Fyrklöver

Var och hämtade min klänning! Den blev awesome! Så nu får det gärna bli den 11e! Köpte även en berlock till mitt armband. blev en fyrklöver eftersom jag är så vidskeplig^^ Men tror inte den hjälpte så mycket för när jag varit och sprungit så skulle jag upp till minerva och hämta mitt kort så jag kunde handla och då på vägen ner trilla jag och skrapa upp båda knäna och gjorde illa foten så nu går jag runt som en pinne:(

Baby I don't care

Dumma teknikprylar! min dator är som alla vet helt galen och nu har den snart varit på "lagning" i tre veckor dock har den inte lämnat själva butiken än vilket den skulle gjort efter tre arbetsdagar och nu har Word lagt av på lånedatorn så nu sitter jag här och ska lämna in ett arbete och kan inte skriva på datorn! Plus att min sittningsklänning blev felsydd och min mobil börjar också strejka känner verkligen hur livet leker... negativa smulan på G.

When my secret heart cannot speak

Tror inte ni vet hur mycket jag saknar er!

You are not alone

Idag har jag haft jätte tråkig lektion i skolan som är hur man söker i skolans databaser typ.. skit tråkigt! Sen skulle jag in till stan och hämta min sittningsklänning till sittningen men hon hade sytt fel! så jag kunde inte hämta den förens imorgon!! Grrr men köpte lite andra saker iaf köpte ett par vanliga svarta tights och ett babyblått linne och en tröja. riktigt snyggt kan det bli tillsammans tror jag. Kommer upp lite bilder senare kanske.
Over and out!

A place in your heart

My hopes are so high that your kiss might kill me,
So won't you kill me, so I die happy?
My heart is yours, to fill or burst,
To break or bury, or wear as jewelry.
Whichever you prefer.
My hopes are so high that your kiss might kill me,
So won't you kill me, so I die happy?
My heart is yours, to fill or burst,
To break or bury, or wear as jewelry.
Whichever you prefer.

Hands


The best!


You're always on my mind, in my heart

You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you
You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

For now

Det svåraste med att ara i lägen som de här är att man inte får visa att man tycker om folk:( Känns jätte jobbigt men det är så det är.

Kryper tätt intill dig

Så var allting igång och så blir det ingen sömn på en vecka, YAY! Ska snart bli hämtat så ska vi åka och hämta ny bil!:D Var riktigt trött när jag vaknade av klockan i morse men nu är jag pigg och pepp! tror mina fingrar har oturs vecka då jag först klämde mitt pekfinger i dörren förrgår sen slet av en bit skin på andra pekfingret ch till sist brände mig så jag har en brännblåsa:( men jag tänker inte låta det stoppa mig!:D Nu kör vi igen!!!!!

I can't keep my eyes off you

Fredag och en riktig lugn dag planerad då man måste vila upp sig inför nästa vecka. Skulle gått ner och sytt men hann bara ner typ innan min mage börja göra jätte ont så gick hem efter jag hämtat tyget. Sen dess har jag bara sytt på märken och fixat med ovven, så nu är den i toppskick:) Ska ta mig en smörgås för nu börjar mage skrika efter maaaaaaaaat!

Leave my heart alone

Hej bloggen
Idag har jag varit på roadtrip med jesper, william och gustav(haha vad fel det känns att skriva det namnet). Var och hämta lite saker i Jönköping, riktigt roligt att åka iväg sådär lite spontan faktiskt. visste om det typ 30 min innan vi åkte:O Nu är jag iaf hemma och ska upp tidigt imorgon då det är möte och fixa den där vita överdelen som jag skulle fixat idag men som inte blev av.
Over and out!

