Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag

 
Nu har jag jobbat två av veckans sex arbetspass och imorgon är jag ledig så jag ska umgås med mina päron hela dagen tills dem åker på eftermiddagen. Då ska jag städa hela lägenheten så det inte ser ut som ett bombnedslag som det gör nu..
 
Vi har inte riktigt bestämt om vi ska ta en båtur eller om vi ska ge oss ut mot Sturkö som sägs vara riktigt fint. Vi får väl se hur vädet är imorgon innan vi bestämmer oss. 
 

"The worst part about falling out of love, is wondering if you'll ever open up that far again."

 
 
 
Första dagen på jobbet denna veckan avklarad bara 5 dagar kvar! Nu har jag fått ut min gamla tv och min lägenhet är FYLLD med mamma och pappas saker vill jag lova.
Tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten sen när det börjar bli klart så ni där hemma kan få se. 
Jag borde verkligen försöka sova då jag ska jobba imorgon bitti igen men som vanligt på kvällen så börjar mitt huvud snurra runt och alla tankar som inte borde vara där kommer på besök. 

Håll i hatten

Hej hopp Vi har suttit i bilen sen kl 05.30 så vi är ju en bit på vägen nu. Jag har mest sovit men har blivit väckt av att journalister ringer och vill intervjua mig.. De är nämligen någon med samma namn som dansat med Bruce Springsteen i helgen. Jag har ju spenderat min helg i underbara Stockholm och hade inte velat byta den mot en helg i Göteborg. Hehe


Sneak peak!

Ni får en tjuvtitt på resultatet av pysslet jag visa tidigare, alltså jag höll inte på att "skriva" stalker eller hotbrev med tidningarna jag visade. Haha


A good friend will bail you out of jail but a true friend will be sitting next to you saying "Damn.. we fucked up!"

 

 

 

Har haft fullt upp på morgonen med att pyssla med mina projekt jag påbörjar så fort jag kommer hem. Har sytt lite på en av mina tröjor jag ville ändra om. Dags att fortsätta pyssla!!


Maybe I can learn to fly again

"Women are like angels. When someone breaks our wings, we simply continue to fly, on a broomstick. We're flexible like that."
 
Kom och tänka på det när jag fick ett par vingar av Erika till mitt armband. Nu kanske jag kan lära mig flyga utan kvasten igen. hehe

I forgot what I started fighting for

Hej hopp! Då har denna dagen också gått. Har gjort av med lite pengar i stan. Hehe tror jag lägger upp bilder när jag kommer hem igen. Idag har vi haft lite examensmottagning för mig här hemma och det har varit väldigt mysigt. Fick en ny berlock till mitt armband av Erika som jag blev väldigt glad över. Längtar inte direkt hem förutom just känslan att vara själv och bland sina egna saker.


It's a new secret i have found

Äntligen hemma! Helt underbart att vara här igen:) ikväll blir det att umgås med mamma och pappa, imorgon ska jag ner på stan med Erika och kolla runt lite och luncha. Direkt efter blir det hem och svida om inför examensmottagningen. Vi får väl se vad jag får med mig hem. Hehe


"If someone breaks your heart, just punch them in the face. Seriously just punch them in the face and go get some ice cream."

 
 
 
God morgon!
Var uppe med tuppen idag. Skulle gått upp klockan sex för att ta en promenad och träna innan jag skulle åka men råkade stänga av larmet och vaknade klockan sju istället men det gjorde absolut ingeting för jag hann med min promenad och mitt träningspass. 
Nu ska jag snart göra mig i ordning för avresa! Lyckan som jag känner idag har jag nog inte känt på hela sommaren! LÖVE IT!

A real friend is the one who walks in when the rest of the world walk out

 
Riktiga vänner är svåra att hitta. Jag har e sån otrolig tur för jag har hittat flera riktigt underbara människor. Riktiga diamanter är svåra att hitta i en värld av grus men jag har för en gång skull turen på min sida när det gäller er! Oavsett hur långt det är mellan oss och oavsett hur ofta vi pratar så finns vänskapen ändå där.
 
 

When everything is falling apart

Just nu känns det verkligen som allt jag rör vid bara går sönder! Är så sjukt klantig och tänker inte det minsta...


