I heard you're a player. Nice to meet you. I'm the coach.


Nyårsafton nu då, hör massor av folk som är lagom runda under fötterna och raketer som smäller och här sitter jag, väldigt sugen på att gå ut och festa med alla kompisar men icke. En annan ska ju vara på jobbet vid sju imorgon. Känns lite pissigt att jobba hela julveckan och nyår men men blir ett lite bättre länge kuvert nästa månad.
Nej nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova så ni får festa för mig med inatt!


Tårar är ord från hjärtat som munnen inte klarar av att säga


Äntligen söndag vilket innebär att det är fyra dagar kvar på jobbet innan långledig helg! Men också 3 dagar kvar innan jag flyttar! Gud vad jag saknar min garderob och urvalet att kunna välja kläder på morgonen! Har typ redan planerat vilka kläder jag kommer använda direkt haha! Jo jag är väl ganska typiskt tjej när det gäller mina kläder;)


What is really rediculous is passing up on an opportunity to tell someone your heart is invested in them





Hejsan hoppsan! Äntligen torsdag och imorgon är jag ledig, jag och Molina ska gå och kolla på lägenhet och bara umgås imorgon. Ska bli skönt med lite ledighet. Ser väldigt mycket fram emot flytten nästa vecka och när Johan ska komma ner på besök, är dessutom tredagars ledig så det ska bli super skönt! Men det är nästa vecka det, måste överleva denna först;)


Tears stream down your face when you lose something you cannot replace



Hej bloggen
Idag är inte alls en bra dag. Har jobbat på förmiddagen vilket har gått bra efteråt träffade jag Linné som är i Skåne nu över julen. Inser att jag saknar Karlskrona och personerna där så sjukt mycket idag. Jag trivs så bra på jobbet men saknar människorna i Karlskrona så mycket. När jag bodde där saknade jag Molina väldigt mycket. Önskar att alla jag bryr mig om kunde bo på samma ställe så jag slapp dras mellan.


Ibland är den största kärleken att välja bort kärleken

 
Har haft lite julmys med mamma och pappa. Vi har ätit lite god mat och delat ut lite julklappar och fikat. Lämar kvar de mesta av julklapparna eftersom jag inte har något eget just nu. Nu börjar det känns lite att jag inte ska få fira jul med min fina familj. Jag är så glad att jag åtminstone ska få fira den med min fina Molina som känns som en del av min familj. Jag ser fram emot att få ge mina julklappar till henne bara för att se hennes reaktion. 
 
Har under dagen funderat en hel del på människor som påverkat mig. Jag blir fundersam på hur livet skulle se ut om jag inte träffat dem och om jag inte vågat ta steget att göra vissa saker som jag gjort. Utan min syster hade jag aldrig haft modet att flytta till Karlskrona och lämna min trygga tillvaro, och hade det inte varit för att mitt ex och jag gjort slut hade jag inte heller flyttat. Om jag inte gjort det hade jag aldrig träffat Molina eller en hel del andra personer som påverkat mitt liv. Vilket i sin tur lett till att jag inte flyttat till Malmö och fått ett så bra jobb som jag har. Allting händer verkligen av en anledning men det är bara jag som bestämmer vad jag ska göra med valen jag har och vart jag låter vägen ta mig. 
 

If you won't use your heart, who cares if it gets broken?

 
Klockan är halv tolv på natten och jag kan inte riktigt sova. Ligger och funderar en hel del på allting som händer i mitt liv just nu. Jag ska flytta om ungefär två veckor och då kommer även J ner till mig i Skåne så har mycket att se fram emot den helgen. Tyvärr är det vara 14 dagar dit vilket inte känns så roligt.. Men efter som jag jobbar rätt mycket till dess går nog tiden rätt fort, när man är hemma hos föräldrarna känns det inte alls roligt att behöva åka tillbaka och jobba. 
 

Don't worry about people in your past, there's a reason they didn't make it to your future

 
 
Nu är granen pyntad och klar! Helt underbart att det är jul, jag tror jag blir 5 år på nytt så fort första snön faller och när man får pynta granen och lägga sina paket under den. I år får jag inte riktigt lägga några paket då jag inte kommer spendera julen med familjen utan med min bästa vän i malmö då båda jobbar hela julen. Men jag är helt klart glad ändå. Jag har köpt och slagit in alla mina julklappar nu nästa. (En kvar som inte är köpt än). hihi 
 

Köpenhamn

 
 

I used to think you took my breath away. But then I realized I was being suffocated by your bullshit.

