Beck!

Nu har jag tagit mig upp ur sängen och har varit på möte och fixat och trixat lite:) Nu sitter jag hemma hos R och kollar Beck och han gör pannkakor.
Pratade med min mamma förut, vet inte vad jag skulle göra utan henne! Fick dessutom ett så otroligt fint sms från Erica inatt med. Längtar hem till lilla byn nu. Men tiden går så jäkla fort så snart är det jul och man sitter där och längtar tillbaka hit ner hehe. Men nu ska jag fortsätta kolla beck^^

I am torn

Söndag idag och man har väl mått bättre om jag säger så. Igår var det kinky night och det var svinroligt:)  Nej nu ska jag nog ta tag i mig själv och ta en promenad och försöka komma upp ur sängen:)


Jag Molle och Knott på liggningen.

Livet i en bubbla

Hallå där
Idag har varit en sjukt bra dag egentligen. Vill bara den ska ta slut så det kan bli kinky night:O Som är imorgon på kåren ska bli så jäkla skoj:) Idag var det först basgrupp och hem så färgade Gulli mitt hår sen fick jag hjälpa kungen med sin outfit till imorgon. Sen har jag gått ner till kåren och hem igen två gånger för att fixa. puuuuh hatar minöööööörvabacken! Imorgon smäller det i alla fall^^ Hihi. Ska till molle imorgon så vi ska fixa oss tillsammans:) sen blir det förfest och liggning på schemat! NICE!


Happiness!

Ibland kan man inte rå för att man är så jäkla lycklig!


Birthday

Dagen började ju bra med att Linné och Ysta kom förbi vid halv nio och sjöng för mig, så söta så:) Sen gick jag ut och posta mitt brev till telia så man får abonnemang snart:) Sen gick jag hem och satt på tvn och john tucker must die och somnadeXD Nu har jag vaknat igen och ska egentligen sätta mig och plugga men orkar inte just nu:/

biiip boop baap

Hej bloggen
Idag har jag varit på basgrupp och sedan cyklade jag och ysta till stan för att köpa det absolut sista till kinky night så nu är absolut allt färdigt. Ska dock bara färga håret först sen är jag redo för lördagen!
Låg vaken igår kväll/natt och tänkte på lördagen och kunde inte sova för man är typ förväntansfull precis som ett barn innan jul typXD haha Nu ska jag göra mackor med mozzarella och tomat för att fira lite till någe bra tv program.


"Waiting for you is like waiting for rain in this drought. Useless and disappointing."

Krångel krångel krångel

Happ inte haft en så där dunder bra dag. Har haft fullt upp hela dagen med att fara fram och tillbaka till och från skolan och in till stan en sväng och fixa det sista till kinky night. Har ringt telia efter de mailat tillbaka (efter att jag ringt dit två gånger för att kolla så de hade min adress) och sagt de INTE hade min adress men nu ska det vara fixat så hoppas man får det där brevet snart så mobilen är på gång för jag håller på att bli galen på min som lägger på och har ett eget liv. Sen när man kommer hem klcokan halv tio för att bara ta det lugnt så spiller man ut en hel kanna med juice... så var bara börja torka.

Imorgon har jag i alla fall bara basgrupp i 1 ½ timme så sen kanske men får lite tid att plugga lite läkemedelsräkning kanske:/

siamesiska tvillingar

Den enda bilden jag tog på hela kvällen haha får ursäkta att den är suddig men jag var inte så jätte stadig på handen;P Men var rätt roligt vi gick så här en bra stund faktiskt! Var lite svårt i dörrarna för de var för smala men annars tyckte jag vi lärde oss:O


Never took the time to know me

Jahapp så har hela måndagen gått med. Var först i skolan till klockan ett sen skulle jag till stan med molle och efter mycket om och men så kom vi iväg och handla lite smått och gott, hårfärg, smink och en magisk kräm förhoppningsvis;) Sen åkte vi till maxi och handla mat och naglack till mig^^  Känner mig rätt duktig faktiskt som inte köpte några kläder. Ska lägga upp en bild från lördagen(den enda jag tog, hehe). Nu ska jag kila ner på möte:)

Some things are meant to be

Idag har verkligen inte varit någon bra dag. Har legat i sängen hela dagen och känt mig helt utmattad efter gårdagen. oj oj oj börjar känna mig gammal när man mår dåligt av att ha druckit, brukar ju aldrig bli bakis:O Imorgon börjar skolan igen efter praktiken känns väl lite sådär.
Nu är min syster är hemma i Sverige och känner typ att jag vill hem till familjen och vännerna lite:( Saknar er som bara den! Kommer i alla fall hem till jul och det är egentligen inte så lång tid kvar och tiden går rätt fort med. Nu ska jag kolla lite tv. Over and out

