God morgon världen!

Haj bloggen!
Har börjat sova hela nätterna nu dock vaknar jag tidigt på morgonen som idag vakna jag halv sju. Då var det dags att fylla på med nässpary så jag kunde somna om. Ställde klockan på tio ish. Sen var det upp och beställa ny concealer då den jag köpte var lite för mörk tycker jag. Så hoppas den kommer inom kort!
Det blev en Make up store cover all blue denna gång. Den ska vara väldigt bra för de mörka ringarna under ögonen (som jag har rätt mycket av!). Kommer tillbaka med utvärdering om den sen;)

Har precis ätit lite frukost som bestod av lite kesella vanilj med hallon och blåbär och macka till:) nomnomnom


I was here for a moment and then I was gone

Hej bloggen
Idag har det inte hänt så mycket har mest varit inne sen var jag och handla lite mat. Har läst kissies blogg idag. Hon är ju hur liten som helst. Hon skriver väldigt mycket om mat eller det hon äter/inte vill äta på grund av hur mkt kalorier det innehålelr typ. Barnmat är en av sakerna hon äter. det kan inte vara hälsosamt eller roligt. Idag är första riktiga dagen på mina två första veckor och har varit väldigt duktig måste jag säga då jag har väldigt svårt att gå i affärer utan att handla onödiga saker:)
Imorgon väntar ännu en dag och det är kåren en sväng imorgon och köra lite Twister.  Imorgon är det tre veckor till jag åker hem i en vecka ungefär:D Ska bli jätte skönt att få åka hem och träffa familjen lite:)

Kan ju säga med att jag är riktigt trött på att vara sjuk nu! Jag vill iväg och träna! om jag mår bra imorgon ska jag försöka gå på en promenad i alla fall så jag kommer ut lite.

Lista

10 FAVORITER
Färg: Röd
Mat:
Band: Volbeat
Film: I taket lyser stjärnorna
Bok: Bakom stängda dörrar
Årstid: Vår och vinter
Veckodag: Lördag
Glassmak: Kanelbulle
Tid på dygnet: 23.19

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej
Brutit mot lagen: Japp
Blivit arresterad: Nope
Badat naken: Vem har inte?
Varit med på TV: Jo det med
Kysst någon du inte känner: Inte än så länge

2 VAL
Kaffe eller te: oboy^^
Vår eller höst: Tycker om båda

1 ÖNSKAN: Att jag kunde läsa andras tankar ibland^^


Mina två veckor börjar....

Från och med imorgon så ska jag köra mitt egna ihopskrivna diet och tränings schema. Mja träningen får jag börja med när är frisk igen men det ska nog funka ändå. Vi får se hur det går. Kommer skriva lite om det på bloggen även resultatet och fusk så ni kommer vara uppdaterade^^ Om det fungerar så kanske jag skriver hur jag la upp det med om jag går upp så ja då kommer jag radera alla bevis dvs inläggen;P

We've run out of time

Igår kunde jag inte somna så låg och tänkte på allt mellan himmel och jord. Låg och tänkte på att jag inte är redo att bli vuxen än. Fatta jag tar examen i januari?! Jag vill vara liten igen.
Så där liten som när kärlek var att få en puss på munnen eller att någon tyckte att man var söt. När vänskap var att ha delat ett bästishalsband. När det värsta som kunde hända var att alla skulle få reda på vem man var kär i.
Jag är inte redo att ta examen och ha hand om andra människors liv jag är fortfarande den där lilla flickan som är rädd för att inte svara rätt när läraren frågar. Som är rädd för killbaciller (eller nja inte lika rädd längre kanske);)

Om jag börjar bli vuxen betyder det ju att mina päron blir äldre med. Kommer aldrig kunna se ett liv utan mina päron. Den första jag vill ringa när det händer något är ju mamma! Mamma, snälla, underbara och bästa mamma. Vad skulle jag göra utan dig?

Om du dör mamma,
då tar jag livet av mig.
Då ska jag leva. För dig.


texten ovan är från en film jag såg idag. I taket lyser stjärnorna, den var riktigt bra men hemsk på flera sätt.


Bara därför bjuder jag på en bild från 9an eller första året på gymnasiet typ(?)

