26/6

Idag har man mått ganska bra ändå=) allt börjar vända=D idag har man inte gjort så mkt hämtade bilen på pappas jobb åkte hem å hjälpte mamma lite i köket å sen har jag typ sovit i 2 ½ timme(A) det varganska skönt faktiskt men nu kommer jag väl aldrig kunna somna ikväll=P får sitta å försöka underhålla mig på msn eller någe sånt^^ eller så går de någon bra film på tv. på tal om film såg jag å björns mamma en skit äcklig film igår=S som handlade om någon galen tant eller någe=S usch den va äcklig. tur man inte sov själv inatt=P hahaha jag e så dålig när de gäller skräckisar=P blir alltid så jäkla räddXD

måste självklart visa min nya väska jag köpte oxå=D å sen har jag hittat en jätte söt klänning dock har jag inte köpt den=/

Tisdag 24/6

Idag vaknade jag hos björn å mådde skit som man gjort i en vecka nu=/ så jag beslutade mig för att ringa vårdcentralen å åka dit å kolla vad som va fel. väl där tog jag att halsprov å sen skickade de mig för att ta blodprov=S jag som är livrädd för sprutor=/ men det gick vägen ändå sen var det tillbaka till läkaren som sa att jag hade halsfluss så nu blir det ingen krogen på lördag:@ som jag å malin planerat i flera veckor.... arg man kan bli på saker ibland.

sen måste jag säga att jag hittat min älsklingslåt=D

http://youtube.com/watch?v=J6FTjapuNLA

Torsdag 19 juni

nu är allt för midsommar planerat å klart å eftersom en viss person tjatat om att jag ska uppdatera får jag väl göra det nu=P nu börjar man fatta att bv3 inte finns mera=( känns jätte sorgligt. fast blir många återträffar sk ni veta=D mohahaha mig slipper dom inte så lätt=)
det blir utgång helgen efter löning så alla i bv3 vet de=D å ingen bangar nu OKEJ?!!!!
 
Sjuk har man blivit oxå men ögoninflammation på köpet:^) underbart är det=/

over and out

3/6 Klassdagen^^

dagen började bra hämtade upp Malin, Erika, Lenore vid centralen och åkte till mälarbadet å satte oss först var vi ensamma men sen kom Sanna och Bea och gjorde oss sällskap tills resten av klassen kom=) där satt vi å prata ett tag tills Malin ville bada men inte tog me badkläder så jag malin å martin begav oss å hämta henes kläder så stanna vi på donken å köpte mat+ paj=D men när vi körde ut därifrån och in i en rondell så kom en gubbe å skulle köra in och körde på oss!!!! och sa det var vårt fel som redan var inne i rondellen!!!!  efter lite tjaffs ringde vi polisen å de sa vi skulle göra en skadeanmälan men han drog. sen fick Alex och Carl komma så Carl fick köra var så skakis kände jag. sen bada vi å efter drog vi hem.
Så det har ju varit en händelserik dag och bränt mig som tusan oxå=S

over and out

RSS 2.0