When everything is lost and you're far from home

Har krupit mer i sängen och ska snart sova så jag orkar dagen imorgon. Vill bara det ska vara fredag och helg! Vill helst vara klar med min flyttstädning oxå så är jag rätt nöjd sen:P i helgen händer det en del roligheter som jag ser fram emot, hihi^^ nej ska försöka stänga av hjärnan nu så jag kan sova 4 timmar eller så


Jobb

Hallå!
Har varit på jobbet idag och vi har pratat namnskyltar, jag har försökt rekommendera skyltmax till dem som inte har några skyltar, och lyckades få med en person iaf ;)
Imorgon är det fredag och jag ska till knaaaaaa:D 

In another life I would be your girl

Jo jag lever fortfarande... Jag har haft sjukt mycket med allting bara så en kort sammanfattning på vad jag hittat på:P
I helgen var det besök från Karlskrona här och jag var typ på en vinprovning, mycket trevligt! Jag har flyttat alla mina saker från Karlskrona till Malmö. Jag har även jobbat lite (rätt mycket..). Överlevde min första vecka själv men denna veckan har väl gått lite sämre. Men men vad gör man. I helgen ska jag till Karlskrona och flyttstäda och göra stan osäker:)


That don't impress me much!

Min enda lediga dag denna vecka spenderades med sovmorgon till nio, underbart! Har tagit mig en springtur och en sväng på stan efter det. Nu är det så att jag blir av med lägenheten den 3e december ska jag vara ute, vilket betyder, ingen dubbelhyra! Woho! Så nästa vecka antingen på tisdag eller lördag så flyttar jag mina saker ner till Malmö! Antingen till ett förråd eller till en lägenhet, beror lite på hur saker utvecklas nu. Ska bli skönt när allt är klart! Nu väntar jag på frugan så ska vi åka och laga bilen innan det är tillbaka till soffan och mysa hela kvällen medan hon ska ut och träffa en kompis. Jag är typ gift med min bästa kompis, haha!


När allt skiter sig...

Som vanligt med saker i mitt liv så skiter sig saker... Hade ju en lägenhet på G, skulle bara bli godkänd av bostadsföreningen och sen skriva på kontrakt och flytta nästa vecka. Idag hör ägaren av sig och säger att hon ska sälja lägenheten då någon lagt bud... Hur typiskt är inte det?! Alltid så sjuk otur har jag. Efter 1 timmes total depp är jag på väg upp igen. Har en annan lägenhet på g så hoppas på denna nu!


Kvalitetstid!

Direkt efter jobbet idag var det hem och följa med Molina till stallet, har bott hos henne i 3 veckor och vi har knappt setts något. Men idag så var jag med i stallet sen satte vi oss och kollade lilla sjöjungfrun med lite gottis! Imorgon blir det upp och jobba igen innan det är dags för en dags ledighet, yay:)


Where there is desire there is gonna be a flame. Where there is a flame someone's bound to get burned




Har haft min första dag på jobbet som jag gått själv och även om det varit en kaotisk dag så har det gått rätt bra. Klarade jag denna dag så lär jag klara andra dagar med! Jag har en stark hemlängtan till Karlskrona och måste dit och packa det sista så allt är klart för flytt. Innan helgen ska förhoppningsvis allt med nya lägenheten vara klart!:)


Go on and leave me breathless


Hej hopp!
Sitter på tåget på väg hem till Malmö och äter scones^^ Hade inte någon lust med det vill jag lova. Ville stanna i Karlskrona i minst 3 veckor till! Men men imorgon är det tillbaka till verkligheten. Längtar dock redan till min nästa tur till kna, fast då lär det väl bli flytt, permanent. Usch vad jag kommer ha separationsångest när vi väl åker.


When the time is right


Sometimes you have to run away to see who will come after you.

 

Hej hopp! Äntligen onsdag även om jag mer längtar efter torsdag och Karlskrona. Åker direkt efter jobbet imorgon och ser fram emot det i mängder!! Har egentligen inget planerat som jag ska göra förutom träffa kompisarna:) tänkte gå och lägga mig tidigt så jag är utvilad till jobbet imorgon! Ska bli skönt med lite sovmorgon till helgen! 


We never really grow up, we only learn how to act in public

Dag två av fyra innan jag ska till Karlskrona igen! Längtar massor! Jag, min lägenhet och alla mina saker<3 och bäst av allt alla underbara människor i Karlskrona!
Igår på väg till jobbet blev jag anfallen av ett gäng höns/tuppar. Dumma djur!


När allting börjar falla på plats.

Hade en grymt bra kväll igår, så tack alla som var inblandade! Många underbara människor och mycket roligheter och galna upptåg!
Nu sitter jag och Molina på tåget på väg till Malmö. Jag ska kolla på lägenhet ikväll som jag verkligen hoppas på! Håll tummarna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/479867/images/2012/pic_509fc5baddf2b338b1002f58.jpg" class="image">


Jag blir kär i kläder för att dem är lättare att lita på än människor.


Har kollat på Elvines jackor rätt länge och funderat på att investera i en sen såg jag en av mina kompisar i Karlskrona ha en sån och blev bara ännu mer förälskad i jackan. Här är den, den fina


Your heart is your most beautiful asset, don't forget to use it!


Från att inte ha blivit prioriterad alls till att bli jätte prioriterad känns rätt märkligt.


Say you stay, don't come and go like you do


Sitter på tåget på väg hem till Malmö igen nu och känner absolut inte för att åka dit just nu. Vill bara vara hemma med mamma, pappa, Sofie och våra gäster från Skåne. Att gå och jobba efter dessa dagar känns bara som en omöjlighet just nu. Allting känns som en omöjlighet.


Time to say goodbye

Dagen har kommit och det är dags att säga hej då. Kan nog inte förstå att du är borta men antar det är livets gång.


RSS 2.0