I never needed a friend like I do now

Orkar inte, vill inte.


My all

Äntligen torsdag! nej men vänta jag ska ju jobba imorgon också så blir ingen sovmorgon för mig imorgon!:( Pratade lite med mamma på väg från jobbet och hon är så sjukt duktig! Den 20e juni åkte hon in till akuten med bröst/ryggsmärtor den 26e opererades hon för en infektion i spinalkanalen. Efter operationen kunde hon knappt röra sig och vänster sidan var helt borta. Läkaren och sjuksköterskorna sa att hon kanske aldrig skulle kunna göra saker som hon kunde förut. det var inte ens säkert att hon kunde gå igen. Idag körde hon bil igen för första gången sen hon blev sjuk! Hon är nästan tillbaka som vanligt igen! Hon går med stavar/käpp fortfarande men det är ju inget problem.<3
Snart ska jag ner på kafferep och kanske ska ta en springtur efter det. har inte bestämt mig än men har lust att springa idag även fast jag har lite små träningsvärk på framsidan av låren:/
Nej nu ska jag kolla lite tv tror jag:)

We broke each other's hearts

Har egentligen bara en dag kvar på praktiken denna vecka som dessutom är halvdag men tänkte försöka jobba på fredag med så man kan ta lite ledigt veckan man slutar och koncentrera sig på den där dumma hemtentan. Är ju aldrig en lugn stund känns det som. I helgen är inte kåren öppen så ska försöka plugga på lördag och slappa hela söndag så man orkar en ny vecka.

Satt och fundera lite på det här med kroppsideal lite. Började titta tillbaka lite på mitt projekt jag gjorde på gymnasiet som handlade om ätstörningar dock mest om anorexia. Det var sjukt intressant att göra det vill jag lova. Skulle vilja läsa om det nu med men får väl istället ta fram det jag gjorde och läsa lite.


Kliiiiiiiiick!

Har haft den bästa dagen på praktiken någonsin! Har gått med barnmorksan idag och ahr varit så grymt roligt så tiden bara flög iväg:) har varit med om massa roliga saker. Har ingen lust att gå på mitt vanliga ställe imorgon ens:O Aja nog om det, när vi var i danmark så var jag och kollade efter ett par underkläder som jag letat efter men de fanns inte där så kollade jag här igår och de fanns inte där heller så då beslutade jag att jag skulle beställa hem dom istället så nu är de på väg hem;)

Make it on my own


Putting my heart back together

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.


I got you babe

Dagen började med att jag åkte till stan och fixa lite saker och sedan hem. Satt hos Linné en sväng och pratade. Sen var det dags för skolan och börja tänka på hemtentan..Usch gillar inte alls att skriva sånna:/ Efter det åkte vi till systemet och inhandla allt gott till imorgon, jag och lill-rauk hittade t.o.m grädde på systemet;) Mycket bra size på den^^
Nu sitter jag hemma ska snart bege mig ut och springa hade jag tänkt. Ska bli rätt skönt att få röra lite på sig. Imorgon ska jag till Danmark!! Pratade med mamma för en liten stund sen det var 10 år sen jag var där:O sist var jag på legoland å sånt roligt nu är det fyllegrej egentligen. Ska bli nice i vilket fall som helst. Ska försöka ta lite kort att lägga upp på söndag men bloggen är tyvärr helt död imorgon. Åker klockan 07.00 och kommer hem igen vid typ 23.00 sen direkt efter det ska vi på kåren så kommer nog hem rätt sent så jag inte kommer orka lägga upp något då:)


Catch the wind

Idag när jag skulle gå ut så fick jag en väldigt dum idé.. att testa mina jeans som legat längst in i garderoben som jag köpte på gymnasiet någon gång och det gick hur bra som helst till jag skulle knäppa knappen som faktiskt gick igen men fick väldigt mycket love handles. Lite lustigt att jag väger lika mycket som jag gjorde då men från och med måndag blir det lite nyttigare ändå. Sen när man sitter och äter gott så kommer alltid tvshop där de visar alla supersmala och vältränade personer det är så typiskt! Nu ska jag fortsätta på mina kakor!;)


Sjukling

Har haft mer eller mindre ont i magen hela dagen:( Nu har jag lite mat på spisen så ska snart försöka äta lite. Tror inte det var bra att äta ben and jerrys när man redan har ont i magen:/ Blev ingen praktik för min del idag heller men imorgon ska vi sitta i skolan och plugga så hoppas man kan göra det iaf.  
Nu ligger jag och kollar på Bones och Booth är så sjukt snygg!

