Mitt liv i påsar och kartonger

Idag ska jag få mina nycklar!:) sen är det flytt som gäller för hela slanten!:) ska bli riktigt gött att få lämna den här lilla skolådan:D ikväll ska jag ta mig ett bad och ett glas vin i min nya lägenhet!:D uppdaterar flyttläget lite senare;)


Packning påbörjad!!

Har börjat packa inför flytten på onsdag! Känns så skönt faktiskt! Men trodde aldrig jag hade så mycket som jag faktiskt har:/ snart är det bara 5 dagar kvar;)


Du och jag under täcket baby

Tjo!
Igår var det fettisdagen!:D jag hade 14 timmars pluggmaraton. Vi unnade oss iaf en semla dagen till ära;) Är 12 dagar kvar till uppsatsen ska in och 16 dagar kvar till tentan så nu är det fullrulle för oss. Det ska bli skönt när det är färdigt vill jag lova!


If they don't have cookies in heaven, I'm not going!

Woop!
Har haft lite seminarium idag och idag är det två veckor kvar till uppsatsen ska vara inne! Ska bli så skönt om den blir godkänd! Så håller tummarna lite. Vi har sagt att dagen den blir godkänd ska vi ha uppsatsbål! Hehe längtar lite;)
10 dagar kvar till flytten sker. Det börjar närma sig;)
Nehe ska nog snart hem och äta innan jag och fina Molina ska ut och gå en sväng:)


Darlin' do not fear what you don't really know

Ojoj vilken kväll det blev igår!
Jag hade jätte roligt, jag och Molina dansa hela kvällen typ!:) Djn var skitbra! Och det var mycket folk på dansgolvet!:)
Längtar till nästa gång vi kan gå ut nu! Jag och Molina har bestämt förfest hos mig (i min nya lägenhet) nästa gång!:) ska blir riktigt kul:) vi hade typ julmys och julklappar! Fick en korkpryl!:D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/479867/images/2012/pic_190196804.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/479867/images/2012/pic_190196804.jpg" class="image">


Hearts all over the world tonight

Alla hjärtans dag idag. Jag ska till Molina och dricka vin och äta och och kex ikväll!:) ska bli rätt mysigt passar utmärkt att umgås med vänner en sån här dag:) fick ett litet paket från mamma och pappa i brevlådan idag. Har de bästa föräldrarna tror jag:) :love:


Doesn't mean I'm lonely when I'm alone

God morgon (jag vet att det inte är morgon) men för mig är det typ morgon. Har legat i sängen till närmare halv tre. Inte sovit bara utan mer vaknat och varit vaken ett tag för att sedan somna om en timme igen. Så har min morgon varit. Hoppas ni har haft en bra morgon med.
Igår gick jag och Gulli ut och gjorde Harrys. Var meningen att det skulle vara vi och Emilie också men hon mådde inte bra så blev bara jag och Gulli tyvärr men vi hade superskoj ändå:)
Taggad för att rocka Harrys!

I lost something old and found something new.

God morgon solstrålar!
Idag är det utgång som gäller! Ska bli jätte kul att gå ut och dansa!:)
Men innan det ska vi försöka plugga lite är det tänkt:) vaknade vid 10 idag även om jag gick och la mig vid 04.00 ish. Förstår inte hur min sömn har blivit den senaste månaden, somnar jätte sen och vaknar ändå tidigt:(
Aja nu ska jag kila iväg men kommer kanske någon uppdatering senare idag:)


Öppna hjärtat känn dig fri

God morgon solstrålar!
Vaknade vid nio idag och helt självmant:o Idag är det lite att stå i. Ska försöka åka och kolla på en soffa till min nya lägenhet, plugga och försöka få i ordning lite i min lägenhet här.
Har precis ätit frukost så vi får väl se hur effektiv denna dag blir.
Till frukost blev det turkiskt yoghurt med hallon och blåbär med en smörgås med kalkon på:) nomnom


Brocken strings

Hej hopp!
Har varit på lite dåligt humör för att blogga så mycket men nu är jag på lite bättre humör igen. Denna vecka har gått ut på att plugga till tentan om 4 veckor. Imorgon ska vi köra uppsats i alla fall! Sen kör vi stenhårt nästa vecka igen!
På lördagen är det utgång med Emilie och Gulli. Är rätt taggad på att gå ut och dansa.
Nu har jag precis förhört Gulli klart till hennes tenta imorgon! Kör hårt tjejen!


Love the dumb things we do when we're young

Go for it, run toward it, dive in head first.
Live life with no regret.
Put your heart out there
Don't be scared, you might get hurt.
But it's all worth it in the end.
Cuz the best is yet to come.
Yeah, yeah...

We are gonna live forever

Har varit rätt duktig idag. uppsats skrivande(mittseminarium) från 8-11.30. Efter det var det plugg hela dagen fram till kl 15.00. Hem vända en timme eller så och vidare på promenad till stan med uppis. Följde med molle som sällskap till coop och hem lagom till att göra middag. Tacos blev det idag och det var superlänge sen jag åt det och det var nomnom.

I walk around like everybody else but inside I feel like a stranger

Igår blev inte den bästa dagen att gå till kåren. Var sjukt otaggad och fick sån magvärk innan så hade ingen lust direkt men hade två saker jag var tvungen att göra på kåren.
1. Ge Gnidleif min väst(de nya ska få övningsköra en väst)
2. Ge Minikraken min andra väst som de skulle få låna igår.
Så det var roligt att få göra människor lite glada igår:) idag står plugg på schemat efter jag kollat filmen Abduction som tydligen ska vara bra:)
Sååååå bye bye


I think we are alone now

Tjollahopp!
Idag har jag spelat lite volleyboll vilket var suuuuuuperkallt! Vi hade lite roliga kläder på oss för att spexa till det lite;) Vi är inte blygs direkt jag bjuder gärna på mig själv på det viset:p
Ikväll är det kåren sen blir det lugnt resten av veckan:)
Igår slog jag huvudet i en dörr så har ett jätte fint märke idag. JÄTTE FINT!:p


It doesn't matter how slow you go, as long as you don´t stop

Hej hopp!
Tänkte visa lite bilder från i lördags när vi var på lite upptäcksfärd med min kvasiförening:D
Vi hade först lite pyssel då de fick göra sina kronor de har på sig på bilden. Sen blev det laserdome som var superroligt! En härlig och god middag på stars and stripes som följdes av en förfest innan det slutligen blev kåren för hela slanten:D
Redo för krig i laserdome!
Hittade någon typ av mask som jag provade lite;)
Gruppbild!
Molina, jag, Emilie, Happy
Trumman, Prosten, Brown, MiniK

RSS 2.0