So sick

hej bloggen!
Har varit lite slarvig att uppdatera jag vet:/ Idag har vi haft möte. Sen var jag och mata mina ankor med Ysta och sen sprang vi som vanligt. Kom hem duschade sen kom Linné över på lite kvällsmat typ. Nu sitter jag här när jag fick lite tid över:) Imorgon bär det in till stan och köpa vitt linne som jag kan ha nästa lördag:)
Mina små ankbebisar!!:love:

You don't even know me

Jag har sån hemlängtan idag och inget känns riktigt bra. Har helt enkelt haft en dålig dag bara. Vaknade vid elva och gick upp direkt nästan och åt frukost. Satte mig vid datan och prata lite med folk. Sen har jag varit på willys och handlat glass, mums! När jag kom hem så ringde min underbara mamma till mig och pratade lite, berättade om en jätte hemsk grej som hade hänt. Blir så ledsen på hur elaka och hemska människor kan vara:(
Ska snart ner på möte och sen ska jag och Ysta försöka springa en lite längre runda än den vi brukar hoppas den är bättre för mitt dumma ben som jag har lust att kapa av ibland. Så frustrerande när man verkligen vill göra något och det kommer i vägen:(
.
Love can fade, can break away
can be forgotten, but not replaced
You might lose hope, you might lose faith
but don't throw it all away, cause your afraid

Du har ett sätt att le

Vad hände med att respektera människor. Släng inte ur dig saker du inte vet något om, du vet aldrig vem du sårar.

All my life

Den med Shayne Ward fanns inte så tog det näs bästa

Whats the point?

Igår kom Rickard hem så gick till honom efter mötet. Skulle egentligen vart på möte kl 16.00 men min mage tyckte det var en dålig idé så låg hemma och försökte bli bättre och gick på det senare. Ida vakna jag hos Rickard och gick hem till mig direkt typ då det inte fanns något att göra och han var i skolan och skrev tenta. Sen kom han hit en stund och gick sedan till Joel så fick vara ensam en liten stund för sen kom Ysta och åt lunch sen dess har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och inte gjort något alls!

Dagar som denna längtar man hemhem till kompisarna och mamma, speciellt mamma som man kan prata med om nästan allt!

Then you came to me and you said
I was not really sure enough how to feel
I pretend like you're not real
Then you came to me and you said
I was not really sure enough how to feel
To pretend like you're not real to me


 


Walk idiot walk

Ja då börjar veckan verkligen rulla, igår åkte jag mest bil känns det som. Ysta kom förbi på lunchen och pilla lite på min data. Efter han gått kom kungen och höll mig sällskap tills vi skulle till amiralen med knott och calippo. Lämna in min data och de tog emot den och skulle lämna in den så fick jag en lånedator som inte gick att strarta från början då försökte jag starta om den och det funka inte. Fick be Linné om hjälp då han gjorde precis samma sak som jag bara det att den funkade:O

Idag har jag varit i Ronneby och städat kåren sen när vi kom hem var vi så jäkla trötta så både jag och kungen höll på att somna men precis innan gick vi till linné och tog tag i lite viktiga saker. Sen gick jag hem och hade ont i magen hela kvällen typ:( Orkar inte min dumma mage:/

Dreams is a wish your heart makes

Måååååndag, idag har jag varit nere och testat min data i skolan då trådlösa inte funkat så bra och blev utslängd många gånger:/ Så ska åka och lämna in den och se vad de säger. Idag har kunget varit hos mig största delen av dagen känns det som men det har varit trevligt att bara sitta och snacka om allt och ingenting. Har blivit helt besatt av väggdekorationer:O Vill ha någon fin text ovan sängen typ. Äntligen har ysta slutat och gjort det han skulle innan vi ska springa så snart ska vi försöka springa lite om inte mitt ben börjar krångla:)

.

Vad säger man till en person som du som på alla sätt är bra

Wishing's just no good

Förändring! som jag skrivit förut så försöker jag bättra mig på vissa saker som att förbättra mitt humör och att aldrig lita på någon som inte gjort sig förtjänt av det. Jag ska aldrig tro gott om någon innan jag vet.

