Dom vet ingenting om oss

Du vet ingenting om mig, så våga bara döma mig för det lilla du sett.

Kärlek

Har suttit på facebook och kollat lite då jag såg att en gammal kompis till mig hade en otroligt fin bild på henne och hennes pojkvän, vi pratar inte så mycket längre men läser hennes blogg och det hon skriver på fb självklart och hon verkar så otroligt nykär i sin pojkvän som hon varit tillsammans med i fyra eller fem år. Tycker det är så otroligt gulligt!

Min mamma har börjat gå med bara kryckor nu! är så otroligt glad för hennes skull! Nu ska hon få åka hem imorgon och vara hemma nästa vecka och sen ska hon få skrivas ut efter mer än 5 veckor på sjukhus! Min underbara bästa mamma:love:

Äckligt!

När jag skulle laga min kyckling så såg jag dem var otroligt äcklig så måste visa hur den såg ut, slutade med att jag inte kunde äta den:O

Gullungar!

Äntligen hemma i kna igen och det känns rätt skönt faktiskt!:) Just nu sitter jag i min lilla lägenhet och myser medan jag hör regnet:) Maten står på spisen och livet känns allmänt bra! Förutom min bajsdator men det är väl som vanligt typ:P  Igår skulle jag dricka lite vin med Molina så lite vin blev till en flaska helt plötsligt:O Men vart inte jätte full som förra gången jag drog i mig en flaska. Sen kom kungen och ysta förbi så vi satt och prata en stund sen vart det hem och sova och vaknade jätte hungrig och törstig och hade bara gammal saft hemma!:O Så blev att handla det första när molina vaknade:)
Jävlar vad långt detta blev men ska fixa lite med maten så over and out!

Vild

När ska saker sluta vara jobbiga och börja bli bra?

You can't handle me

Tillbaka efter en sväng hos frissan och elgiganten(igen..) och inget blev som det skulle. Vi pratade med elgigantens chef nu och han sa typ bara att de ska ominstallera den vilket jag redan gjort 2 gånger. Har pratat med kundservice två gånger idag och de har båda sagt vi borde få häva köpet men butiken tar inga beslut. Kul att man blir så arg att man var tvungen att lämna pappa ensam med chefen ett tag:P En sak som jag blev riktigt sur på är att sist jag var där så sa han i servicelucka: du ska nog inte köpa en dator av det där märket nästa gång... det var fan dom som rekommendera skiten!!!!! och nej ska inte köpa det märket eller från elgiganten!

Så dumt

Varför ställer vi andra i dåliga dager för att må bättre med oss själva?!
T.ex. om vi känner oss hotade av någon så är det första man gör att försöka få den andra personen sämre än en själv antingen utseendemässigt eller som person. Säger absolut inte jag är bättre men det är så onödigt. Ska man inte kunna vara nöjd med sig själv från början. Ingen är perfekt!
Jag ska försöka ändra på mina dåliga sidor!

Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit tom

Och försökt att hitta spår som leder rätt

Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan

Och mitt i allt så ska man vara sann

 

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler

Och samlat damm på min gitarr

För allting jag skriver blir ändå för kort

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Söndag!

Söndag idag och inget jobb imorgon!! Dock har jag tid med saxen kl 09.15 ska bli super skönt att få lite liv i håret igen. Sov hos R inatt. Var ju tänkt att jag skulle till kna imorgon eller tisdag men eftersom min dator inte vill det jag vill kanske det blir senare. Vi får se hur det går. Mamma är fortfarande hemma vilket känns jätte bra och roligt. Hon åker tillbaka kl 6 då färdtjänsten kommer och hämtar henne men innan dess blir det lite familjemiddag.

Säg ingenting till mig

Sista dagen på jobbet idag och nu känns det underbart skönt att slippa och på måndag får man lön så då bär det först av till frisören och klippa mig om jag inte kan göra det tidigare för Jesper ska åka till kna på måndag så funderar på att åka med honom. är lite roligare om man får sällskap:)

Imorgon ska min mamma få komma hem över natten bara! men det är ett stort steg ändå. För 5 veckor sen visste ingen vad som var fel på henne och efter den första hemska veckan visste ingen om hon någonsin skulle kunna gå igen eller kunna göra saker själv! Men hon har bevisat alla att om man vill så kan man! Du är bäst!

Fick ett samtal från elgiganten idag oxå där de sa de inte kan göra något åt min dator så bara lära sig leva med den typ...

hellogoodbye

Jag är nog bäst på att stöta bort personer jag tycker om.

Tell them it's me that made you sad

Jag vet att det oftast är du som ber om ursäkt när vi bråkar, denna gången kommer inte vara annorlunda speciellt inte med tanke på att jag inte tycker att jag gjort fel när jag berättar att du gjort mig ledsen på något sätt. Vi kommer aldrig ha samma åsikt när det gäller den där resan, du kommer inte heller förstå hur jag känner, tycker och tänker.

Tooooouuudels!

Hej bloggen
kände det var dags att uppdatera lite nu, har försökt lämna in min dator men händer inte så mycket med den. Jag åker in till elgiganten, de snackar massa skit och jag får åka hem med min skrothög...
Nu sitter jag i telefon med kundservice så hoppas de säger något vettigt! Nu är det bara två dagar kvar på posten med, hur underbart är inte det då! Ska ställa mig och baka sen idag för att man ska ha med sig fika sista dagen på jobbet.

Helvete!

