ut mitt paket som kommit detta kom idag^^ Var i stan idag eftersom csn kom in idag, köpte lite välbehövt smink och en till "tavla" som jag redan hade med "räkningar" köpte en likadan fast "kom ihåg".



Ett mål avklarat!

I början av januari skrev jag mina nyårslöften och några saker jag skulle köpa till min garderob och idag så har jag slutfört ett! Har köpt en kavaj som jag längtat, har lixom inte hittat den rätta förens idag!:)


Uppdatering!

Har haft en del bilder som jag tänkt lägga upp på bloggen så gör det idag när jag inte har så mycket bättre för mig ändå. För en vecka sen när jag gick till gymmet så såg jag en sak som jag tyckte var väldigt gulligt.
Sen i lördags gick jag och min man in till stan för att gå till Enkla(en rolig inredningsbutik) Där jag köpte en skylt till mina räkningar. Det är en klädnypa som man sätter fast räkningarna:)

Home

Jag måste åka hem nu nu nu nu!!!

.

Blir väldigt trött och ledsen på att människor måste hålla fast vid saker som inte längre finns. Det hjälper inte att klaga och gnälla.

Håll i mig och släpp aldrig taget!

Det är dagar som denna som jag bara vill hem till mamma och inte vara här helt ensam. Imorgon börjar den nya terminen med nya saker att göra. Imorgon ska jag försöka prata med min handledare för att få fram schema för våren så jag vet när jag kan åka. Pratade med Emma igår om terminen och det verkar vara en rätt slapp termin.

Only you

Hej bloggen!
Idag har jag mest slappat! så skönt att inte behöva tänka på något. Jag och R gick in till stan för att köpa lite ljusstakar som jag spanat in men så kände jag att jag inte riktigt visste var jag skulle ha dem i min fula lägenhet jag har nu så väntar istället med att köpa tills jag flyttar på riktigt! Längtar! Om ett år ska jag ta examen sjukt att det bara är ett år kvar nu sen är jag färdig sjuksköterska! Ångest ja visst! När vi var inne på ica träffade vi först Emma sen kom även Kim som vi pratade med en stund. Tanterna hatade oss som var mitt i vägen hehe. Vi beslutade oss för att äta på subway så Emma ringde Rasmus som oxå kom och åt med oss, var riktigt trevligt.

Längtar till nästa vecka då jag ska på paket!:D Lovar att visa när det kommer;)

You were not a mistake

Har suttit framför tvn hela kvällen och kollat på criminal minds och nu koller jag shrek. Såg ett youtube klipp precis och tyckte det var rätt fint även fast det inte riktigt är det jag tror på. Men de första två minuterna var lite söta:)

Snygga under

Har pratat lite med min familj nu under kvällen och planerat lite inför resan vi ska göra i vår. Sen gav sofie mig hemsidan till en sjukt rolig underklädesbutik i frankrike så har spanat in lite från den, la upp några av de jag fastna för.



Somebody told me

Har ingen lust med något nu. Vill bara ligga i sängen eller soffan hela dagarna och inte behöva tänka på skolan eller något. Har ingen motivation till att plugga just nu, men det kan ju ha att göra med att det är en så sjukt tråkigt med projektplaner... Vi ska förhoppningsvis sitta det sista imorgon innan vi skickar in den igen och hoppas på att inte få fler kompletteringar men han verkar rätt sträng så hoppas man inte har honom i T6!

Idag har jag handlat lite sen kom Eldfluga på lite info om saker å ting vi satt från typ halv två till halv sex och bara pratade om allt och ingenting var riktigt trevligt. Skulle gått vidare på fika hos Molina men hon hade blivit kallad på jobb så blev att göra mat och ta det lugnt hemma istället men det gjorde inte så mycket:) Har varit rätt skönt att slappa lite i min ensamhet.