Igår var det iallfall inflyttningsfest hos ysta, gasmask och tillman. Det var rätt roligt. Sen fick massa människor för sig att åka in till stan och efter att ha vunnit eller förlorat ett vad(kommer inte ihåg vilket det var) så följde jag med till slut oxå för att gå ut. Men eftermaten var det prat om att åka hem istället men helt plötsligt ändra sig alla och skulle ut ändå men jag kände att jag inte riktigt hade lust längre så jag gick hem.

This must be fake

Igår var det film hos Molina med petter å ysta men var inte någon bra film! Sen spela vi kortspel tecknet tror jag det hette? där jag och Molina vann rätt bra över killarna;) Sen att ysta var sur halva vägen hem för han är en dålig förlorare är ju en annan sak;)

Klockan åtta imorse var det dags för springtur som inte alls gick bra då jag hade skavsår från gårdagen och hade ganska ont i benet, så jäkla typiskt när jag väl börjar komma någon vart:(

Idag ska ysta, gasmask och tillman ha inflyttningsfest som man nog ska på så det är väl hur dagen ser ut. Kanske blir det att äta middag med linné idag igen:)

I know I could never be someone that'll look like you

Torsdag kväll och ingen kåren än! känns inte riktigt bra:P Nollningen närmar sig och idag har jag kollat massa roliga saker som jag själv skulle vilja göra!:D Äntligen börjar det kännas som det händer snart med både stress å allt annat. Nu har jag inget annat att skriva direkt men fick ihop ett litet inlägg iaf:)

Pork and beans

Det finns så många underbara personer som inte får det de förtjänar och det finns många personer som får mer än vad de förtjänar.

Har inte så jätte mycket att skriva om mitt liv just nu. igår var det först springtur kl halv åtta på morgonen och lunch med Molina sen möta upp ironman, rullen och linné för att dra till stranden(dock inte bada). Blev ett "möte" på kvällen och handla med kungen vid amiralen.
Uppe tidigt idag igen för att springa, möte idag igen.

Light a way


spiderpig

Haha har börjat sjunga på spiderpig konstant!:P blir så glad av den:D Nu fanns det inga bra på youtube men början på denna är ju rätt så tar den;)


Give me a break

Måndag och sov till halv ett idag!!:O inte helt okej faktiskt, idag fyller underbara bästa Molina år, grattis:) Blev ett långt möte idag eftersom nollningen närmar sig med stora steg. Känns som jag fick jätte mycket att göra till nästa möte men vadå de ska nog gå. Börjar med det imorgon! har redan ställt klockan på åtta!! Var inne i stan idag och fixa massa saker jag tänkt göra länge men aldrig orkat göra:/ Så hittade jag en klänning som jag tittat på hela sommaren(A) en som nedan fast helsvart:) Aja nu ska jag försöka få lite ordning på min garderob som blev väldigt full efter jag tagit hem kläder från Rickards lägenhet.

Fit for fight!

Hallå bloggen!
Har varit ute och sprungit nu på kvällskvisten och kunde springa hela varvet utan att gå eller stanna någonting plus att jag sprang biten från spåret hem!:) Så nu känner jag mig super nöjd med mig själv och allt i mitt liv!:D
Imorgon blir det att hämta saker från rickard och sen möte och springa igen! Är så sjukt taggad!:D

Högt över ängarna!

Happ så har hela helgen gått och det var söndag igen. Fredagen spenderades hos Jesper och Bastian tills de var dags att gå hem.
Igår var det först middag med Linné och sen var det fest hos warface inte så jätte kul när alla blir lagom fulla och man själv är (nästan)nykter:P Idag blir det att handla lite sen en springtur sen bara slappa!:) Imorgon ska jag ta mig till älsklingens lägenhet och hämta lite kläder då jag knappt har några hos mig för jag bodde hos honom förut.

RSS 2.0