iPhone!

Idag kom äntligen min mobil eller jaa stod den kom igår men fick avi idag.Jag och Linné gick ner till bergåsa och hämta den och så råkade vi få med oss lite pizza med, hihi. Sen medan jag pluggade fick ysta fixa med mobilen så jag kom igång^^ Annars har jag bara pluggat hela dagen och sen varit på möte med sappäcklen och sen var det hem och plugga igen och som belöning till mig själv(förutom mobilen) så blev det en macka med mozzarella och tomater^^Nomnomnom.


Blissfully painful and insanity

Nu är jag hemkommen från spiik 2010^^ Var en rolig helg och kanske välbehövd. Men imorgon är det tillbaka till verkligheten och allt plugg. För torsdag och fredag är det tentatime!:O När jag kom hem idag så började jag med att städa och bädda om i min säng och sen var det upp med adventsbelysningar och julsaker(bara för jag ska få lite julkänsla innan jag åker hem, får inte det annars). Så nu lyser det en stjärna i mitt fönster och en ljusslinga vid spegeln MYS!

Spiik here we come!

Hej bloggen kommer inte blogga förens på söndag nu eftersom jag ska iväg på studentfest i Kalmar^^ Kan berätta att min vecka mest bestått av plugg sen igår var det kårkväll på en torsdag(precis som på gamla goda tiden). Hade riktigt roligt igår hihi^^

Vaken om natten och drömmer på dagen

Idag har varit en helt okej dag, sov till elva och sen har jag bara pluggat. Tills Ysta var klar och vi kunde gå en promenad så var tillbaka hemma kl fem då var det lite mat och fortsätta plugga. har varit inne på lite internetsidor och hittat så sjukt snygga linnen som jag vill ha. Råkade trycka hem en hoodie och ett linne som var på rea, Oops:O men det var inte alls dyrt och kostade typ lika mycket som ett linne hade gjort:O
Men nu ska jag sluta plugga(och internet shoppa) och sova kanske^^



Here I go

Oj var tog dagen vägen? Imorgon är det inte lika mycket spring hoppas jag. Ska till stan på förmiddagen sen plugga och kanske åka till R sen och äta middag och kolla film. Ska ju iväg till spiik på fredag efter skolan. Nu har jag bestämt mig för att köpa gymkort på friskis och ha så man bara kan vara där på morgonen då det bara är då jag vill träna ändå(minst folk där då;)) Så nu jäklar ska här kommas i form! Tänkte jag får gå och köpa det nästa vecka då spiik är över och man har lite extra kilo att gå ner:P

Sitter och kollar på kvinnors hemliga liv och idag handlar det om kvinnor som slår sina män. Förstår verkligen inte hur man kan slå någon man älskar.

Avundas din skönhet

Måndag igen och hade basgrupp halv nio idag vilket var tidigt! Sen satt Gulli, Lill-rauk och jag å pluggade till typ halv ett då jag gick hem för lite lunch och fortsätta plugga här hemma. Nu blir det plugg fram till mötet. Sen hme och slappa efter en lång dag^^


Sunday

Idag är det söndag och vet ni vad?! Jag är inte bakis!!!^^ Igår var det togaphest och många hade toga men inte alla. Först var jag på förphest hos bk sen gick vi upp till nya minerva och phesta lite med sappäcklen och sen gick vi ner på kåren. Var rätt roligt igår men drack för lite så var typ nykter hihi. Idag blir det plugga och sen möte. Sen ska jag bara slappna av resten av kvällen.

Värdelöst

Idag har jag suttit i skolan från tolv till fyra och nu känner mig jag helt dum i huvudet. Satt med sjukdomarna från tolv till tre och sen från tre till fyra gjorde jag några tal och det funkade verkligen absolut inte! Innan så kändes det bra men idag bara rasade det totalt. SKIT OXÅ!

