Time goes by

Hej bloggen.
Förlåt för att jag är dålig på att uppdatera. Har varit rätt mycket. Igår var det in till systemet och fylla på för helgens studentphest! Direkt efter så hade vi invigning för det nya sexmästeriet. Åh vad jag längtar tillbaka!!! Idag har jag föreläsning mellan 13-16 eller jaa introduktion av nya kursen ska det vara. Efter det ska jag gå och hämta ut våra pass till i helgen:D Åh det kommer bli awesome! Idag ska jag även bada för första gången i år.

Idag så skrev även en kompis till mig eller ja egentligen är det väl mitt exs kompis men vi pratar med varandra ibland vi med. Mitt ex hade en del djur som jag är väldigt fäst vid. har alltid varit. Så nu hade ett av dem gått bort så berätta han det för mig. Usch det känns så hemskt men det är väl naturens gång helt enkelt.
R.I.P Sally<3

"Frihet är något man erövrar"

Har suttit och kollat på Det blir bättre med Sofie. Jag blir så jäkla rörd! Tycker det är ett riktigt bra projekt men som man ser i publiken så är det inte barn som sitter där, utan vuxna. Jag tror inte att barnen sitter och kollar på det på tvn heller. Jag tyckker att olika kändisar som varit med om sånna saker borde köra någon turné i sveriges skolor och prata om just mobbning. Det är där barnen finns och det är där hjälpen behövs!


Luck or no luck..

Haj
Har haft en mysig dag med Nina förutom en sak. Jag tänkte jag skulle köpa vax och för att få bort vaxet som blir kvar på huden behövs vissa speciella servetter med någon olja på eller något. Har letat efter dem i hela stan men ingen affär har haft den så idag hitta jag den. När jag kom hem och skulle börja fixa så såg jag att min ask inte hade några servetter.. då har någon snott dem ur förpackningen... IDIOT!


Post påsk

Hallå
igår var det påskmiddag för hela slanten hemma hos oss. Nästan hela släkten som bor i sthlms trakten var här. Blir rätt lugnt när alla åker, nästan lite för lugnt!
Idag var det tänkt att jag skulle åka till mormor och sedan kanske träffa Nina. Men en av mina mostrar hade bestämt sig för att ta hem henne till sig så blev ingen mormor idag:/ Men imorgon ska jag nog hinna med det. Blir nog iaf en dejt med Nina hoppas jag. Sen är det inte mycket mer jag ska göra innan jag åker egentligen. Ska försöka träffa Erika imorgon igen så vi träffats mer än en gång under påsk. Sen på tisdag bär det förhoppningsvis av mot lilla Karlskrona igen! Jag har saknat det vill jag lova^^

Smartaste systemet...

Glad påsk på er!
Vaknade vi nio idag, förstår inte varför jag vaknar så tidigt när jag är hemhemma:O Jag har försökte boka buss hem igår och det funka inte varken via internet eller kundservice. Så ringde till journummret och där sa de att man inte kunde boka längre för att busschauffören har skrivit ut listan på passagerare och det verkar ju jätte smart fyra dagar innan avresa lixom... Då tyckte han jag prata med att jag bara ska ställa mig vid busshållsplatsen och vänta och se om jag får plats bara... JÄVLA PUCKO!

If I could find your heart I would pull it from your chest

Hallå där
Idag har jag varit på jakt efter en hårfärg och lite annat smått å gott. Tjejen jag pratade med i butiken sa att jag måste färga av mitt hår och sedan färga det ljusbrunt vilket verkar väldigt omständigt och slitsamt för håret:(
Men det får bli efter flummen och min arbetsintervju så jag inte ser ut som skit då.
Erika var med mig i stan, ska snart åka hem till henne om en stund. Min pojkvän har inte varit den bästa på att höra av sig idag heller... I och för sig är hans päron hos honom men hade varit lite roligt med något sms eller två:(
Nu ska jag försöka fixa mig lite och åka sen.
Bye bye

If walls could talk

Hej bloggen
sitter hemma i Hölö och vårt trådlösa nätverk funkar med min dator!:O Jag är i chock! Sist vi försökte så funka det inte på hela sommaren! Aja jag tackar och tar emot!
Idag ska min bror komma hit på middag och sen blir det även en dejt med Erika någon gång under dagen.
Känner mig på riktigt dåligt humör av någon anledning. Hoppas det blir bättre när jag träffat Erika:)


Mig och finaste Erika när vi var på kryssning.

High on life!