-.-

Hej bloggen
Klockan är nu 06.04 och jag har varit uppe sen kl 02.39. Somnade vid typ ett(vilket jag kan tacka min tupplur vid lunch för) och vaknade igen vid typ 02.39 av att jag hade svin ont i magen och av ingen bra anledning och enda sättet att inte ha ont var att sitta, så gissa vad jag gjorde.. jooo jag satte mig och sydde märken på min ovve eftersom det skulle vara gjort innan lördag då vi åker till danmark.
Efter jag sytt en timme eller två så satte jag mig vid tv för så fort jag la mig kom magvärken tillbaka:( Min väckarklocka ringer om 20 minuter för att jag ska hinna fixa mig och åka till praktiken men om inte min mage ger sig snart blir det nog ingen praktik idag heller:/

Behind blue eyes

Har varit hemma från praktiken idag, kände mig typ febrig och hade huvudvärk. Så har legat i sängen hela dagen till nu då jag var på möte en sväng och fick huvudvärk igen-.- Ska försöka komma iväg till praktiken imorgon i alla fall. Sen på fredag skulle jag, Emilie och Gulli sätta oss i skolan och börja med hemtentan så ska bli skönt att börja på den saken med. Sen är det helg och Danmark som väntar! Ska bli svinkul, som jag längtat bort!

The promise

Hej bloggen! Idag har jag haft ännu en dag på praktiken sen var det stan och shoppa lite, bara liiiiiiiite! Typ två saker;)

Har pratat med mamma nu när jag kom hem, saknar mina päron jätte mycket just nu! Men nu har de bestämt datum till när de kommer ner till mig!:) Ska bli så skönt att få träffa dem snart!

Så otroligt fin låt


Just gonna stand there and hear me cry

Måndag igen och första dagen på praktiken. Är rätt kul ändå ska gå lite på BVC och hos distriktsköterskan någon dag. Just nu går vi runt till folk som inte kan ta sig till vårdcentralen och gör typ saker som de skulle göra annars. Lite tråkigt hade mer sett fram emot att kunna sitta på mottagning som jag faktiskt vill göra. Just nu tänker jag i alla fall njuta av tiden som sexmästerist.

Can we go back to a place much simpler than this?

Är en riktigt mörk och ruggig dag här i lilla Karlskrona idag och det blåser väldigt mycket. Har varit ute en sväng och gick och röstade i alla fall så lite duktig har man väl varit. Har lite hemlängtan idag, saknar mamma och kompisarna där hemma:/ Idag åkte Linné hemhem så känns lite tomt att inte ha någon att hälsa på eller äta med:O Men han är bara borta till onsdag så ska nog överleva^^ Min mamma och pappa ska snart komma ner och hälsa på eftersom jag inte kunde åka upp till dom:( Lite tråkigt, hade verkligen behövt åka hem och fira min födelsedag någon annanstan än här:/

Hemhemma i lilla Hölö

Start over again


I don't need your lies

Vaknade upp ensam efter kårkvällen och har haft en väldig träningsvärk i rumpan.. vad gjorde jag igår egentligen:O Nu har jag fått i mig lite mat och sen lite senare idag ska R komma hit, jag lovade honom en överraskning i födelsedags present som han skulle få när han kom hem hit så idag ska han få den. Sen ska jag gå och rösta idag med, har tänkt göra det hur många gånger som helst men idag gäller det.

Ain't no reason

Lördag och kårkväll idag:) Ska bli rätt trevligt faktiskt. Men innan förfesten blir det lite middag med Linné:) Ska ta med mig en flaska vin till förfesten så får hålla igen lite så man inte blir så jätte full. Hade typ lite mardrömmar inatt inte alls kul att vakna på morgonen då. Nu ska jag fortsätta här och bara ligga i sängen hela dagen till det är dags att äta och fixa sig:)



Blåser bort

Hallå bloggen
har precis kommit hem från min tenta. vet inte hur det kommer gå faktiskt, kändes inte så överdrivet bra om jag ska vara ärlig:/ Men hoppas jag blir godkänd iaf. På måndag börjar praktiken, ska vara på distriktsköterske/hemsjukvård så det ska bli rätt intressant faktiskt. % veckor blir vi ute sen är det skolbänken igen. Kommer typ kännas som semester om man jämför med förra praktiken i karlshamn som dessutom var på sjukhus. Som vanligt i denna stad så blåser det svin mycket, höll på att blåsa bort när jag gick hem från skola:O Aja ska börja göra iordning mig för att åka till stan med Ysta.

Mina händer är tomma

Har råpluggat hela dagen idag förutom då jag lagade mat och gick ner på möte. Sen var det panik när man gick hem och trodde man glömt typ allt:S inte alls okej. har varit riktigt dåligt väder idag så har ahft fönstret öppet och lyssnat på regnet när jag läst om alla psykiska sjukdomar.

I lose

You can't see my heart breaking

.

Seriöst kan inte saker bara funka och vara så som de borde vara!?

