En lovad uppdatering.


Jo idag har jag skrivit på papper på min alldeles egna hyrlägenhet! Alltså jag har fått förstahandskontrakt i Malmö. Precis i centrum. En lägenhet som är helt perfekt och helt i min smak. Lägger upp lite bilder som är ifrån Akelius hemsida.
Lyckligtjej89!! ;)


When someone walks away from you it's not the end of your story. It's the end of their part in your story.

 
 
 
Hej finisar!
Jag har blivit så dålig på att blogga... Det händer så mycket i mitt liv just nu och så många saker jag måste ordna upp. Kan berätta mer imorgon. Promise!! ;) 
Annars då, jag har varit och hälsat på min familj i Sthlm i helgen och fy vad underbart att få träffa dem igen. Johan följde med mig upp och träffade min familj för första gången så det var lite roligt faktiskt. Han fick även äran att träffa en av mina bästa kompisar där uppe. 
Jaja återkommer som sagt imorgon hihi^^

Do whatever makes you happy

 Sjuk dag tre. Orkar inte göra någonting fysisk ansträngade. Har endast tagit mig till och frånn köket idag. Sover bort hela dagarna och låter som en kråka och känner mig ungefär så med. 
Känner att jag vill ha en förändring med mitt utseende, kanske en ny frisyr eller en ny hårfärg t.om. Jag vetbara inte exakt hur jag vill förändra. Det sägs ju att en skönhet klär i allt och på tal om sköhet så försökte jag googla lite kändisar och hittade en bild på Rachel McAdams, där har vi en riktig skönhet som passar i allt! Sjukt vacker är hon i alla fall!
 

Keep calm and sparkle!

Jag personlige tycker detta med alla hjärtans dag är lite överdrivet. Jag tycker att man ska känna sig extra älskad varje dag, ja precis, VARJE dag! Jag behöver inga blommor, något dumt gosedjur eller något annat, allt jag behöver är att känna sig älskad vilket man kan göra utan massa onödiga saker. Jag vet att människorna i mitt liv tycker om mig för jag märker det varje dag. 
Jag försöker visa dem hur mycket de betyder för mig men ibland går det inte att uttrycka sina känslor för dem känns så obeskrivliga men jag tror att de personerna vet hur mycket de betyder! 

Förlåt mig för jag har syndat.


Sorry för att jag varit dålig på att uppdatera men Johan har varit här hela helgen, vilket har varit helt underbart! Innan dess har det endast stått träning och mat på schemat. Försöker ju deffa lite så formen är på topp i sommar. Idag är det dock fettisdagen så idag har jag ätardag innan det är dags för hårdträning igen;)


The journey waits for no one

Tänkte berätta lite om det där "sandpappret" som tar bort hår på benen.Testade igår och shit vad len huden blev och mycket av håret försvann! Däremot så framåt kvällen kändes huden nästan solbränd, ni vet den där brännande känslan och sen när täcket dras på huden.. Då var det rätt obehaligt men idag känns det nästan som vanligt igen. Däremot lär jag inte göra det för att ta bort hår utan mer för att få bort gammal hud och göra hudden 100 % lenare. 
Annars då jo jag har gjort dagens träningspass, har klarat springa halva rundan nu och det känns bra att man märker att konditionen blir bättre. Var väldigt slutkörd när jag kom hem dock. Snart ska jag och min träningsvärk bege oss mot jobbet. 

When we speak of love it's never too late


Just det tänkte visa en sak som jag köpt idag, det är ett typ sandpapper som slipar bort håret på benen som håller ca 5-6 dagar. Tänkte att jag ska testa detta och sedan utvärdera så kanske ni får ett bra tips istället för att raka benen, vem vet. Om det inte funkar så har jag peelat huden rätt bra så det är ju en win win situation oavsett;)


Fuck it

Hej hopp!
Är så sjukt glad idag! Vet inte exakt varför, har verkligen känt mig rätt låg tidigare i veckan och har inte kunnat träna eftersom jag åkte på kräksjukan så har jag knappt kunnat äta och min energi varit botten.. Men idag äntligen var det dags igen! Två träningspass har jag hunnit med! Känns sjukt bra! Nu jävlar är jag på G igen;)


Act like you're ready when but you don't really know


Shit det blåser typ storm ute, man är inne i affären i 5 min (okej 15!) så är det oväder när man kommer ut. Som tur är hade jag gummistövlar på mig så jag var safe;)


.


RSS 2.0