I'm picking up the pieces

You don't care

Heaven

En regnig lördag idag, vaknade vid tio typ och sen låg jag och drog mig i sängen till halv 1 typ, underbart! Då kom kungen så skulle vi åka till amiralen och handla lite gott till kvällen^^väl där bestämde vi att vi ska äta middag tillsammans innan det börjar så det ska bli trevligt. När jag kom hem ringde jag telia för att kolla eftersom när jag beställde mitt abonnemang så får man ju bekräftelsemail där min adress inte stod vilket jag tyckte var lite konstigt så skulle bara kolla upp det. Killen jag prata med fatta inte varför det blivit så men men. Tar max två veckor sen har jag nytt abonnemang^^

Igår var det myskväll hos molle skulle varit alla tjejer men blev bara tre, jag, knott och molle men vi hade skit kul ändå. Drack vin och spelade jag har aldrig hihi det var roligt.
Funderar på att lägga mig och powernapa lite nu innan man ska fixa sig inför ikväll.

Nostalgi!


You make me feel beautiful

Hej bloggen
Imorgon ska vi ha någon kontroll av lägenheten för vägglöss så man måste ha allt 30 cm från väggen. Så här ser mitt rum ut just nu. Vill typ bara plocka tillbaka allt. Klarar inte av att inte ha koll och ordning på mina saker.
Imorgon är sista dagen på praktiken ska bli riktigt skönt att få vara ledig lite:)


It's like falling in love

Hej bloggen
Idag är jag ledig och imorgon har jag min sista dag:) Ska bli skönt. Idag ska jag och Molle sätta oss i skolan och plugga. Ska fixa mina referenser på min hemtenta så man kan skicka in den sen. Idag ska vi lämna in vem vi vill skriva examensarbetet med också och vad man ska skriva om. Det vet jag i alla fall, vet inte om jag vill skriva själv eller ej. Känns som jag jobbar bäst själv egentligen tror jag.
I helgen är det helt ledigt inga fester eller kåren så vi ska ha lite tjejkväll på fredag ska bli rätt mysigt med bara tjejer å lite vin. Men nu ska jag börja packa ner datan och bege mig.

Give me shoes!

MIna pärlor jag invigde idag^^ Rätt sköna faktiskt, men de är lite stora så en extra strumpa hade nog inte suttit fel. Resten av kvällen ska jag bara slöa efter som jag är typ klar med tentan(hihi mår så bra av att säga det!). Har blivit helt såld på låten i förra inlägget, sjukt bra fast bättre på spotify. Tycker jag varit riktigt duktig på att blogga idag, har även varit rätt duktig på att äta mammas kakor som hon hade med sig hit^^


Boys like girls

I used to be love drunk but now I'm hungover


Until the end

Idag har jag varit jätte duktig känns det som:O Har fått ihop alla mina ord till hemtentan, ska bara fixa lite med referenserna sen kan jag ta det lugnt resten av veckan. Idag har jag haft lite tid över så jag tänkte visa det jag fick av mamma^^ Känns lite tomt fortfarande, fast var skönt att sova i sin egen säng igen:) Just nu är det väldigt fint väder ute och allt känns faktiskt bra(säkert bara för jag är typ klar med hemtentan)


Mina fina bokstäver jag fick.


Tavlan, fast har inte fixat kort än eftersom jag knappt har några gamla bilder på min dator.

Countdown

Hej bloggen
Denna helgen bara försvann:O Mamma och pappa kom som sagt i torsdags och då hann vi inte riktigt hitta på något då jag hade möte och sen på fredagen åkte vi in till stan och kollade runt fick ett par bokstäver man har i hyllor och en fin tavla som jag måste fixa kort till när jag åker hemhem nästa gång. Vi uträttade lite ärenden och sen middag på resturang, var jätte trevligt:) Sen på lördagen åkte de hem rätt tidigt tyvärr, är alltid värst precis när de åker:( Men som tur var det kindergar?en på dagen så var rätt bra man hade något att göra. sen idag har det varit aktivfix på kåren sen klockan tio till sex. var lite segt. Har mest suttit och skrivit på min tenta så det var helt okej, fått ihop 700 ord till idag:)

If walls could talk

Haj bloggen!
Idag är det fredag och jag är ledig och har bara en vecka kvar på praktiken som dessutom mest är halvdagar. Mina päron är hos mig just nu och det är jätte mysigt:) Har saknat dem jätte mycket! Idag ska vi ner på stan en sväng och kolla lite sen ikväll blir det middag ute:) Imorgon åker de igen och då är det Kindergar?en:) Ska bli superkul! Kanske lägger upp lite bilder på söndagen^^

over and out

Like a glove

Har varit på vårdcentralen idag istället för hemsjukvården kul men lite långtråkigt:/ Gav min andra intramuskulära idag i armen!:O sen mötte jag R och gick och köpte jeans, eller rättare sagt letade jeans men har ju sån jäkla idiotisk kropp som inte passar till jeans för om dem sitter bra i rumpan sitter dem hemskt i midjan eller tvärtom så jobbigt:(  men hittade till slut ett par för 900 kr:O men det får det vara värt om de sitter som de gör:) orkade inte ta eller hitta någon bild så blir en annan dag kanske. så nu går jag runt i mina jeans och gummistövlar för att kolla hur mycket jeansen töjer sig och gå in mina skor^^

