Can someone tell me what to do

Hejhopp
Dag två med examensarbetet och jaa jag hatar det redan... Vi har ingen handledare fram till den nionde så vi är själva just nu och det hjälper inte oss direkt.
Jag saknar att träna och jag har ångest för att jag bara har fem månader kvar innan jag ska ut i det verkliga arbetslivet. åh ångest here I come!

Back home!

Hej bloggen
Jag har glömt bort att skriva lite sen jag kom hem från både Hölö och Turkiet.
Nu har skolan och nollningen börjat så har en liten ursäkt där med;) Turkiet var underbart otroligt varmt men så välbehövt att komma bort från allting och ta nya tag med skolan när man kom hem.
Nu börjar vi med våran c-uppsats eller jag vi börjar väl egentligen nästa vecka då jag vill vara med lite på nollningen också;) Idag var jag på stan och köpte lite kläder som jag tänkte visa senare kanske.

Tomorrow

Hej hopp i lingonskogen!
Imorgon åker jag hem till älskade Karlskrona!:D Ska bli så underbart. På söndag åker jag och Molina till Turkiet en vecka och när vi kommer tillbaka börjar nollningen! kan det bli bättre? NEJ! Våra västar är på g äntligen (efter en del problem..)
Imorgon innan bussen går ska jag och pappa cykla en runda och sedan blir det hem och packa det sista och sedan ge sig iväg:) Kl 17.20 skulle bussen vara i Kna så hoppas den håller tiden.
over and out!

Two down six to go!

Hej bloggen
Idag har jag jobbat ett kvällspass som igår. Det gick bra att jobba idag. Jobbade med en av de gulligaste undersköterskorna:) Imorgon blir det ett kvällspass till sen söndag morgon.
.
Innan jag gick till jobbet så mätte jag mig och vägde mig med för den delen. Hihi har gått ner 5,2 kg denna sommaren:) Nu är jag så sjukt nära min målvikt så det är stört nästan!!:D Har minskat 9 cm runt midjan dock tycker jag fortfarande inte det syns någe vidare men vi får väl se:P

Day one!

Tjolahopp
Idag har jag varit hos frisören och hon plattade mitt hår och klippte och fixa. Var supernöjd när jag kom hem. Idag började även jag min tuffaste arbetsperiod som består av åtta dagar i rad på jobbet. Dagen efter jag slutar åker jag hem till lilla Karlskrona igen:)
Imorgon är det en vecka kvar dit:) Har gjort första dagen och känns faktiskt rätt så bra speciellt eftersom jag jobbar sex kvällspass och två dagpass^^

Spa besök

Idag har jag och mamma varit på spa i söderköping. Vi var på Söderköpings brunn spa/relax måste ju säga att själva behandlingen var toppen dock tyckte jag lokalerna kunde varit bättre. Fanns inget omklädningsrum utan man fick byta om i små bås och sedan gå och duscha på ett annat ställe där folk satt och basta. De som satt och basta hade en sjukt bra utsikt över den personen som stod och duscha kan vi väl säga. Tur vi var helt ensamma där typ;)
Jag gjorde i alla fall en helkroppsinpackning med lera och där ingick ansiktsmassage, hårbottenmassage och lite olika krämer och även ett mineral bad som jag nästan höll på att somna i för det var så skönt;) Var bland de bästa 1 ½ timmarna i mitt liv vill jag lova^^
Innan spa besöket åt vi glass på smultronstället och ojojoj donuts och glass kan det bli bättre?!:O

The only way her heart will mend is when she learns to love again

Hej hopp
nej jag har inte dött eller så utan har bara inte orkat blogga på ett bra tag. Har varit för trött efter jobbet att jag bara kommit hem sovit och sen har det varit dags för nytt jobb...
Igår när jag slutade jobba så blev det en sväng upp till Stockholm för att möta Erika och shoppa hade jag absolut inte tänkt men blev en väska och lite accesoarer;)
Idag har jag varit helt ledig och umgåtts med pappa. Vi åkte ner till Trosa och åt lite lunch och fika men även ett besök på marsipangården som det heter där de gör massa olika sorters marsipan. Efter det var det bara hem och vända för att åka till Södertälje för att möta mamma och åka till vårdcentralen och ta andra vaccinationen mot hepatit a och b. Så nu är det 6 månader tills sista dosen. Imorgon är min sista lediga dag innan jag åker hem till kära underbara Karlskrona igen och då bär det av mot Söderköping och spa med mamma medan Sofie och pappa ska cykla runt:P hehe

RSS 2.0