Sötnos

Har precis kollar djurpolisen houston. Om det är något annat än sjuksyrra jag vill jobba med så är det nog som djurpolis. Såg en hund som jag bara kände att jag ville ha hemma hos mig. Den hade blivit vanskött på så sätt att ägaren inte klippt den så den hade 2 kg päls som de tog bort. Den var en riktig sötnos. Var en shizu. En sån skulle jag faktiskt kunna tänka mig att ha. Men helst en tax faktiskt, precis som Daisy:)


I keep on fallin’

Vaknade hos Rickard som åkte till jobbet vid 7. Gick upp och åt lite frukost med hans mamma sen kom hans syster Susanne och hennes kattbebis:) sen fick jag åka med susanne till tåg stationen och började min resa hem. men bussen från södertälje till Hölö var inte skön alltså... Var en bastu på hjul. vissa kan ju inte det här med fönster...
Nu är man iaf hemma och har svalkat av sig lite. Resten av dagen går nog tyvärr ut på att plugga och slappa.
Over and out

Födelsedagsbarn

Idag fyller Rickard år så dagen går ju mest ut på att gratta honom. Så har inte mkt annat att skriva. Grattis sötnos:)

Rubrik

Idag var det upp tidigt och äta frukost sen vid 11 började man göra sig iordning för att åka med Rickard på bio:) Såg Kenny starfighter;) hehe den var rätt bra faktiskt ! nu avbryts jag puss hej

Jäkla SKIT oxå!

Fredag nu då, Har solat mesta delen av dagen sen bar det av till Södertälje för att träffa Erika och sola lite vid maren. där satt vi ett tag tills den där fågeln kom.. och försöka pricka oss med sitt bajs... inte så nice. som tur var missa den med det mesta... tills erika börja flaxa runt med sina händer..=P
Men men sammanfattningen av dagen så här långt är bra. men ska ju träffa erika snart igen oxå och hitta på något roligt:)

 R.I.P Michael jackson

I don't know

Idag gick jag upp tidigt och sprang 30 min innan frukosten sen var det att fixa sig och åka till stranden:) men åkte typ fel å grejer men till slut kom jag rätt(A) Vid halv 6 var det maren och glass med min fru:) Imorgon ska man nog försöka åka till stranden med:) måste passa på att sola när man kan;D
Hur ska man få veta saker om man inte frågar?:P eller vad säger du Nina;D

Tonight with words unspoken, you'll say that I'm the only one.
But will my heart be broken when the night meets the morning sun?

Jag säger lys, lys som den stjärna du är.

Så kom mn precis hem och det första man gör är att börja bråka med både Sofie och mamma. Ringde mamma och bad henne hämta mig i Hölö för att bussen inte gick till oss och hon sa ja. sen så skicka jag sms och sa de kunde hämta mig vid Erikas busshållplats som ligger närmst oss. Men tydligen gick det inte fram till Sofie så hon åkte till Hölö och blev sur när jag väl fick tag på henne. Så hon la på i örat på mig och sa "idioti" vilken jag blev lite grinig för... Sen när jag kommer hem så trodde jag familjen skulle äta tillsammans vilket alla gjort utom jag. vilket jag ifrågasatte lite eftersom jag faktiskt smsat och bad dem vänta tills jag kom hem. Då blev hon svin sur så jag värmde maten å låste in mig på rummet. blir nog bäst så. Ska iaf ut och springa om en timme så då kommer man ut lite oxå.
Men trots bråken kan inget förstöra mitt humör.

You naughty thing

Måndag idag då, har varit med Rickard sen träffa jag Nina oxå:) Har saknat henne som attans. så nu har vi bestämt vi ska ses i veckan iaf:) Har varit väldigt fint väder idag och ska tydligen bli lika fint imorgon igen:) Ska se om man har den turen att lyckas dra med sig någon till stranden imorgon(A)

Såg att mitt hjärta skrivet en väldigt söt kommentar på facebook som jag nästan bara var tvungen att nämna här. Blev så glad när jag läste den:)
Saknar dig oxå hjärtat!
Saknar alla mina Karlskrona flickor.