It stole our hearts

Sista dagen avklarad och imorgon åker jag! Det är så mycket jag vill hinna med när jag är där men vet inte hur jag ska lyckas. Så lite tid och så mycket jag vill. 
Det är så många beslut som ska fattas och huvudet och hjärtat hänger inte riktigt ihop. Hoppas att besöket hemhem gör saker lite klarare. 
Sitter hemma i soffan just nu coh velar på om jag ska beställa en ny bikni från Victorias secret eller om jag inte ska göra det. Hmm så svårt! Hittade en rätt snygg lila och folk säger ju att jag passar rätt bra i lila så kanske blir det ett köp?

Blinded by the light

Äntligen hemma efter en jobbkväll. Älskar verkligen mitt jobb när man hinner med allt man vill göra. Imorgon är sista dagen innan lite tredagars ledighet. Ska bli så sjukt underbart att få åka iväg! Längtar massor! 
Sen är det snart augusti och jag hoppas det blir bättre än denna sommaren varit än så länge, har iaf lite roligheter inplanerade. 
Nehe ni nu ska jag göra mig i ordning och krypa ner i sängen för imorgon är det upp med tuppen för sista arbetspasset denna veckan! 

We'll be coming back for you one day!

Hejsan hoppsan!
Har tagit min traditionella morgon runda och sedan efter det lite styrkeövningar, har börjat få en halvfin shortsbränna av mina promenader, FINT.  Igår städade jag lägenheten lite innan jag åker på fredag för mamma och pappa kommer ner på måndag och ska bo här ett par dagar även om jag jobbar så vi ska försöka hitta på något när de är här i alla fall. 
R visade en superbra låt för mig igår så tänkte dela med mig av den. Är helt såld på den, kommer spelas halva bussresan på fredag. hehe
 

Sometimes it stops, sometimes it flows

Har spenderat dagen på långö för första gången denna sommar! Helt underbart att känna att det faktiskt är varmt ute. Har dock bränt mig en aning idag men det hör väl sommaren till? Badade ett par gånger med och alltid när man badar gör man illa sig:P


You're a liar and I'm a stupid believer

God morgon! 
Har varit uppe och stutsat sen kl 8 då jag vaknade av mig själv. Tog en lång solskens promenad och nu sitter jag och mumsar på lite smoothie. Kollade min mail imorse och jag har fått svar från ett av jobben jag har sökt!  Har bokat en tid för arbetsintervju som jag hoppas ska kunna funka. Hoppas bara att fler ställen hör av sig.
Nu är det inte lång tid kvar till fredag och jag åker! Ska bli underbart!!!
 

Explosion

Har precis avslutat ett sjukt lååååångt jobbpass. Skulle slutat 16.00 men så var en sjuksköterska sjuk så jag fick jobba till 20.45... Fy säger jag bara! Mitt huvud bara snurrar just nu. Tänkte jag ska försöka varva ner med lite gitarrspelande (övande). Innan jag gick hem tog jag och fladdie en kort men tillräcklig tur och satt och pratade lite nu när han ska vara borta några veckor.


Kaos

Shit vilken kväll det har varit på jobbet kan jag bara tala om. TOTALT KAOS när vi kom vid klockan två. 
Senare på kvällen lugna det ner sig rätt bra på båda sidorna så det var rätt skönt och vet ni vad?! 
Idag satte jag min första clinifeed sond! Alltså en sån som går från näsan och ner i magen. Lite läskigt när man gör saker för första gången men som tur är har vi riktigt bra vana sjuksköterskor som gärna vill lära oss nya. 
Efter jobbet tog jag och Linné en promenad dels för att vi varken setts eller pratat på en vecka när han varit i småland och dels för vi hade lite att prata om. Han brukar ge lite tur när det gäller vissa grejer faktiskt, det är nästan lite läskigt. 
Nu är det en dag närmare, en dag närmare slutet på denna sommar. Vill att den ska vara slut nu hemskt gärna igår...
 
 

10 things I hate about you

Har suttit och kollat på en av mina favoritfilmer! 10 things I hate about you. Tycker den är så bra, typiskt tjejfilm. Har suttit och spelat lite gitarr nu på förmiddagen och kan ju säga att jag spelat så mycket att mina fingertoppar har "somnat" och de är så hela tiden. Haha 
Har precis mumsat i mig lite smoothie innan jobbet och sitter mest bara och väntar på att ge mig av. Nu är det bara 5 dagar kvar! 
 

I won't be anyone's excuse to cry

God morgon! Idag var jag uppe med tuppen och tog en lång morgon promenad i solskenet! Riktigt underbart. Nu ska jag bara ta det lugnt och spela lite gitarr innan jag ska till jobbet. Tänkte inviga min nya klänning till jobbet till och med!


