All over you

Ännu en dag har gått nu börjar man komma in i livet här nere:) Känns riktigt roligt faktiskt:) Sen tror jag det blir bowling i helgen:) ska bli kul:)

dagens låt:
All over you

Wait for you

Idag är det söndag. känns somm man har haft alkohol i kroppen sen i tisdags... det har varit roligt men känner min kropp är lite sliten. Känner mig svullen typ:P har varit lite blandade känslor denna vecka men den som saknaden efter folket hemma är värst. Igår var jag iaf på kårkväll i Ronneby som var intressant synd att man fick gå hem tidigt från efterfesten bara=P eller aa tidigt å tidigt typ 3 halv 4 var klockan tydligen;P sen var det upp kl 9 å ha tvättstuga... jätte roligt verkligen. sen har typ hela dagen bara gått utan att jag har gjort någe så där spec. bara fixat i hemmet typ.

Dagens låtar:
Maybellene I Hofteholder
Let it go

Mininollning!!

Första dagen avklarad snart andra med:)
första dagen körde vi 6 kamp å en massa andra lekar sen var det hem och byta kläder till förfest å efter det var det kåren:) haha ganska roligt men orkar inte skriva allt. ska snart iväg på pubrunda å stadsvandring=P

Dagens låt:
Pretty belinda (fel version)
Bullet in your head
Kiss me

When hearts are beating say what you want 'em to do

Nu är flytten klar:) känns riktigt skönt förutom att man inte känner någon:) men det löser sig på måndag:) känns bra med lägenheten oxå börjar bli lite mer hemma:) saknar mina friends dock:(
Idag tog jag mig en promenad till skolan som tog 45 min dit utan genvägar utan typ bilvägen men senare i vår kommer ju min cykel ner så då kan man cykla:)

Dagns låtar:
Top of the world
No one

Förflyttning!

Från och med fredag kommer jag rapportera live från Karlskrona;P ska bli riktgt roligt att flytta:) har nästan packat klart allt nu. lite kläder som ska med oxå sen alla vardagliga saker:)
Gick min sista dag på Hagaberg idag:( kommer sakna A3 och kompisarna.
Spec 3 st:)

Nina: Vi träffades första gången på dagis å var bästa kompisar, sen flyttade du och ca 13-14 år senare började du på min skola och vi hittade tillbaka till varandra. Du och jag frugan.

Malin:
Vi har inte känt varandra så länge, men du är en av få som jag verkligen litar på. Är så glad att jag träffade dig. Kommer alltid finnas där för dig även om jag är typ 45 mil bort.

Erika: Vi gick i hölö tillsammans i hur många år som helst utan att typ prata med varandra. Sen började vi gymnasiet och då förändrades allt. Jag träffade en så snäll och omtänksam tjej som blev en av mina bästa kompisar.

Älskar er<3

Dagens låtar:
Right now
I like what you say

A broken heart that the world forgot

Nu är det planerat att det blir utgång på lördag, sista gången i södertälje på länge!! Vet inte vilket ställe vi ska till dock men det fixar sig:) Alla är välkomna;P

Dagens låtar:
You were my everything
Close your eyes
Tattoo

Vi kommer alltid ha varandra<3

Har fått en lägenhet idag eller aa blivit erbjuden en:P vet ju inte helt säkert jag kommer in just där dock=/ Låg som andra reserv vilket är väldigt bra! Tror jag kommer in annars är det bara tacka nej. Kommer dock sakna alla mina vänner:(

"Side by side or miles apart..Your friends are always close to your heart!"

Nytt år, nya bekymmer

Nyårslöfte: Jag ska sluta med allt som inte får mig att må bra. Sluta umgås med personer som får mig att må dåligt.

Dagen då: Tråkdag hela dagen. Vaknade och fixa mig och drog till Erika och umgicks med henne lite:) Sen drog vi till pershagen och åt:) mums min efterlängtade pizza som jag längtat efter i flera veckor;P Nu ska jag i alla fall inte äta det på länge:) Snart börjar träningen igen också:) ska bli skönt faktiskt:) känna sig lite fit igen:)
Inatt åker min fru:( hade helt glömt bort det men nu åker hon:( det kommer bli en långt vecka utan dig frugan<3:(

Förlåt för att jag är kort och dryg men du har gjort saker som jag har väldigt svårt att förlåta.

Dagens låt:
You shook me all night long
Wifi

Bye bye 2008

Bästa nyår på länge:) Först var det middag med Erika och Jenna. Sen tog vi 7 bussen in till stan till Mattias först sen drog vi vidare till Mange:)
såhär dagen efter känns det som det blev lite för mycket igår, inte bra:P Var iaf jäkligt roligt:)
Nu ska man väl gå och lägga sig igen, svin trött fortfarande även fast man sovit bort hela dagen:^)

Dagens låt:
Blame it on me
When I'm with you

RSS 2.0