Nya concealern

Efter mycket om och men beslutade jag för att köpa MAC. Fick hem den idag och självklart testade jag lite direkt. Men ska göra ordentligt när jag mår lite bättre eftersom jag har åkt på förkylning så där var min helg det..hemma. YAY!


Concealer!

Hej
Jag har en liten fråga till er som läser. Jag tänkte testa nya concealer och har kollat på MAC och make up stores. Har någon testat dessa? Vilken använder ni?

The magic dress

Har mest bara slöat idag var i skolan vid klockan tio och skrev hemtenta sen blev det hem och slöa^^ hehe Var inne i stan i lördags och hittade en så otroligt vacker klänning! Jag vill ha!!!!!
Jag ser det verkligen framför mig den klänningen snygga sandaler lite solbränna;) ME WANT:(


Grillning

Idag grillades det för första gången detta året! Var riktigt nice men var lite kallt med på kvällen men var trevligt ändå:)

Ni får lite bilder på när vi byggde grillar:)


Spring!

Idag har det varit riktigt fint väder här i Karlskrona så har varit och en stund i alla fall
Såg dessa sötnosar på vägen hem med:)

It's a love story

Det är inte orden som säger allt utan tystnaden.

It's only a game

Jag har varit lite dålig på att uppdatera märker jag:/ Men händer inte så mycket just nu faktiskt, är lite i skolan och sover bort halva dagarna och drömmer mig bort mot ett varma ställe. Hoppas på sommarjobb så jag och Molle kan åka bort sen:)
Igår var det lite chillphest med sexmästeriet(hur skumt är det inte att säga det! Är ju vi som är det!) men folk verkade inte vara på phesthumör så blev en rätt lugn och tidig kväll.


You're leaving burnmarks on the ground

Hallå bloggen
Blev ingen promenad med Snövit för jag vaknade klockan tio över tolv:/ Jag har nästan börjat vända på dygnet, inte bra inte bra!
Jag gick ut och gick själv istället men det blåste jätte mycket så ibland var det nästan svårt att komma framåt plus att mina hörlurar blåste ut hela tiden:O
Nu har jag dessutom kollat färdigt på sex and the city boxen(igen..) Nu blir det jag och boken sjuksköterska med uppdrag att leda.. WOHO!

Tänkte visa upp mitt snygga blåmärke jag vaknade med i söndags. Har ingen aning om hur jag fick det, hoppas bara det försvinner snart(inte så bra bild men den får duga)

Tell the devil I said hey when you get back to where you're from

Tisdag idag och har varit rätt duktigt idag^^ Började med basgrupp vid halv nio slutade kanske halv tio och då var det vidare till gymmet för lite hårdträning inför sommaren.
Jag gick hem och lämna gymsakerna och gav mig ut på powerwalk och posta lite brev till försäkringskassan och ett eventuellt sommarjobb(hoppas hoppas hoppas). På vägen hem handla jag lite mat så gjorde jag fläskytterfilé med svampsås och ris när jag kom hem mums mums.

Imorgon blir det promenad med Snövit innan hon ska till praktiken förhoppningsvis och resten av dagen blir att läsa ut våran sjukt tråkiga bok om sjuksköterska med uppdrag att leda. YAY

Wrong place trying to make it right

Har en klump i magen som vägrar försvinna, det känns bara inte bra.


I like to be a part of the world around you

Idag är ingen bra dag, Känner mig så sjukt opepp på allt. Har ingen motivation till att plugga, ingen lust att ta examen förutom att få in lite egna pengar. Men kommer sakna livet jag har levt de senaste två åren. Har i och för sig nästan ett år kvar så kanske hinner tröttna vad vet jag.
Har i alla fall sökt två sommarjobb idag. Ska på intervju när jag är hemma över påsk så det ska bli kul. Hoppas bara jag får ett jobb överhuvudtaget. Då blir det solsemester med Molina veckan innan nollningen! Så där har man något att se fram emot. Måste bara försöka få i gång träningen igen så man kan åka dit utan dåligt samvete.