Turn up the love

Det finns människor och det finns människor! Jag måste bara nämna att jag har en hel del helt underbara människor i mitt liv. Det är ni som under de svåra tiderna torkar mina tårar och bär mig när jag inte längre orkar. Under de bästa stunderna är det med er jag skrattar och ler. Ni är så speciella och jag tror inte ni vet det själva. 
 

6 days to go!

Hallå där!
Har jobbat hela dagen fram till kl 15 sedan bar det in till stan för att kika lite. Direkt när jag kom hem somnade jag på soffan och vaknade nu... Aja what to do. 
Ikväll är det bara jag och gitarren. Andra här nere har festat sedan tidigare idag men eftersom jag ska jobba känns det lite dumt. Tar en mysig lördagkväll hemma och laddar upp till tusen inför mina kommande resor. Längtar så jag spricker!
 

Don't you worry you'll find yourself. Follow your heart, and nothing else

 
Har suttit och kollat igenom min blogg och det jag skrev i början. Hittade en del roliga och sanna citat från vänner och bekanta! Var bara tvungen att dela med mig av dessa ^^
 
- "Du är en sån fin tjej och för fina tjejer blir det alltid bra" - Unknown (Tror det kan ha varit Adam)
- "Guys think alike, so if one guy's confused, then we're all confused." - Carl
"Han som snackar om hårt och vilt, är det inte bra om den är hård också?!" - N
- "Det är inte sann kärlek som gör ont utan falsk kärlek." - Jesper

Jag är inte lika ung längre men precis lika dum

 
Hejsan hoppsan! 
Har varit uppe sen klockan åtta imorse för att tvätta så har varvat tvättstugan med sängen. Älskar att gå upp och veta att jag får gå och lägga mig igen! 
Läget idag annars då, mina fingrar värker som attan efter allt gitarrspelande igår men det var lätt värt det! Humöret är inte på topp idag heller men jobbar på att få upp smilebanden lite.
Om sju dagar bär det förhoppningsvis av om det inte blir ännu mer krångel än det redan är. Nej ska nog gå och göra lite lunch och förbereda mig att gå till jobbet om en timme.

Russian roulette

Var som sagt inne i stan igår och blev av med lite pengar, köpte mig en gitarr så idag har jag bara suttit och nött ackord och har börjat få in dem i huvudet nu. Längtar dock till jag kan byta lite bättre så jag kan börja spela låtar, ja jag vet att jag är otålig! 
Imorgon är det jobbdags igen och så jobbar jag fram till måndag, så kul att jobba i princip varje helg... Idag är det iaf bara 8 dagar kvar till avresa, det ska bli underbart att komma härifrån! 
 

Actions speak louder than words

Det är så jäkla enkelt att säga en sak och tusen gånger svårare att faktiskt göra något åt det!! Börjar bli rätt trött på att höra samma sak om och om igen. 
 

It's a road everyone walk

"Will you be there when my memories fail and I don't remember you?
When my eyes can no longer see, would you see the world for me?
When my legs can no longer carry me, would you carry me instead?
When my heart can no longer beat would you be my heart?"


Game over

Sorry att jag inte bloggat idag. Men idag behöver jag bara få vara ifred och tänka. 
 

It's just like letting go

Solen har tittat fram lite idag inte för att jag kan njuta så mycket av den eftersom jag jobbat men imorgon slutar jag 16 så då kanske jag får njuta av solen på vägen in till stan. 
Men nu ska denna trötta tjej kolla lite film och gå och lägga sig så jag orkar gå upp tidigt imorgon. 
 
 

Efter regn kommer solsken

Snart är det dags att gå till jobbet och idag och imorgon ska jag vara på akutsidan och jag har inte varit där på över två veckor så det är lite nervöst men det ska väl gå ändå:) längtar till imorgon kl 16 när jag slutar och tänkte åka in till stan och spendera lite pengar, ska visa när jag kommer hem imorgon:) Idag fick jag ett brev på posten med roligheter. Hihi


I'd give anything just to see you again!

 Börjar dagen med hemmagjord smoothie och lite musik, ska snart ta och ringa min mamma eftersom vi inte har pratat på snart 3 dagar ;P Uppdaterar nog lite senare innan jag går till jobbet
 

Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge!

Hej hopp
Har varit dålig på att uppdatera idag. Jag har mest kollat film och varit ute och gått större delen av dagen. Tog en lång kvällspromenad och sedan gick jag till fladdie efter. Vi har försökt lära mig spela lite gitarr men han har en höger gitarr och jag är vänsterhänt så det gick ju inte super. Har funderingar på att köpa mig en egen gitarr nu! Vill så gärna lära mig spela så ska nog ta tag i det. 
Jag börjar bli sjukt otålig nu vill ha svar nu nu nu nu nu nu!!!! Är trött på att vänta... 