 
 
 
Hejsan hoppsan!
Hemma efter en shoppingdag med mamma både i Nyköping och södertälje lite pengar fattigare men lite skor och julklappar rikare. Idag köpte jag nog de fulaste skorna jag köpt till mig själv för ett sånt pris. Sandaler till jobbet så de är ju inte snygga någonstans men behövliga för mina fötter. 
Köpte även nya hörlurar eftersom mina var så sjukt dåliga att jag var tvungen att hålla i sladden för att de inte skulle glappa.. 
 

"Just because you don't have a prince doesn't mean that you're not a princess."


Hejsan just nu sitter jag på tåget på väg hem till lilla Hölö för att fira lite minijul hemma eftersom alla sjuka inte mirakulöst blir friska till jul så ska jag göra en insats och jobba hela julen och nyår med för den delen. Har haft en super mysig vecka på jobbet med fina kollegor, positiva besked och en mysig dag i Köpenhamn med Molina. Tänkte försöka lägga upp lite bilder senare från Köpenhamn^^


Treat me like a joke and I'll leave you like it's funny

Måndag idag och jag och Molina ska tillbringa dagen tillsammans. Vi ska först till emporia och köpa lite julklappar sen bär det av till Köpenhamn för lite julstämning på tivoli!


I'm a soldier

Hejsan
Nu sitter jag på tåget hem efter en riktigt rolig och mysig helg i Karlskrona och hos Johan. Nu ska jag hem till min fina i Malmö och imorgon ska vi till Köpenhamn för att gå och julmysa på tivoli! Sen får vi se vad vi mer ska hitta på tillsammans när vi är lediga ihop, vilket inte händer så ofta.


If i'm going to give you my heart, I'm going to give you all of it



Äntligen fredag och jag är nu på väg till Karlskrona. Ska första möta upp bästa fladdie och umgås lite sen ska jag kila över till Johan. Har dock inte fått så mycket sömn inatt så jag lär säkert däcka kl nio men men vad gör man. Nästa vecka jobbar jag bara två dagar sen åker jag hem till Stockholm och familjen.


You treated me like an option so I left you like a choise.


God middag
Eller god kväll är det väl egentligen. Har varit en riktig slödag idag. Inte gjort mycket under denna dag men det är väl det ledigheten är till för?;) imorgon är det dags för jobb och vill bara dessa tre dagar ska gå fort så jag får åka till Karlskrona på fredag!:D i helgen vankas det sittning och kåren med fina människor igen! Längtar!!


Remember those walls I built? they're tumbling down and they didn't even put up a fight



Hejhopp!
Efter en helg på jobbet är jag äntligen lite ledig, bara en dag men det räcker gott och väl just nu! Ska inte göra någonting imorgon!! Bara kanske möjligtvis till MAS och fixa mitt kort så jag kan få det någon gång! Ikväll blir det mys framför tvn innan Molina äntligen kommer hem!:)


Some people come into your life just to teach you how to let go.


Min lediga dag denna veckan börjar lida mot sitt slut men känner att jag fått en del gjort. Tvättade imorse vilket var välbehövligt! Så nu har jag kläder att ha på mig igen;) Har tränat också, jag behöver verkligen komma igång igen och äta rätt och träna så nu är jag igång igen. Imorgon drar min roomie till Karlskrona, känns alltid så tomt när vi inte kan prata innan vi somnar haha vi har växt ihop nästan:P
Längtar massor till nästa vecka då jag är tre dagars ledig och ska både till Karlskrona och Köpenhamn.


For every kiss your beauty took away my doubt


Är på väg hem från Karlskrona efter en väldigt trevlig helg hos Johan och kåren. Hade inte alls någon lust att åka hem men måste ju tillbaka till jobbet och göra lite nytta. Ska tillbaka om 2 veckor igen troligtvis:) när jag kommer hem ska jag och min kära dricka lite glögg och äta pepparkaksrullar hehe min fina pärla. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon kompletterar mig och gör mig till en så mycket bättre människa!


RSS 2.0