Nu ska jag duscha så jag orkar upp imorgon^^

Another day another dream

Happ näst sista måndagen på praktiken då! awesome! bara 5 ½ dag kvar!:) imorgon ska jag vara nere på vårdcentralen hela dagen och kolla lite, ska bli kul:) Imorgon funderar jag på att gå på jeansjakt, behöver ett par nya nu men hittar ju aldrig några som sitter bra! har rätt dåliga former för jeans:(  sen kanske det blir lite plugg om jag har ork och lust.. vilket med andra ord inte kommer hända.
men nu ska jag kolla tv:) bye bye!

All through the night

Hur kan en person göra mer skada än nytta?

Why don't you keep me close to you

Ännu en söndag:O Imorgon är det praktik som vanligt och har bara sju dagar kvar sen är det tillbaka till skolan som faktiskt ska bli skönt!:) Igår var det kårkväll var rätt nice i början men blev inte riktigt som planerat för min del men vad skulle jag förväntat mig. Känner mig helt förvirrad i allt vet inte vart jag ska ta vägen. Vill egentligen prata med mamma men hon är inte här.. men hon kommer hit på torsdag i alla fall!:) Som tur är finns Linné som jag alltid kan prata med och litar på till 110 %, tack för att du är du!:)

Idag har varit en riktigt seg dag, vaknade halv två:O sen var det nästan direkt till gulli och färga hennes hår och direkt efter det promenad med ysta och på möte strax efter.

We have no past, we won't reach back
Keep with me forward all through the night

Känn en doft av kärleken

Nu har jag precis skrivit klart min hemtenta för dag har kommit upp i 1006 ord! AWesome! typ halvvägs!:) Snart ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite inför ikväll och gå till affären lite snabbt och handla. Sen blir det kåren för hela slanten, ska dock jobba men det ska bli roligt ändå:) Nej nu ska jag hoppa in i duschen
Hej hopp!

snälla rara söta

Idag har jag varit ledig började dagen med att skriva hemtenta fick ihop typ 270 ord och två referenser, har dock 2300 ord kvar:O Sen skulle jag och kungen gå till stan för att fixa lite papper till mötet på söndag på vägen hittade jag en ysta efter vårat ärende blev det lite shopping. bland annat dessa söta stövlar:) hihi sen blev det en snygg bh med:)


Gummistövlar!

Hallå bloggen
Jag har letat efter gummistövlat i ur och skur(hehe) och nu har jag hittat ett par(typ de enda paret som faktiskt inte varit dötråkiga!) Kungen och jag ska ut och titta på dem imorgon:) yaaaaaaaay!
Har varit jätte trött hela dagen men nu när kvällen är här så är jag inte alls trött längre:O men det ska bli så grymt skööööööööönt att vara ledig imorgon!:) thihi
Gummistövel från Skopunkten.com

Talking to the moon

Woho halva (jobb)veckan har gått!:) och har numera bara nio dagar kvar:) Imorgon ska jag ge min första intramuskulära injektion:O men det ska nog gå bra. Ska gå halva dagen med arbetsterapeut imorgon och vara på BVC på torsdag:) Känns som man har fullt upp hela dagarna när man egentligen slutar fyra men man måste ju anpassa sig för att sova tidigt tyvärr:O



If they hurt you they hurt me too

Tack för den nu vet jag.


Hit this city

Happ då var helgen typ slut nu då:O Söndagkväll och har gjort rätt mycket men inte det jag tänkt. Var och sprang imorse fast bara en km typ. Sen var det hem och duscha och iväg till amiralen och hämta min dator som var färdig. Var tydligen fel på hårdisken så försäkringen täckte!:) Efter det åkte jag och kungen och leta gummistövlar till mig hittade ett par men var inte riktigt sånna jag var ute efter:/ Men hittade iaf en snygg bustier som jag köpte eftersom min vita jag beställde var fail:/

Kärlek tar tid, precis som sås

hallå bloggen
Idag har jag inte gjort ett piss om jag ska vara helt ärlig. jobbade fem dagar denna vecka bara för att få lite ledigt sista veckan då hemtentan ska in. Så denna helgen blir kort och veckan lång:P Men i alla fall så har jag sprungit idag, två km spåret så inte så jätte duktigt men men det tar tid att få upp konditionen.  Fick hem mina kläder idag med, blev lite besviken samtidigt som jag blev nöjd med vissa saker.
Resten av dagen har jag bara legat i sängen och inte rört mig det minsta lat som jag är.

-Jag gillar inte att någon rör vid mig!
-Känner du inte att vi redan gör det.
Så jäkla sött.

RSS 2.0