I'm walking on sunshine

Time for powerwalk!


I could stay lost in this moment forever!

Idag hade jag min sista dag innan ledighet imorgon vilket kändes underbart! Nu är det 13 dagar kvar till jag åker hem till Stockholm en helg sen är snart sommaren slut ,FINALLY!  
Idag lyxade jag till det med lite ost och kex och lite öl efter en hård arbetsvecka. Dock saknas det en viktig person hos mig just nu, fina Molina. Bästa var att min tv började fungera igen efter x antal dagar! Den har verkligen varit helt död tills idag! Lycklig tjej!!
 

You never know where the road will take you

Lördagskväll och alla mina vänner är och festar och umgås och jag har jobbat kvällen på sjukan. Det är nog det som suger mest med att jobba inom vården.
 
Idag är verkligen en sån dag som mitt humör verkligen inte är på topp, allting känns så långt bort. Längtar till den här sommaren är slut!!! Brukar ändå tycka om sommaren men den här är olidlig på flera sätt. Kan det inte bara vara slutet av augusti nu!  
 

Vi dansar i månskenet

God morgon!
Detta med jobbsöknade är banne mig ansträngande, tycker jag skrivit om mina personliga brev typ 100 gånger och tycker det inte förändras något vidare egentligen. Sökte iaf ett jobb igår och ansökningstiden går ut imorgon så nästa vecka kanske de börjar höra av sig om jag har någon chans. HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!! 
Nu är det bara att vänta och fortsätta att skicka in ansökningar till andra ställen men jag är så sjukt otålig och vill veta nu nu nu så jag kan börja planera!
 
 
 
 
 
 

I am done with my heart so tonight I'm gonna cut it out and then restart

Hej hopp!
Har jobbat hela dagen och varit sjukt trött eftersom jag sover så sjukt dåligt när jag jobbar kväll sen morgon men imorgon jobbar jag kväll igen så blir sovmorgon imorgon i alla fall till 9 då jag ska ta min dagliga promenad. 
Fredagskvällen spendera jag med att skriva personliga brev till blivande jobb. Det är lite ångest att söka jobb jag är rädd både för att jag ska få ett jobb där jag sökt men jag är även rädd för att jag inte ska få jobb där. Nu är det tiden och ödet som får avgöra om det är menat eller ej! Nervöstjej! 
 

Posemästare eller inte!

Har suttit och letat efter en bild på mig själv som jag kan ha till mina jobbansökningar men att hitta en bild som jag inte ser ut så här på är rätt svårt vill jag lova! Så som det ser ut nu så blir det ingen bild till jobbsökandet :P
 

I would walk 500 miles and I would walk 500 more!

Avslutat kvällens jobbpass och tog en sväng bästis runt stan medan han turfa(?) Så har gått över en mil idag med ^^  Imorgon är det invägning som är väldigt förväntasfullt må jag säga! Just nu håller jag på att fixa min matlåda till imorgon sen ska jag sussa. 
Inatt har jag dessutom beredskap, vilket betyder att jag kan bli inringd till avdelningen för att lösa av en sjuksköterska. Men men ska hoppa i säng nu så jag är pigg och förhoppningsvis glad imorgon :) 

"In my world everyone's a pony and they all eat rainbows and poop butterflies"

God morgon världen!
Eller ja morgon och morgon är det väl inte. Jag hoppade upp kl 9 imorse och tog mig min dagliga promenad och sen gjorde jag lite styrkeövningar efter det. Har verkligen börjat få in rutiner på träningen och har börjat se resultat både på vågen och måttbandet och det känns så jäkla gött! 
Ska iväg och jobba vid kl 14 men innan dess så är det att ta det kugnt som gäller! Har kollat lite film och ska gå och fixa min smoothie nu tänkte jag.
 
Bjuder på en bild på Katie frå filmen Horton hears a who! 
 

We are young but they are younger!