Idag fyller iaf knott år och vi ska till henne på lite partiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjj^^ Var i stan och köpte glasögon till ikväll med hihi sitter skit på mig just därför ska jag ha dem;) Bilder kanske kommer imorgon^^

You are still the fire in me

Idag har inte vart den bästa dagen om man säger så. Började med att jag inte hade något varmvatten så jag fick duscha VÄLDIGT kallt imorse.
Efter den hemska duschen började jag bråka med R som nog varit ett av våra största bråk som är löst nu. Gick till skolan och pluggade med ysta sen gick vi hem till mig åt lite halvlunch och fixade mitt nya abonnemang sen retades vi lite med Linn^^ sen gick ysta hem och jag fortsatte plugga.
Känner mig jätte stressad av någon anledning, känns som jag har så mycket att göra att jag inte vet vart jag ska börja även om det nog inte är så mycket.


Jakten på perfektion

Så har dagen gått och det är snart onsdag och nästa vecka om jag inte är helt lost är det spiik ska bli både roligt och mindre roligt för man kommer slösa bort pengar som man kunde slänga på kläder istället:/ men är ju därför jag sommarjobbat i sommar så jag ska kunna åka på sånt här.
Funderar på att skaffa gymkort nu börja med 6 månader och se vart de för mig så kanske man är i form till sommaren. Funderat på friskis där går molina med så då kan man gymma tillsammans, måste få in vanan så kan jag säkert gå själv när jag blivit av med min gymfobi.


That's how love goes

Idag är inte en särskilt bra dag då jag haft huvudvärk lite till och från och inet har någon orka alls, min förkylning kanske håller på att komma ikapp. Har i alla fall satt mig och tänkt försöka plugga lite får se om det funkar bara. Har sån hemlängtan igen så jag inte vet vart jag ska ta vägen:( Vill hem till mina underbara vänner och min underbara familj:(


En lite flumbild från igår hihi^^

keeper?

Beställde ett par "skinn" byxor förra veckan som kom hem idag och som vanligt så började jag fundera på när jag ska använda dem osv. typsikt mig! så tänkte fråga vad ni tycker.
Ska snart dra iväg på lite möte sen hem till R för lite middag. Imorgon är det skola(var lite förvirrad igår när jag trodde det var skola idag)XD Men men så kan det gå:P Har iaf räknat lite läkemedelsräkning och jag tror det kanske kan gå vägen:O men nu ska jag gå och byta om^^


Remember the first time we kissed?

Hej bloggen
Idag har varit en av de värsta dagarna, jag har varit bakis för första gången i mitt liv. Men men får skylla mig själv och kan ju säga att igår sa jag att jag aldrig mer skulle dricka men tror jag kommer bryta det löftet. Imorgon är det skola och en typ redovisning. Sen har jag bara en lektion till denna veckan. woho! Men ska försöka plugga ganska mycket ändå så man kan åka på spiik med gott samvete^^


A love story.

"En prinsessa måste kyssa många grodor innan hon får sin prins och en prins måste dräpa många drakar innan han får sin prinsessa"

Frågor

Jag har insett att min senaste kyss: Var med någon jag tycker om
Jag pratar: Jämt
Jag tycker om: min mamma!
Jag avskyr när folk: är dryga
Min bästa vän är: Erika och Nina
Min första vän heter: Nina
Kärlek är: underbart
Det är charmigt när:
Jag är rädd för: Att vara ensam
Jag kommer alltid att vara:
envis
Det finaste som finns är: kläder och skor
Sist jag grät var: Igår
Jag kan: Köpa kläder
Jag kan inte: hålla i pengar
När jag vill tänka går jag:
Min mobiltelefon är: en idiotisk samsung
Just nu tänker jag på att: jag vill hem!
Idag har jag: Pluggat och promenerat
Ikväll ska jag: Sova
Jag vill verkligen: Vara felfri

.

You said you'll always be there for me but
Where were you when my best friend turned his back on me?
Where were you when my boyfriend broke a promise to be faithful?
Where were you when all I did was cry?
And where were you when I stopped crying?
Where were you on one of the happiest moments in my life?
You didn't stand by my side like you said you would, so I guess it all was just a lie

hej då min kära vi finns inte mer.

