People doesn't leave because it's easier to walk away, they leave because it's no longer worth it.

 
 
Dag två på jobbet för denna vecka och andra träningspasset för veckan gjort! Är riktigt taggad, var och storhandla idag och är inte det minsta sugen på att köpa något onyttigt! Tror att det onyttigaste jag köpte var ost, och det var inte ens mycket ost.
Känner bara att allt onyttigt är inte värt det just nu, dags att satsa på mig själv, min kropp och mitt välmående! Dags att göra detsamma? 

It's all about picking the right dream to follow.



Hej hopp! Klockan är snart fem en lördag morgon och jag ska iväg och jobba och sen slänga mig direkt på tåget efter det! Längtar grymt mycket!
Igår kom min beställning från gymgrossisten, shit vad snabba de är! Beställde i onsdags och det kom idag, NICE!


PMS= Pissed at men syndrome

Förlåt att jag är lite dålig på att skriva. Har varit full rulle i helgen, Johan har varit hos mig och då vill jag inte riktigt sitta vid datorn. När han åkte var det dags att åka och jobba igen, var motigt att gå dit när man haft en riktigt bra ledighet men det gick bra som vanligt. 

Jag har helt underbara vänner som alltid får mig att skratta! 

F: tror jag sett honom i stan eller på bussen nån gång

Jag: säkert

Jag: vart är han inte någonstans?

F: jag vet iaf vart han aldrig kommer hamna, himlen!


To run away from you was all that I could do

 
Då var denna lediga dag nästan slut och imorgo väntar jobb igen, men det gör ingenting trivs så bra med mina kollegor. Har ju bara vikariat till slutet av april även om jag vill vara kvar längre men måste ju förbereda mig på att kanske vara tvungen att byta jobb. Så idag har jag lite motvilligt sökt nya jobb både i Sverige och Norge. Ska inte ta ut något i förskott så hoppas på att jag får vara kvar ett tag till. 
Annars idag har jag bara pysslat här hemma. Fiskat (eller ja diskmaskinen har;)), tvättat och haft mig i lägenheten. Skulle egentligen flytta men Molina blev sjuk så vi fick ställa in det tills vidare. 

Nobody can ever feel your pain so don't expect them to

Hej hopp!
Haft en bra dag på jobbet idag och imorgon är jag ledig så det känns super! 
Imorgon är det träning, tvätt och lite flytt som står på schemat. Ska bli skönt att bli av med det och få det gjort. 
Bara två arbetspass kvar innan helgen och då kommer Johan hit, YAY! 
Idag känner jag mig väldigt nöjd med mitt jobb, visst det är inte den bästa lönen (långt ifrån!) men jag har en jätte bra arbetsplats, fina kollegor som gör de stressiga dagarna lätta att ta sig igenom, fina vänner, och jag har tak över huvudet. så jag är nöjd. Nej sjukt nöjd! 

Bury me with the face down so the whole world can kiss my ass!

 
Rubriken säger precis som jag känner idag. 

Den smala vägen.

Shit jag har precis lagat mat helt själv med min gasspis och överlevt! Eftersom jag började med träningen på riktigt idag så körde jag även igång med ordentlig mat!
Till middag blev det couscous, kyckling, sallad,rödlök,tomat och chilisås gjord på kvarg och chilipulver.


In your face!

 Idag har jag gjort en hel del faktiskt, varit på banken och pratat bolån (MASSOR med vuxenpoäng på det!!) varit och fikat med Johan och sist men inte minst tränat. Jag borde nog inte träna eftersom jag fortfarande är sjuk men jag orkar inte vänta längre! Så nu är det slut på köttbullande och dags att bli slim och fit igen! 
Övrigt idag så kan jag bara säga att jag är sjukt nöjd med mig själv och jag är stark nog att våga vissa saker, stark nog att klara av att göra andra saker! Med risk för att låta sjukt ego så kan jag lugt säga att jag bevisat att jag är mer mogen och att jag bryr mig betydligt mer om andra än vad du gör! IN YOUR FACE!! 

When it hurts to look back and you're afraid to look ahead; look beside you and there will be your friends




Idag är en sån dag då saker bara känns så hopplösa. Eller ja inte alla saker men hela situationen i Malmö i alla fall. Jag gillar verkligen mitt jobb och trivs superbra i Malmö men att hitta en lägenhet är ju bland det svåraste som finns tydligen. Jag brukar inte direkt ge upp på saker jag vill men idag finns ingen energi att ge till någonting, kanske beror på att jag är sjuk och väldigt trött men idag vill jag bara ge upp och bli 10 år igen och åka hem till trygga mammas famn typ. Man kan verkligen tro jag ska fylla 24 va?


"Best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one"



Hej hopp! Äntligen så var det helg! Inte nog med att vara ledig så är Johan här och hälsar på mig! Igår var vi på aq-va-kul och badade sen på kvällen var vi ute och tog några glas med Molina på stan. Än så länge har det varit en väldigt lyckad helg och den är inte slut än! Längtar ju inte direkt till att behöva gå till jobbet på tisdag även om jag trivs super bra.


"Never love anybody who treats you like you're ordinary ."

 
Äntligen tisdag! Imorgo är jag ledig och då ska jag packa ihop mina saker här och flytta in i "min" lägenhet. Shit det kommer kännas märkligt att sova där själv de första nätterna men ändå skönt att få vara själv . Innan flytten dra igång tänkte jag hinna träna och bege mig mot stan och köpa lite saker. 
Ska bli skönt när allt är klart och ma bara kan vara och ha lite egentid och har kommit tillbaka i rutiner med träning och kost men det är inte långt dit^^ 
 Nej dags att lägga sig på soffan och kolla lite tv innan det är dags att åka och hämta upp Molina. 

RSS 2.0