Var ute på en kvällspromenad nu vid tio, tog min vanliga runda runt stan och sedan hem igen. Det är rätt lagom med 6 km :) På vägen hem så gick jag förbi ett gäng tjejer som kanske var runt 14 år och de kollade typ på mig som om jag vore helt jäkla dum i huvdet som powerwalkade i träningskläder en onsdagskväll.. Den där dömande blicken som alla tjejer känner igen för att man som tjej ofta får den från väldigt många tjejer av helt okända anledningar. Jag tyckte i alla fall det var mest komiskt och lite roande :P 

Om vingarna bär

Vi kunde aldrig riktigt va som dom
Så vi blev samlade till slut
Vi som vek av vägen för längesen
Vi som tog steget ut
För det fanns nånting annat
Och vissa hade varit där
Alla följde vi nåns fotspår
Och sen möttes vi här

 

Så ångra dig, aldrig att jag ångrar mig
Det finns inga skäl o blicka tillbaks
Ångra dig, jag skulle aldrig ångra mig
Om vi vände om nu skulle vi aldrig se
Om vingarna bär, om vingarna bär, om vingarna bär, om vingarna bär

 
Ingenting har gått förlorat
Tänk på allting som vi gjort
Och varenda litet ögonblick som vi,
som vi gjort till något stort
Så ångrar dig, aldrig att jag ångrar mig
Det finns inga skäl o blicka tillbaks
Ångrar dig, jag skulle aldrig ångra mig
Gör dig redo för fajt
För jag tror att vingarna bär, att vingarna bär, att vingarna bär, att vingarna bär
Att vingarna bär, att vingarna bär, att vingarna bär, att vingarna bär


You need a friend to know some things about yourself!

Intalar man sig något tillräckligt länge så tror man på det. Även om jag kan lura mig själv kommer jag aldrig kunna lura Molina. Hon ser rakt igenom mig det är en av få personer som vet precis allt om mig och älskar mig ändå^^
Ibland behöver man en vän som ser rakt igenom en och vet saker jag själv vägrar inse. Vad skulle jag göra utan henne?

Someday I will be strong enough to lift not one but both of us

Det är dagar som denna då det känns som att allt kommer bli bra, allt kommer att lösa sig till det bästa. Har haft en riktigt bra dag på jobbet, älskar sånna dagar då det verkligen känns att jag valt rätt jobb! 
Längtar tills alla frågetecken är utropstecken istället. Kunde inte somna inatt låg vaken till 02.00 - 03.00 och bara funderade på allt som jag inte borde när jag ska sova, men kan inte hjälpa det. Vissa saker vill man bara förändra med ren tankekraft, då hade alla mina problem varit borta nu med tanke på hur mycket jag tänker:/ 
Imorgon ska jag i alla fall söka massa jobb, det känns riktigt bra med mitt beslut! :) 

Somethings to think about!

 

Road to nowhere

Woho nu funkar mobilbloggen igen! Den har legat nere rätt länge:/ Idag mår jag mycket bättre och för att förbereda mig på att jobba imorgon har jag försökt små pyssla lite i lägenheten. Typ rensa ut lite kläder och städa. Just det har inget varmvatten i min lägenhet och det kommer tillbaka på tisdag:/ Så gick en walk of shame hemifrån mig till grannen för att låna duschen:P haha väldigt omvänt från det normala men vem vill vara normal;)


Back on track!

Hej bloggen!
Har inte haft den bästa veckan direkt. Har legat sjuk sen i söndags när jag kom hem från Malmö och haft en del annat i tankarna när jag bara ligger hemma i soffan var ingen hit vill jag lova. Men det kanske är dags att saker börjar ordna upp sig nu?
Har haft väldigt mycket tankar angående flytt nu sen jag kom hem från Skåne och tror att jag kanske har tagit ett beslut.
Utöver det så är det fredag idag alltså invägning plus mätning och även om vågen står still denna vecka så har jag förändrats lite enligt måttbandet.
På tre veckor har jag gått ner 2,1 kg och två centimeter från låren och hela 4,5 centimeter från midjan! HELL YEAH! Blir bara mer och mer motiverad att nå mitt mål nu!

I'm cookie

 I'm cookie dough. I'm not done baking. I'm not finished becoming who ever the hell it is I'm gonna turn out to be. I make it through this, and the next thing, and the next thing, and maybe one day, I turn around and realize I'm ready. I'm cookies. And then, you know, if I want someone to eat m- or enjoy warm, delicious, cookie me, then that's fine. That'll be then. When I'm done. 


Jag bygger bygger upp och du river river ner!

Hemma efter en helt underbar helg i Skåne hos Molina. Tråkigt var bara att jag var sjuk när jag åkte dit så jag hade i princip ingen röst på lördagen. En bartender sa att jag lät som en kvinnlig gudfadern. Haha! Man bugar och bockar.
Vi har redan bokat in nästa gång vi ska ses typ en månad kvar sen ses vi igen.

RSS 2.0