Hej bloggen!
känner mig så oerhört lycklig just nu. Vet inte varför eller någe kanske är för jag ska få klippa mig imorgon eller för att jag stressat hela morgonen och är klar med nästan allt innan jag åker hem imorgon! Eller kanske för de ringde från ett ställe jag sökte jobb på och ville ha en intervju!!!!!!:D

Känns tråkigt att man inte hinner med sånt för det är röda dagar hela tiden då jag är hemma. Längtar till imorgon då jag ska få klippa mig kan jag ju säga, har spanat in en frisyr som jag ska klippa. Hoppas bara jag passar i det^^ Sen ska både min syster och Molina hjälpa mig och färga om det lite;)

Tyskland!!!

Hallå bloggen
Igår var kååtha kamrater i Tyskland. Vi hade hyrt bild så vi åkte ner ett par stycken och köpte lite alkohol^^ Eller ja jag köpte ingenting då jag inte har pengar till det nu men jag hade en rolig resa i alla fall:)
Idag sov jag rätt länge då det inte blev så mycket sömn igår då vi åkte halv fem på morgonen och kom hem vid typ tolv. Men idag skrev jag klart min hemtenta som är den sista innan jag tar examen! I t6 är ju c-upsatsen men det är inte än på ett tag så varför oroa sig.
Nu ska jag snart gå och hämta min bikini som kom på posten sen blir det en glass med min man på glassiären:)

Det fanns en gång en soldat

Hej bloggen
Förlåt jag har verkligen inte haft något roligt att berätta. Har inte gjort så mycket de senaste dagarna. Mest tränat och skrivit på min sista hemtenta EVER!!!!( hoppas jag)
Har kommit sådär halvvägs så det känns jätte bra! speciellt när den inte ska vara inlämnad förens den 28e^^ Så känner mig väldigt duktig måste jag säga^^ Tänkte den ska vara klar innan den 21a då jag åker hem till lilla underbara byn!
Igår var jag på kåren och körde en omgång twister, vilket var roligt. Ser alltid fram lika mycket till torsdagar:) Sen vid typ halv tolv gick jag över till Brown en sväng där det var lite partaj:) Blev dock ingen alkohol och gick hem tidigt eftersom jag hade lektion vid halv nio på morgonen-.- 
Ogillar starkt våra tidiga fredagar som vi haft hela terminen!

Angel vs Spike

Okej i början så var ju Angel helt klart den bästa killen i serien men nu börjar jag tycka mer om Spike han är rätt gullig i serien ändå^^
Vad tycker ni?

I'd give my life for yours

God morgon bloggen.

Jag har fått någon dille på att kolla klart på serier jag börjat se nån gång först började jag med prison break nu kollar jag på Buffy och vampyrerna lite (jag vet den är jätte töntig men måste få veta hur det slutar, får hon Angel eller hur blir det?!). Jag kommer ihåg när jag såg det när jag var mindre och hur rädd jag var när jag såg det och hur snygg Angel är i serien! nomnom. Problemet med mig och filmer är att jag verkligen vill att livet ska vara så där fint och romantiskt. Jag vill ha riktig filmkärlek med allt det där romantiska och perfekta.

Kom att tänka på en sak då. Har läst en blogg ett tag och hon har startat en egen hemsida som hon säljer sina tavlor. Jag kan ju säga att när jag börjar tjäna lite mer pengar så ska jag helt klart köpa några av hennes tavlor. Här har ni länk till hemsidan Formeli.

Här har ni en av hennes tavlor (citat från SATC;))

We are the lucky ones


Ny bikini

Hej sötnosar!
Idag är en riktigt bra dag! Var uppe och tränade vid nio och när jag kom hem så fixa jag ish en bikini som min mamma fick köpa åt mig då affären inte finns i denna stad. Lycklig är jag nu!:)

Här är min nya skönhet som väntar på mig hemma i Hölö


Kvällsbekännelse

Hej bloggen
Idag har varit en rätt låååång dag. Gick upp på morgonen för att ha basgruppsträff och vidare till ett träningspass på friskis:) Åkte vidare in till stan för att kolla efter ett par byxor som gick helt åt pipan då jag tydligen gått upp mer än jag ville:(
Gick direkt från stan till R och kollade film och umgicks lite innan jag skulle iväg på KNAs i skogen med mina småttingar. När det blev kallt gick jag, Linn och Molle hem. Jag satte mig med skolsaker och tillbaka på fest i grannhuset^^
Nu ska jag snart sova då jag ska upp och träna imorgon bitti igen. Har verkligen fått upp träningsmotivationen igen efter att ha varit sjuk i två veckor. Så där har vi hela min dag;)

Jag måste erkänna en sak, Jag blir alldeles för avundsjuk på andra!:/

Never pay the reaper with love only

Hello
Blev ingen springtur nu på kvällen då det blåser sjukt mycket här i stan:( Men imorgon efter basgruppen ska jag iag köra igen:) Längtar redan!
Läste på Tyras idag att Style by Tyra ska börja med bikinis och jag kan ju bara berätta att jag kommer försöka få tag på en av dem!:O Finns en sjukt snygg som jag vill ha!
Förhoppningsvis har jag kommit i någelunda form till dess med:) Var nere på kåren en sväng innan jag och lilla Linné skulle gå och handla. Var bara in och hälsade lite innan Linn kom och vi skulle gå.

