Maybe I stand alone

Usch vad allt känns så jobbigt just nu=( Känner jag behöver komma hem nu. Vet inte varför det känns så jobbigt här just nu om det är praktiken eller om det är allt runt omkring. I just want to fit in. Samtidigt som jag börjar ångra mig om Syndafloden. Vill så gärna åka men känns som jag inte riktigt har råd:( Don't know what to do:(

Examinationsuppgift!

Hallå alla underbara:)
Jag vet jag inte skriver så ofta, jag har mycket att göra med praktiken och nu denna examinationsuppgift. Fast är klar med halva nu och det är tack vare mamma Johanna:) Thank you!
Annars ser livet ut ungefär såhär gå upp kl 5 sova 1 timme och 9 min på bussen, jobba, sova 1 timme och 9 min, komma hem plugga, sova så börjar det om igen. Fram till torsdag då det blir kåren självklart istället=D

Aja nu ska jag försöka skriva ut en artikel och fortsätta plugga lite
Over and Out!

Alla <3ans dag

Haft praktik idag och sen hem och ska gå och handla om en timme med Rickard, Pamela, Joel och Gullan så ska vi äta lite tacos efter:) Denna dag är ju till för att visa sina nära och kära EXTRA mycket hur mycket man tycker om dem. Så har ringt och pratat med min mamma och pappa en sväng.

Sen så till den viktigaste då, min kära och älskade Rickard. Som aldrig gör det jag ber honom om men vet ni?! jag älskar honom ändå.

Han är det finaste jag vet och jag älskar allt han gör.
Till och med när han bara sitter och spelar. Du gör så jag vill bli en bättre människa älskling!
Du är min dag, min gårdag och min morgondag. 
Det finns ett väldigt bra citat: Dröm inte om ditt liv utan lev dina drömmar.


Saknad

Jag saknar dig.
vi brukade prata hela tiden under en enligt mig lång period. Sen så slutade vi bara. Saknar att kunna dela allt med dig. Hoppas det kan bli bättre igen.

.

 It dont mean shit now

RSS 2.0