Don't give up!

Tänker tillängna dagens inlägg till min älskade mamma. Jag hoppas att allt kommer bli som förut igen och tänker på dig hela tiden! Det svåraste jag vet är att vara stark inför dig, just för att du ser rakt igenom mig oavsett om jag vill eller ej.

Älskar dig mamsen!

Satt på vägen hem och tänkte på dig och sen helt plötsligt kom din låt som du verkligen gillade i början med Per Gessle. Kändes lite som det var menat:)


Sexigt värre..

Så här ser jag ut om dagarna nuförtiden... Har haft en riktigt j*vlig dag känner bara att jag inte orkar. Vill hem å ha semester!


Ta mig härifrån!

Söndag och imorgon börjar jobbet igen och känner mig jätte nervös för onsdag då jag ska jobba helt själv och kunna allt:S hur ska detta gå
Är bara 4 veckor kvar att jobba iaf sen blir det hem! Skönt som f*n ska det bli att komma ifrån allt och bara behöva tänka på sig själv igen. Ska helt klart försöka få jobb på posten i karlskrona nästa år om inte på något sjukhus.
Längtar tills mamma kommer hem och håller verkligen alla tummar att det går vägen nu!

King of wishful thinking

sådär nu var bilderna från igår uppe med:) Ska snart åka ut med båten och R skulle komma hit med. Blir ännu en lugn kväll. Längtar tillbaka till kna just för att det oftast är någe drag där iaf;) Men nu är det ca 4 veckor kvar om jag räknat rätt vilket jag säkert inte har:P






Makes me go mm

Igår satt jag med våran gamla data och gick igenom all gammal musik som fanns på den. Oj vilka minnen. Raderade även gamla bilder som jag kände jag inte ville ha kvar. Så hoppas det inte är jätte mycket onödigt kvar.
Senare idag så kommer lite tullgarns bilder upp:)

When I first saw you

Midsommar idag och har varit med pappa på tullgarns ska lägga upp lite bilder imorrn kanske^^ Sitter vid mammas å pappas data och kollar massa musik man hade på den, sjukt mkt minnen som kommer fram när man lyssnar på vissa låtar:)

You



Tycker denna låt är så fin, speciellt när man kollar på Victoria och Daniel som är så kära:)

Uppdatering

Ja då var det redan onsdag och har helt glömt bort att skriva, har börjat jobba och vill typ redan sluta... men det är 21 dagar kvar till dess. Hatar verkligen att inte kunna saker, som t.ex. postcentret. Man måste typ kunna allt på den där jäkla datan, blir helt galen!

Sen att man på vägen hem ser folk som gör så man blir arg, ledsen, irriterad och besviken gör ju inte saker bättre. SKIT hölö!

Jag vill hem!

When you tell the world you're mine

Blev väckt av mamma vid 10 imorse och fick hoppa i kläderna och köra iväg henne till akuten eftersom hon hade ont i skuldran som stråla ut mot armen och halsen. Jag som precis läst om detta fick typ panik och körde i 120 km/h. Hon fick stanna kvar över natten på övervak men jag tror inte de var någe med hjärtat längre i alla fall så det känns skönt. Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av sista dagen i ledighet!:)

I find my way


The wedding day!

Idag har Viktoria gift sig med sin Daniel, och det var jätte fint! Jag hade verkligen inte tänkt kolla på mer än vigseln men när jag såg den så blev jag så rörd av deras kärlek som verkligen syntes så väl. Det kom till och med en liten glädje tår.
Jag måste ju erkänna att jag har haft mina tvivel på denna man men efter idag så försvann de! Åh de var så vackra!


Bilden är lånad från DN

Lite om min dag då, har varit och köpt springskor så hoppas inte jag får ont i benet i dessa med för då tänker jag lämna tillbaka dem! Jag och pappa åkte ut med båten och la i nät. Vi såg 5 havsörnar och sen hade en liten fågel lagt ägg i vår båt:O men vi försökte att inte röra dem.

We can be the reason

Efter en dag utan massa dåliga saker förutom åskan och blixten så är det fullt av dem igen.. Längtar bara hem. Nedräkningen har börjat och det är typ 6 veckor och någon/några dagar(eftersom jag inte har bestämt exakt datum än)

I can never be someone like you

Har åskat, blixtrat, ösregnat och haglat. Jätte kul när man är ensam hemma och livrädd för åskan.
Har precis ätit mat nu, är så mätt jag knappt kan röra mig. Mamma och pappa kanske skulle komma hem idag istället.
På måndag börjar jobbet med. Ska bli kul men ändå tråkigt. Vill ha riktigt sommarlov som när man var liten!


What do you want from me?

Vill bara sitta inne och äta allt onyttigt jag kommer på, men ska inte. Imorgon kommer mamma och pappa hem vilket ska bli skönt att slippa sova ensam i huset. Ikväll ska jag äta fläskfile med mozzarella och tomater! mums det ska bli.
Igår låg jag och sola och tog en cykeltur upp till affären i Hölö "centrum". Hoppas man fick lite färg i alla fall.


Disappointed

Blir så otroligt besviken när det inte funkar. Bara massa motgångar

.

The image of your face comes to me when I am alone in the dark

Hey, I made it

Träffade Malin förut idag, vi gick på stan och kolla lite i affärerna och tog en glass vid maren^^ Längtar som bara den efter att Nina ska komma hem från grekland. Hon kommer lagom till jag börjar jobba, bra tajmat frugan;)
Blev inga bilder tagna idag heller:O jag är nog rätt glömsk tror jag, men lovar att försöka bli bättre;)

Tack och hej!