Burning inside

Hej hopp så har hela helgen gått och det är söndag. kan ju inte direkt säga att man gjort mycket denna helg men är helt nöjd med den ändå^^ 
Imorgon ska jag försöka träffa Nina eftersom jag inte gjort det än:O längta lite till Carl inte står högvakt längre så man får träffa honom oxå:) och ska faktiskt få träffa hans tjej då med;D nu kommer jag inte på vad mer jag ska skriva så ska återgå till det riktiga livet:P

Midsommar!

I år blev det minsann ingen vanlig midsommar på landet utan nästan i storstan eller jaa Huddinge iaf. Var riktigt trevligt måste jag säga:) Mycket skratt och t.o.m lite tårar(för att jag skratta så mkt). Även fast jag bara kände en person så kom man in i allt rätt fort ändå. Har inte så mycket mer att säga just nu för jag är jätte hungrig och ska ner och göra lite gröt till frukost:) Over and out!

Cross my heart and hope to die

But last night I was talking with my best friend.
She said she had something to say to me and then

She told me secret
I promised that I'd keep it.
Cross my heart and hope to die.
The boy she was meeting
was my guy, he was cheating.

Cross my broken heart
and said goodbye

It seems like
I was so wrong about you.
It looks like I'm gonna get hurt again
and I'm gonna have to get by without you .
Right back here on my own again.

Home, not sweet home

Nu var jag hemma i Hölö igen. känns ganska jobbigt ändå=/ trodde jag skulle tycka det var jätte skönt att komma hem igen men inte då=/ mina tankar är någon helt annanstans.
Tror rädslan inför sommaren handlar om att saker förändras

BIG questionmark

Kom nästan precis hem och har städat mitt badrum innan jag ska åka hem så det är rent när man kommer tillbaka. Idag blir det till att packa det sista så allt är typ klart inför hemresan imorgon. Det är tur man har datan på bussen:) Imorgon 17.20 är jag hemma i södertälje syd. :)
Nu ska jag fortsätta packa:)

Hölö here I come!

Resan bokad på onsdag den 17/6 kommer jag hem till lilla Hölö igen:) ska bli skönt att träffa päronen igen:) och bäst av allt, slippa diska hela sommaren för nu har man diskmaskin*stoooooort leende*

I'm ridin' high like an aeroplane

Måndag igen nu då. har blivit sjuk:/ så är inte så jätte roligt men det går ju över och så får man hoppas man klarar sig ett tag innan man blir sjuk igen sen. Är typ jätte orolig att jag ska glömma något viktigt kvar här i kna när man åker hem över så lång tid. Från mitt fönster ser man parkeringen och man bara ser hur det kommer bilar som packas och folk som åker så det ska bli riktigt skönt att åka hem nu:) Nu ska jag kila och göra lite frukost så man blir av med lite mat från kylskåpet.

It wasn't me who did the crime

Idag åkte Elin hem=( så hej då kaj i alla fall för ett tag. Känns jätte konstigt att någon man träffat varje dag bara försvinner. Men snart ska jag också åka hem:) ska bli skönt nu faktiskt. Eftersom ingen är kvar typ så ska det bli kul:) Roligast ska ändå bli att träffa Carl, Nina, Erika och Malin faktiskt:) saknat dom en hel del. Nu ska jag fortsätta packa så man blir av med det:)

Heavens on fire

Idag är det fredag och bara jag och Elin kvar av tjejerna. känns jätte sorgligt:/ men snart ska man ju själv åka hem. jag kommer dock vara kvar sist av oss tjejer. Blir nog hemresa i början på nästa vecka. sofie är redan hemma så hon ska hämta mig i "röda pärlan";D
Skönt att de flesta man vill träffa bor nära eller kommer till sthlm någon gång i sommar:) Kan inte riktigt fatta jag har gått en termin här nere nu. känns som tiden gått för fort, nu börjar man ju låta gammal när man säger att tiden går så fort=P illa jue;P

Många minnen har man fått och fler ska det bli;D





Dance with me honey!