Take me home

Har precis kommit hem efter ett otroligt långt och segt möte. Imorgon är det basgrupp och jag kan typ inget och behöver verkligen plugga! usch vad hemskt det känns. Tenta på fredag och praktiken börjar på måndag så här går det undan. Har mest pluggat idag så har inte direkt så mycket att skriva. Imorgon ska jag ha fin middag med mig själv med fläskfile och förrätt bara för att jag ska kunna ta det lite lugnt på kvällen då jag antagligen lär ha pluggat hela dagen.

Kärleken är vild

Hallå folket. Har precis avnjutit en svin god rostad macka med mozzarella och tomater! Så sjukt gott:D Nu sitter jag och pillar lite på datan och funderar hur jag ska göra med saker:/ Känner mig så sjuk omotiverad till skolan och funderar på om detta verkligen är det jag vill. men det är nog mest för vi läsr om psykiska sjukdomar som är svin tråkigt! Hoppas det blir bättre och att jag hamnar med en bra handledare på praktiken och att det blir bra.

I wonder when you found out I'm a waste of your time

Söndag, igår var det ettesittning som var grymt awesome! Kan bara säga att jag älskar mitt sexmästeri, ni är bäst! Kvällen hade väl sina både ljusa och mindre ljusa stunder men inget som förstörde direkt:) Jag är omringad av otroligt fina människor, ni är underbara!

Bild på oss innan ettesittningen:)

Make her yours forever

Såg på filmen Remember me igår, aaaw vad fin ch sorglig den var! Sjukt fin dock. Idag är det sittnng och kårkväll och då ska vi visa hur man festar på sexistenzvis:D Ska bli så sjukt nice! Men först är det lite fix nere på kåren så det ser fint ut:)

Dagens diss!

Är bara tvungen att kommentera kungarna av Tylösand! Jag SKÄMS! och jag var inte ens med i serien! Fattar inte meningen av att drägga och ha sex i tv. Usch var är det för hemsk serie blir verkligen jätte frustrerad. Vet inte riktigt vad mer jag ska säga för då kommer detta bara bli ett väldigt argt och otroligt dissande inlägg(mer än det redan är) så slutar skriva nuuuuuuuuu

Then I don't want you around

Torsdag och äntligen snart sittning! längtar som bara den:) Imorgon ska vi sätta upp lite bord och sånt:) Har haft ett super långt möte nu på kvällen typ två timmar-.-
Har suttit och kollat runt lite på internet och  hitta dessa två skönheter! Men har typ redan mc bootsish så är rätt onödigt att köpa nya men klänningen är jag bra sugen på. och har sett en svin mysig kofta från mq som jag också skulle vilja ha men den var rätt dyr:/ Sen för jag känner mig lite extra kärleksfull idag så lägger jag upp en lovesong;)

Li Dress SEK 269, Jeane Blush - NELLY.COM


My heart is yours fill or burst

Har precis kommit hem efter att ha sålt biljetter till ettesittningen. Kom hem till en lägenhet som luktade sopor så fick gå ut med dem direkt och vädra lägenheten ett tag. MYSIGT värre! Ska gå ner med Linné och hämta min bok men han är såååååååååå långsam! Ska försöka plugga lite i eftermiddag är det tänkt så man inte behöver tänka på det imorgon då vi har föreläsningar i psykofarmaka typ. Har ingen motivation till skolan alls just nu:/ tyvärr
Längtar som tusan till på lördag måste jag säga ska bli så grymt kul!:)

Completely out of place





You are my angel

Jag måste ha några av de bästa runt omkring mig som bryr sig så pass mycket som de gör. En person sa han kunde laga mat åt mig för jag var så otroligt trött och inte orkade göra annat än makaroner(dock tog jag inte emot hjälpen) och en annan erbjöd sig komma hem till mig då han bor en bit bort och ta med sig varm choklad! så jäkla söta vänner jag har. Ni är guld värda!:)

Som bara kärlek kan

Söndag! Mår lite bättre än igår. Har nog ingen feber idag och knappt någon huvudvärk heller! så underbart det känns vill jag lova. Måste typ plugga halva dagen då vi har redovisning imorgon. Är grymt sugen på kladdkaka av någon anledning men känns så onödigt eftersom jag ändå knappt känner någon smak just nu:(

Perfection

Mår skit idag av olika anledningar men mest för att jag är dunderförkyld:/ Det är ettning nu och känns jätte trist att jag inte kan vara med när man är så här sjuk:( Ska försöka vila upp mig resten av dagen så jag orkar jobba på kvällen iaf.

Livet stora gåta

Torsdag och ingen kåren!:O Nej de ska ha öppet onsdagar och lördagar från och med denna terminen:O Idag har jag varit på basgruppsmöte som jag absolut inte trivs med. För det första känner jag mig så otroligt obekväm i den gruppen vet inte varför för har alltid varit en sån som kan prata på rätt bra och för det andra så lör jag mig ingenting:/ Ska försöka ge mig ut och springa idag kanske t.o.m själv eftersom min springbuddy är sjuk:(

If I could find the voice that says the words to capture you

RSS 2.0