God kväll
Idag har jag varit i skolan och haft redovisning och pluggat läkemedelsräkning. Kändes lite bättre efter idag faktiskt även om jag fortfarande känner att jag inte kan:/ Ska plugga mer på de imorgon med boken som är svårare tänkte jag så får vi se. Imorgon ska jag till stan och köpa en sjukt snygg tröja jag hittade på JC får visa upp den på bloggen imorgon;)

Satt och kolla lite i mitt bildarkiv idag och hittade denna bilden på mig och Daisy. Detta var en så sjukt fin hund! Saknar både henne och Nora, ja min underbara, älskade Nora<3 19/1 2007 </3



Om livet vore enkelt

Har typ halvdrömt om kläder inatt:O Tror jag ska ta lite från mina födelsedagspengar och köpa en tröja eller två(A). Tycker jag faktiskt jag kan få göra^^ Hehe
Torsdag idag och redovisning med. Känns inte som jag kan något jag har pluggat på de senaste två åren kanske inte borde bli sjuksköterska kanske borde bli något annat som jag trivs med, känns hopplöst just nu.
Ta mig hem till byn!

Can't sleep

Har inte kunnat sova, kan bero på att jag drack powerking innan sängdags eller att jag ligger och tänker. Det sägs att det som inte dödar gör en starkare. Men vad händer om inte det stämmer? Känner mig inte starkare någonstans.
Att fela är mänskligt och förlåta är gudomligt, det bevisar bara att jag är människa och ingen gud i alla fall, jag kan inte förlåta.

Har sån hemlängtan efter mina underbara vänner i den lilla byhålan. Saknar hur ni får mig att må. Jag saknar den jag är med er och jag saknar att få vara en del av eran vardag!


Gorgeous just the way you are!

Tjenis penis
Idag har jag varit och pluggat i skolan till en början sen gick jag och ysta in till stan och köpte klänning som btw är så jäkla fin:love: den ska jag ha på julafton hihi!
Hittade en så grymt cool tröja jag skulle vilja ha som kanske kanske kanske får komma hem till mig^^ Sen har jag mest pluggat när jag kom hem gjorde lite mat med(: Sen ville Linné gå och handla så blev en sväng till willys med. Nu sitter jag här i sängen med en tidning och lite powerking och ska snart börja plugga in det sista av det jag ska säga imorgon på redovisningen. Nej vi hörs imorgon^^

Wonderland

Kolla vad jag hittade när jag klädsurfade lite:O MÅSTE ha dem! Klänningen är ju nästan att dö för, tänk er att studsa runt i den på julafton typ! Mysigt som bara den:) Legginsen ska även de få komma hem till min garderob så småningom;) de två första plaggen är från JC och Ida Sjöstedt.
Idag har jag iaf varit in två vänder till stan första vändan gick bra men andra så knuffa ysta in mig i trottoaren så jag ramla med cykeln, DUM YSTA;( Sen skulle jag beställa hem byxorna jag åkte in till stan för att kolla vilken storlek jag hade men när jag väl beställde så var de slutsålda! jäkla oflyt ibland:/

Life

Äntligen måndag och fiaslaget är över nu är det bara massor med plugg som väntar:/ Har redan tentaångest för läkemedelsräkningen och den andra tentan som man inte vet vad som kommer. Men idag har jag varit ute och gått med ysta som vanligt och vi gick runt 5-6 km så är rätt nöjd ändå^^ Nu ska jag äta lite och kanske börja plugga lite innan mötet börjar. Nu blire toppmodel och lite köööööööööörv och bröd^^

Fiaslaget!

Hej bloggen
Får nästan be om ursäkt för att jag varit så dålig på att uppdatera men har en studentfest här som heter fiaslaget som där man får spela på ett av nordens största fiabräden som dessutom är mitt i år:)(ska försöka lägga upp en bild efter helgen sen:) Idag har jag sovsalspass klockan 23-00 så har varit hemma nu och diskat och städat lite eftersom det såg för jävligt ut här hemma. Nej nu ska jag underhålla mig med lite tv:)

Storhetsvansinne!

haj bloggen
Måndag idag och har inte haft en lugn stund sen imorse känns det som. Har varit på kåren och i skolan och sålt biljetter och ut och gått promenad och hem och pluggat och sen ner på möte. Shit nu är jag hemma och ska inte iväg förens imorgon, YES! Imorgon är det föreläsning och basgrupp sen ska jag på promenad och sen inte göra någe mer förutom en god middag typ:) På onsdag har jag lite läkemedelsräkning som jag ska ta itu med så man kommer igång med det oxå.

RSS 2.0