Nu har jag nästan precis kommit hem från tentan. och vet inte vad jag ska säga mer än att jag hoppas jag har tur:P så nu är det sommarlov iaf. ska iaf ta med mig mina böcker hem så om jag får omtenta kan jag plugga:/ Annars har jag inte så mycket mer att säga om denna dag faktiskt.I alla fall inte just nu:)
Saknar er där hemma=/

Save you

You sing that you´re in love, but tell me what you´re hiding
You sing everything is fine, but I can see you´re lying
Isn´t he there for you to pick you up when you´re down
To love and praise you.

You sing life´s complicated, genetics and what´s right
You sing life´s devastated, it never seems you fine
Cause all you ever needed was someone who´d stand by your side
So I wanna save you, I will rescue you

Cause when the clouds are over
Rain is pouring and everything will start
I´ll be your crying shoulder
When it´s over, I lift you up
And when there´s no one else would take your part
And shelter you from hart
I will save you, I will rescue you
I will save you

A shining star

Idag skiner solen i karlskrona och 2 dagar kvar till tentan:) ska bli skönt att få den avklarad. Elin och jag ska snart gå ner till skolan och plugga lite men medan hon äter ben & jerrys så skriver jag lite här.
Måste bara säga efter igår så är jag väldigt nöjd med livet ändå:) Finns inget jag kan klaga det minsta på:)
Förutom kanske att jag längtar efter mina tjejer där hemma=/

Som en klippa i stormen

Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist men måste ju ändå uppdatera. fredags var det utgång och träffa petter som var här på besök denna helg. lördag var det utgång med Rickard, Joel och Mattias. lördagen blev inte som planerat men den sluta helt okej iaf.
Sen idag var det plugg från det man vakna till 17 kanske sen vart det tacos + film.

"I want you to want me. BOOM end of story"

igår var det utgång med mina damer + några gamla kompisar från början av terminen. Och de var lika sköna som förra gången:) Men kände att mina tankar var någon annanstans. Hoppas det är bättre om vi går ut idag.

P.s Simon från Karlskrona är nu upphittad. Han hittades i upphittar lådan på piraten;D och jaa Erika jag vet att jag är bäst ibland;)

Mr Darcy

Är jätte dåligt väder ute idag. Tycker synd om dem som tar studenten idag=/ Har varit i skolan och pluggat lite idag sen vart det willys och handla och lite film på det. Såg pride and prejudice och den är så söt. Så mycket kärlek men ändå inte. Jag vill ha en egen mr Darcy.


Klarade tentan, YES!

Pluggandet lönade sig igår. fick 88% på tentan, så är ganska stolt över mig själv:) Har klarat 2/3 tentor + en redovsingn i termin 1 så jag tycker det är ganska bra gjort ändå:)
Nu har hag en hel vecka på mig att bara plugga humanbiologin sen är det sthlm som gäller:) eller jaa Hölö för att vara exakt;) Har inte så mycket att berätta om den här dagen egentligen. råkade somna till sex and the city men var bara för att jag inte sov så mycket i natt. Nu är man nästan ensam kvar=( saknar mina tjejer redan. Men i helgen ska det bli kul:) i början av terminen tröffade vi några värnpliktiga här nere som senare flyttade upp till sthlm men som denna helg ska komma ner och hälsa på!:D ska inte det bli svin kul eller vad!!

Har suttit och kollat runt lite på tatueringar nu oxå. har funderat på en orange eller rosa lilja på höften i flera år nu och kanske efter sommaren så är det dags att göra den. typ någon sån nedan men bara en.

Okej?

Idag har jag haft fullt upp med pluggandet. Har haft några få matpauser och en glasspaus på 30 min kanske då jag och Rickard gick till willys och köpte glass:)
Känner mig rätt så redo inför tentan imorgon. I alla fall så redo som jag kan bli på den här tråkiga skiten. känner mig verkligen som en fattig student just nu. fattar inte hur jag lyckas...men lyckas gör jag. Imorgon åker många av mina babes hemhem. så kommer bli lite tomt utan dom men ska försöka överleva en vecka sen ska ju jag åka hemhem till lilla Hölö:)
min dag idag, glass och plugg...

Rock hard, fuck safe!

Var nere på stan tidigt idag och tog en brunch med Carina, var jätte mysigt:)
Köpte ett par flip flop från stadium och en tröja från h&m fashion against aids i herrmodell för jag har blivit helt kär i over size tröjor. Me like it!



RSS 2.0