Sexmästeriet 2010<3

Under julen har jag märkt hur mycket jag saknar sexmästeriet! Vi har inte haft några möten på hur länge som helst nu känns det som. Vill bara komma igång igen och träffa alla underbara människor igen. Det kommer aldrig bli sig likt utan er!


Disk!

Hej bloggen! Söndag idag och måste plugga.. YAY..
Igår var jag hemma hos R som jag varit hela helgen vi lever i våran lilla bubbla där känns det som. Rickard pluggade nästan hela dagen så jag passade på att vara snäll och diskade hos honom(även fast det var hans tur!). Kände mig rätt snäll och duktig efter^^


Före!                                            Efter!

Hell yeah!

YES klarade barntentan med tre fel:) Blev väldigt glad det var så nära maxpoäng även fast jag inte plugga så mycket till denna gången. Igår var jag hos min man, jag gjorde tacopaj och kolla särdet och spiran så nu har vi sett klart den. Idag ska jag bara vara hemma och kanske läsa lite.Rickard ska iväg på poker så jag ska kolla tv och ta det lugnt. Igår fick jag mitt nya linne! älskar det! Har suttit och läst om laserbehanldlingar hela morgonen och kollat runt.

Nyårslöften

Tänkte skriva ner mina nyårslöften så jag kommer ihåg dem och kan se nästa år om jag lyckats^^

  • Lyckas gå ner minst 3 kg(bra att ha lite så man bara kan bli positivt överraskad;))
  • Träna regelbundet
  • Inte vara lika onyttig
  • Bryta mitt beroende med Ben and Jerrys!
  • Blir mer modig
Något jag ska införskaffa till min garderob detta år är en svart kavaj och en snygg korsett/linne av något slag.

Sex and the city!

Hej bloggen
jag har blivit rätt dålig på att blogga:/ Men har levt ett annat liv hemma hos min man. Men nu är det väl dags att ta tag i plugget. Idag är dag två med min nyttighet och det är jobbigt vill jag lova och imorgon ska jag träna igen. Känns bra att träna efter julen. Har faktiskt till och med träningsvärk från i igår så det känns skönt att det händer något:) Imorgon ska jag först träna sedan hem och kanske sova en stund sen hem till älskling, ska göra tacopaj till oss imorgon:) Har dessutom beställt det där linnet det var fri frakt just nu så tänkte passa på. Kommer väl någon dag denna vecka eller måndag! Ska visa hur det ser ut när det kommer=D

Idag såg jag klart sex and the city som jag fick i julklapp! Den är hur bra som helst även om man sett den tio gånger innan;)

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Nu har jag kommit hem från tentan. vågar inte hoppas på någonting just nu. Hoppas i alla fall mina skor kommer idag!:) Nu tänker jag bara ligga i sängen och kolla sex and the city utan att röra en muskel och kanske inget plugg heller, eller kanske en liten artikel bara. Efter tentan gick jag och bytte mina handkskar jag fick i julklapp då de gick sönder:/ Väl där hittade jag ett halsband som jag letat efter men jag köpte det inte, vilket jag ångrar nu:O Har tänkt beställa ett linne från Kan Dee men har typ inga pengar till det denna månaden så det får vänta till 25e januari.

Simply the best

Första dagen på det nya året och jag har sagt jag ska vara nyttig från idag men flyttar fram det till på måndag då jag har min tenta. Sen jäklar ska jag lyckas med mitt nyårslöfte! Igår var en lugn kväll, jag hade ingen lust att gå ut så jag satt hemma hos min man och kolla tv och pluggade tills han kom hem vid tolvslaget och pussade på mig:) Idag har jag pluggat lite och sedan fixat lite här hemma bara. Ska snart åka tillbaka till honom och äta lite pizza mums mums. Sen ska jag dyka ner i böckerna igen. Min tenta ska tydligen vara i stan:S så är rätt nära från R när jag ska dit på måndag:) På måndag hoppas jag även att mina skor kommer!!! I'm in love!!


RSS 2.0