Hej bloggen å mina få läsare!
Som alla som lät min blogg vet så har min data inte funkat med det trådlösa internet. Idag så ringde tekniker gubben och sa jag skulle ta med routern in när vi skulle hämta den. Gubben säger att det inte är fel på datorn utan routerna som jag försökte koppla upp mig på. IDIOT!
Så nu blir det att lämna in den så fort jag har bil och inte jobbar!

I love the way you lie

Tillit är inget du får, det måste du förtjäna

Sorry for being me

Lördag och regnar och blåser! typiskt när man är ledig! Nu är det bara en vecka kvar på jobbet och det känns jätte bra faktiskt! 5 dagar ska jag nog klara av sen blir det att vila knät lite innan jag ska börja springa igen. Blir nog Karlskrona den 27-29 där någonstans. Kommer sakna päronen och kompisarna lite men kommer ju hem sen när jag fyller år så det är ändå rätt snart!;)


Fin bild från när jag gick hem från jobbet:)

Your winter


Världens bästa Elin!

Har precis slutat prata med Elin i telefon. Åh vad jag saknar dig, du är den bästa!:)


One step back

Har aldrig känt mig så värdelös på något som nu!

Do you make me fly or fall?

Onsdag och mer än halva veckan har gått, NICE! Bara 7 dagar kvar nu innan det är semester och kna:) Är gräset grönare på andra sidan eller inbillar jag mig bara kanske..

Allt är uppochner & bakochfram!

I send this smile over to you

Tisdag idag, har bytt från cykel till elbil på jobbet idag då mina knän inte riktigt vill som jag vill. Så nu försöker jag ta nya tag och försöka klara de 8 dagar som är kvar.

 

Min data är på elgiganten igen då trådlösa fortfarande inte funkar(har suttit på golvet vid dörren till mitt rum då sladden inte räckte längre). De skulle vara en "tekniker" på elgiganten denna vecka som skulle kolla på den så pappa åkte in med den tror inte att äckelgubben är där inte, nej han kommer igen på måndag!!!!

 

Har pratat med min mamma lite i telefon idag, har inte pratat med henne sen i lördags:O hon hade gått 30 m idag:) Blir så stolt att hon är så duktig och tränar!:) Så träna på så du kan komma hem snart!


Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now.


All that I wanted was you

Måndag idag och jobbar kväll 3 dagar denna veckan fast det är rätt skönt när man nästan är helt själv på centret då det inte är så mycket folk och spring. Ska börja jobba med Thomas idag med får se hur det går, har jobbat me Ellinor innan och vi kommer bra överens så det har gått bra:) ska gå till bussen om 20 min så jag har inte så mycket att göra just nu:/

Aw igår var det stolthet och fördom på tv åååå den är så jäkla söt! även om Linné förstörde den genom att jämföra den med star wars och Yoda!  dumma linné!

What the hell am I doing here

Kom hem nu!

As life passing by I show you my heart

Lägger upp lite låtar som jag gillar lite;)






mamis födelsedag

Idag har jag varit på sjukhuset och firat mamma som fyllde år, oj vad hon inte känns så gammal;) Det var rätt "mycket" folk där ändå eller typ 10 personer kanske;P var inte där så överdrivet länge 1½ timme bara kanske men det var mysigt:)


Me and mami:)

:love:

Hitta den här låten på min mobil hihi tycker den är lite småbra:D
Imorgon är det fredag och heeelg!:D ska bli sjukt skönt att slippa dela post i två dagar;)


Långben!

Har kollat långben the movie idag åh jag har tänkt kolla på den i en vecka nu:) wie sen hitta jag en möjlig kinky night outfit i min garderob;) Det står mellan två stycken:D hihi
Imorgon är det torsdag och det betyder att det bara är 2 dagar kvar till helg!!!! så totalt är det 12 dagar kvar på posten sen är det bye bye för i år:D

En fråga utan svar

Måndag och om 3 veckor är jag antagligen hemma i Karlskrona igen! ska bli underbart. Men först blir det lite mer jobb, 14 dagar kvar att jobba nu!
Idag var min data klar oxå men eftersom min syster slarvat bort mitt kvitto och sket i att ringa och fråga dem så ska min pappa hämta den imorrn. Idag har varit en riktig pissdag då det för det första var mkt reklam och är riktigt omotiverad till att jobba och vara här. sen att min syster inte kan tänka lite själv...

Nog om det. Jag vill ha en maxi klänning, ni vet en sån som slutar vid fötterna och utan axelband men hittar verkligen inte någonstans:O några tips nån?

Holding hands

If holding hands is too descret

Let's make out in the middle of the street

 

If this flowery just ain't enough for you

Help me God, tell me what to do

Couldn't be more true

Isn't it obvious that I love you


If you're ever lonely

If we listen to each other's heart

We'll find we're never too far apart

And maybe love is the reason why

For the first time ever we're seeing it eye to eye

 

If a wall should come between us

To high to climb, to hard to break through

I know that love will lead us

And find a way to bring me to you

So don't be in a hurry

Think before you count us out

You don't have to worry, I won't ever let you drown


INKÖP!!!!

Jag vet man ska inte shoppa om man har ont om pengar men blir man förälskad så blir man;) Hitta denna skönhet som fick följa med hem efter 2 dagars fundering^^
Är för övrigt torsdag idag och snart bara 3 veckor kvar på jobbet för denna sommar, SKÖNT!!! Mamma har gjort så mycket framsteg på 2 dagar så det är inte klokt, när jag hälsat på henne kunde hon knappt hålla bestick själv men idag har hon gjort massa bra saker så det är på väg åt rätt håll hoppas vi:) GO MAMMI GO:D


RSS 2.0