Snart är det dags för mig att åka hem:D Idag är det exakt två veckor kvar! Det ska bli jätte skönt att få åka hem till mami lite:) Direkt när jag kommer hem är det flummen med:)

Jag i massa frigolit på flummen förra året^^

Workout!

Hej bloggen!
Idag har jag varit på gymmet, finally! Har ju varit sjuk så har inte riktigt tränat på två veckor. Körde ett riktigt ordentligt pass! Först körde jag lite maskiner och sedan 20 minuter på löpbandet och 20 på cykeln. Var grymt skönt.
Tänkte gå dit imorgon efter basgruppen och köra löpbandet och cykeln igen. Senare idag är det planerat att jag ska springa med Ysta med så det blir bra med motion idag:D
Nu jäklar ska fettet ryka!:D

Sommarlängtan!

Hello bloggis
Idag har jag hållt mig hemifrån då de skulle inspektera lägenheterna för att kolla så det inte finns vägglöss. Vilket det inte gjorde här iaf^^
Nu har jag suttit och försökt skriva lite på en studieuppgift som gick sådär men en bit har jag i alla fall kommit:)
Nu har jag suttit och kollat lite på kläder och har kommit fram till att jag vill ha ett par sånna här!

Tycker det kan bli grymt snyggt med lite brunbrända ben och ett par låga converse.

Stressat

God morgon solstrålar!
Idag började dagen inte så bra:P Råkade försova mig eller ja jag stängde av klockan två gånger och när jag vaknade så var det 10 min kvar till jag skulle börja så var att slänga på sig kläder och smink och springa ner. MEN när jag skulle sätta på mig mitt linne så hade jag så bråttom så jag slog till och rev mig själv. Jätte bra start:P
Blev dock bara 5-10 min försenad så gjorde inte så mycket.

Efter basgruppen satte sig jag och Micke och fixa en av våra studieuppgifter så nu är den klar. Bara en kvar plus hemtenta som jag nog ska börja med på torsdag eller så:)


Så här ser jag ut nu ett litet sår och aningens röd det är tur min concealer är så bra så den täcker någelunda!;)

Mums

Hallå bloggen!
Idag har jag varit väldigt ineffektiv vill jag lova. Hade en lite förelsäning från nio till elva sen gick jag hem och la mig och kolla serier! Eller nej nu ljög jag, gick hem bytte om och tog en powerwalk till affären för att handla lite ingredienser till min lunch:D Blev så sugen på någon god pasta med sås och mums när jag såg på Kenzas blogg att hon hade gjort kräftpasta. Eftersom jag inte tycker om kräftor så gjorde jag med fläskytterfilé, champinjoner och vitlök. nomnomnom!

Imorgon är det tillbaka till det strikta nyttiga som faktiskt inte är så farligt^^
Idag har jag btw varit helt sockerfri(förutom alkhol) en vecka! Det är nog det längsta jag klarat men jag är stolt ändå!:D


Wanted!

Tänkte göra en lista på saker jag vill ha:)

Den underbara tröjan!
Kofta
Nya byxor
Ny väska
Hårfärg
Fjäderörhängen
Jacka
Hålslagare
Klippning
Träningsskor

Ångest

God morgon
Igår var det phest vilket märks då jag vaknade upp och hade ångest över gårdagen. Hade roligt tills min mage fick kramp då blev det att gå hem för min del. Idag har jag bara legat i sängen och kollat serier och inget mer. Känner att det får vara så idag. Imorgon är det föreläsning så lika bra att ta det lugnt idag.

I fredags var jag hemma hos älskling och då åt jag faktiskt lite fel mat, fläskfilé med pommes. Var riktigt gott så ångrar inget. Vägde och mätte mig med eftersom jag hållt på i snart en vecka och ingen förändring än så länge men hoppas på att det börjar minska efter denna veckan.

Just det provade min nya concealer igår och den funkar skitbra! Kommer fortsätt köpa denna vill jag lova!:)

RSS 2.0