One step at the time

Hej hopp!
Denna dagen har bara helt försvunnit. Gick till gymmet extremt tidigt imorse för att sedan komma hem och krypa ner i sängen. Sov från 5 till halv ett. Oops! Senare på dagen började jag känna mig lite febrig och mår inte alls bra så sov två timmar till efter det. Mår fortfarande inte så bra så det blir vila resten av dagen. Tänkte gett mig ut på ett intervall pass egentligen men det får väl vänta:/ Nu blir det i alla fall mellanmål


Om kärleken är målet är ingen väg för lång

Har fått tillbringa nästan två veckor med Johan nu och igår åkte han tillbaka till Karlskrona igen. Känns så tomt när han åker, speciellt när man vet att det är ca 12 dagar kvar tills vi ses igen. Även om det är så frustrerande med detta avstång är det så värt det! 
 
Vi i Spanien

Havets fångar

Har suttit och kollat på filmen The impossible, filmenhandlar om tsunamin i Thailand 2004. Har aldrig fått den känslan av en film men man lever sig verkligen in i filmen. Hade i princip rysningar och gråten i halsen genom hela filmen. Att känna den rädslan och förtvivlan som karaktärerna, det fick mig nästan att ringa min familj och bara se så allt var okej med dem. Har fortfarande oroskänslan kvar i magen. Klagar du över skitgrejer i ditt liv ska du nog tänka om helt, du har det antagligen för bra. 
 

Sorry my bad!

Har varit rätt dålig att blogga på senaste ska försöka bättra mig. Tänkte visa lite bilder på min lägenhet. Den är liiiiiite stökig efter Spanien resan men det får ni väl leva med. Senare i eftermiddag kommer lite bilder från Spanien. 
 

RSS 2.0