Igår var en rätt lugn dag, Var i Trosa och spana in lite.
Idag ska jag in till södertälje och träffa Malin:) Har inte sett henne sen i december tror jag det var:/
Lite bilder från igår.:)




I'm in love with life!

Hörde denna på radion idag och som vanligt när jag hör denna så blir jag helt nyförälskad i hela världen nästan;P okej inte så illa kanske men blir oerhört glad och lycklig.


I'm only gonna break your heart

Försökte lämna in min data som har krånglat en del det senaste halvåret och har både garanti och försäkring på skiten men hur jag än gör så kommer det kosta så känner nästan det är lika bra att ha sönder skiten och få en ny sen...
Har lyckats sova ensam inatt iaf och det var ju bra. 1 natt avklarad 6 more to go!
Tyvärr kommer det nog inte upp några bilder denna vecka då jag inte vill lägga in någe nytt på denna data innan den är inlämnad och allt sånt.
Idag ska jag äta B&J, hehe har ju en onyttig dag i veckan och idag får bli för denna vecka, och jaaaaaaaaa jag vet det är bara måndag!

På ett sätt som bara någon kan

Söndag idag och har inte gjort så mycket var upp vid 9 och vinka av mamma och pappa som åkte till Danmark. gick och la mig sen och vaknade inte förens kl 13.15:O inte alls bra!
Åkte till Järna och handla lite mat på eftermiddagen och har nu ätit Tacosallad och druckit lite cider och lyssnat på regnet. Blir en lugn kväll med tvn och badkaret ikväll.

Faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

Lördag och hemhemma, så ska inte dessa dagar kännas jätte roliga? Känns bara jobbigt att vara här.
Sitter och kollar på animal planet är någe om rasen labrador retriever och började tänka på våran sötnos vi hade
R.i.p Nora:love:

It's a good thing tears never show in the pouring rain

Nu var man hemhemma i lilla hölö då, och allt känns skit..
Hade tänkt ta massa bilder från resan men blev bara en:/
Så här såg jag ut idag


I've got nothing to prove

Då har denna dagen snart gått med och imorgon blir det Hölö som jag nästan inte vill till. Ska snart ut och springa den dagliga turen med ystis även den sista innan sommaren:( Resten av kvällen blir nog att packa färdigt allting så det bara är att bege sig imorgon:(

Imorgon kväll ska jag till Erica och dricka vin och prata lite, ska bli rätt mysigt ovh välbehövt oxå har så mkt att prata om med henne. :love:

Jag och Erica på kryssning!

23.16

Blev ett till inlägg innan sängen. Morgondagen består av att packa och städa inför sommaren. Känns jätte jobbigt att åka hem och känna mig tvungen att vara hemma för att jobba:(
Vill vara kvar här tills jag börjar jobba det är bara 5 veckor men mamma och pappa skulle åka iväg och jag ska vattna alla mammas blommor, typiskt..
Ska skynda mig tillbaka:)


Min bebis för länge sen:)

9:e juni

Happ gick upp kl 6 idag och var ute och sprang med ysta vid halv 7 gick rätt bra idag då jag nästan sprang precis hela vägen. I slutet kändes det som min lunga gick sönder, men sån tur var så fick jag en sten som jag skulle krama så de skulle släppa haha. Direkt när jag kom tillbaka satte jag mig vid datan och börja pilla med min blogg design. Knott gjorde lite igår men jag fick sån lust att försöka själv och idag har jag gjort lite saker själv:)

23.20

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Tell me about those days you hated me

Kom precis hem till R efter dagens springtur med coachen:) Kände mig riktigt duktig idag faktiskt och väldigt motiverad även om jag fick väldigt mkt klagomål=P Undrar hur bra jag kommer sköta mig när jag är hemhemma...

Life is hard game to play:(


Angels


So sick

Bury me with the face down so that the whole world can kiss my ass!


I feel the magic between you and I

I've been meaning to tell you

I've got this feelin' that won't subside

I look at you and I fantasize

You're mine  tonight

Now I've got you in my sights

 

Åh älskar verkligen filmlåtar är så mysiga. Om man ändå levde i en riktigt bra film!=)


Vill ha!!!

Denna ska jag helt klart köpa efter sommaren! Har velat ha den i över ett år nu men aldrig fixat det men nu jäklar!




If the world only knew

Då har sommaren äntligen kommit hit oxå! Varit riktigt skönt väder idag har dock varit lite molnigt men om man inte ligger på stranden är det lugnt. Vi har haft phaddermöte inför nollningen idag och så här såg jag ut.


Gammal tröja från gina tricot
Shorts från hm
Vita converse<3

Hur var det nu med att älska sig själv..

Är så sjukt missnöjd.

Hell yeah!

Klarade den muntliga tentan idag! så nu har jag officiellt sommarlov!
Och vet ni vad? Nu har jag bara halva tiden kvar tills jag tar examen och är färdig sjuksköterska!:)
idag har det varit så härligt väder med typ 30 grader och inte ett moln på himlen! Så imorgon blir det att ligga på stranden och försöka få lite färg!

Min goda tacosallad:)

Tentaday

Idag är det tentadags, hoppas hoppas hoppas man klarar den annars är jag tvungen att vara kvar i kna till den 17e:(

Dagens outfit: ska inviga mina nya sandaler:)

You'll be in my heart

Onsdag idag och imorse när jag vaknade så kändes det rätt bra inför tentan. Men nu när jag försökt plugga hela dagen så blir jag bara mer förvirrad och fattar inget nu! Hur ska detta gå... Håll tummarna imorgon kl 10.30! Imorgon ska jag belöna mig med Cookie dough!

RSS 2.0