Memories

Det fanns en gång en soldat 
han kysste sin mor farväl.
Han sa till sin flicka: Du
jag kommer igen.
Svara mig du, var är han nu?
Jag bara undrar, var är han nu?


Sockersöt

Kikade in på asos igår och hittade lite söta klänningar


Tycker den längst ner är så söt!

Laugh until we die

Jahapp redovisningsdagen idag då. Min grupp fick börja så det var rätt skönt men jag blir ju så himla nervös när man ska prata inför massa människor:/ Sen mådde jag inte så bra så vid första pausen gick jag hem och sussa lite och vaknar och har fortfarande magvärk:( Hade iaf roligt igår och jag kan ju säga att jag känner av twistern från igår inte träningsvärk eller så men att man stått kostigt:P

Såg en riktigt söt video igår som jag var tvungen att lägga upp här^^

Me love Converse!

Igår så fick jag mina nya converse! Eftersom mina jag hade gick sönder när jag tvätta dem fick jag ett par nya! Ibland har man tur! Hade mina vita låga på mig idag och cyklade i regnet.. de var vita med bruna prickar när jag kom hem. var lite mindre roligt.


Me<3 Converse=sant!

Gonna make a change

Idag har varit en väldigt bra dag under omständigheterna. Började med ett väldigt efterlängtat träningspass kl sju på morgonen. Gick hem duschade och gick och la mig till halv tolv vilket var väldigt skönt och välbehövt^^ Sen blev det till skolan och en väääääldigt lång föreläsning.

Så här såg jag ut idag


Kan ju säga att jag är helt såld på converse fortfarande. Kommer gå i det hela våren och sommaren!

Blondin vs Brunett

Har kollat igenom lite gamla bilder på datorn och funderat på om man kanske ska lägga in lite ljusare slingor i håret eller om man ska bli blond igen kanske? Vad tycker ni?


Thinking of you

Har precis kommit hem från Gulli. Hon ska åka hem i två månader nu så tog en lite hej då fika. Imorgon ska jag försöka orka upp och träna på morgonen och sitta med skolan under resten av dagen. Känner tyvärr inte att jag har så mycket att skriva här just nu. Jag skulle vilja ha en one piece! De måste ju vara sjukt jäkla nice att gå runt i:)


Stay were you belong

Igår var det kårkväll och ser man helheten så hade jag en awesome kväll! Hade skit roligt! Dansade som en galning med Molina tills hon gick hem. Vet inte vad jag gjorde resten av tiden men roligt hade jag i alla fall. Vaknade dock med blåmärken lite här och var typ benen:P Jag blir inte så förvånad direkt, jag brukar bli ganska klumpig när jag dricker:/

Blast

God morgon!
Idag har jag gjort en del nytta. Jag vaknade och börja kolla sons of anarchy tills jag fick sms att det var pizza på g då blev det att stressa ut i vårvädret och njuta av dagen och en stor fet pizza med för den delen^^
Köpte massa strumpor i stan med då alla mina har försvunnit eller gått sönder. Jag lovar min tvättmaskin suger i sig dem:O

You were just a dream

Åh får verkligen rysningar av den här låten!


Jag önskar du kunde se det jag ser

Förlåt bloggen!
Jag har verkligen inte varit på bra humör denna veckan. Har nästan bara legat i sängen och inte velat visa mig för omvärlden utan bara tycka synd om mig själv. Har sån sjuk hemlängtan efter min familj och mina vänner hemhemma.

Sons of anarchy

Sons of anarchy är en riktigt bra serie! Har precis börjat kolla och har sett lite mer än halva första säsongen. Me love it! Blir aningen sugen på at skaffa mc när jag ser den, vilket kanske är konstigt med tanke på att jag inte ska bli med i något mcgäng direktxD Men mc får vänta tills jag har jobb tyvärr.

Han är sjukt snygg i serien eller så är det kanske bara att han är bad boy som gör det


It sucks

Idag är ingen bra dag. Har varit på väldigt dåligt humör hela dagen och vill inte ens gå utanför dörren. Blev inte någon träning idag, kan dock ha att göra med att jag hade ont i halsen men känner jag behöver få träna nu!
Göra vad som helst egentligen bara jag blir på lite bättre humör.

RSS 2.0