I give up, you win

Sitter och pillar med de sista sakerna på uppsatsen. Väntar mest på att min medförfattare ska godkänna dem och sen skicka in den för sista gången. Imorgon ska jag äntligen få träffa Erika! Så länge sen! Jag är lite sugen på att gå ut och se stan lite igen:) åker hem vid halv 1 på söndag så blir nog rätt bra;)


I gave you all of my trust

På väg till första riktiga dagen på praktiken idag, är aningens nervöst men är bara göra sitt bästa:) igår lämnades uppsatsen in igen och det är sjukt nervöst! Kommer ha en klump i magen tills vi får svar. Har typ en dålig magkänsla kring uppsatsen:/ hoppas verkligen det går vägen denna gång!!:( imorgon åker jag till Sthlm då det är begravning på fredag. Känns otroligt jobbigt men ska bli skönt att komma hem till familjen och vännerna igen.


Torn and repaired, just to endure it all again


Hey I just met you and this is crazy, but here's my number, so call me maybe

Ännu en dag i skolan med uppsatsen och jag vill bara spy på den! Idag kändes det riktigt jobbigt när vi gick från skolan.. Känns som vi inte kommer någonstans och att allt kommer gå åt pipan igen:/ åh jag ger upp om jag måste göra om den igen kan jag bara tala om:(


It's just not enough

Hej hopp
Idag har vi suttit med de mesta kompletteringarna och det känns väl sisådär. Man blir rätt seg i huvudet efter en dag med uppsatsen:p jag var iaf och köpte en pilatesmatta så nu kan jag köra min pilates utan att få ont i rygg och knän:) jag och molle gick ut till amiralen och köpte den, så jag fick en bra promenad med;)


Så här roligt har vi!

Haha har besök av finafladdie och vi sitter och kör draw something mot varandra och jag sitter och dör av skratt hela tiden:p känns lite sorgligt att umgås via mobilerna;p


Free fallin'

Tycker det är så svårt att få ur sig vad man känner och funderar ibland så idag får bloggen gå till att försöka lätta lite på hjärtat:P Mitt huvud bara snurrar idag. Tankarna går till både skolan och livet utöver det.
Alla vet ju att man ska lita på sin magkänsla men min säger två olika saker. Börjar bli sjukt nervös inför tisdag nu då vi kommer få ett hum om vi kommer bli goskända eller ej. Visst det är inget som är säkert men skulle vi få massor med kompletteringar så är man kanske mer beredd på ett underkänt.
Om två veckor sitter jag på flyg/buss på väg hem till Stockholm för första gången detta år. Då har praktiken precis börjat och jag måste ta ledigt direkt. Kommer bli riktigt jobbigt.
I juni flyttar Molina till Malmö och det känns riktigt tufft. Känns som jag blir helt ensam kvar här i stan:/
Känns faktiskt lite bättre att ha fått ur sig lite tankar;)

Even angels learn to fly

Jag klarade den jäkla nationella tentan!!!! Är så sjukt lycklig! Verkar som 2012 blir bättre än 2011 iaf;) Nu är jag ett steg närmare examen finally! Två saker kvar innan jag äntligen är färdig sjuksköterska!
  • Nationella tentan
  • Praktikskt prov
  • Examenarbete
  • Slutpraktik

I know your pain

Har pluggat hela dagen i skolan eller ja från 11-15.30 typ;) sen blev det en promenad in till stan för att rensa tankarna lite:) nu är det dags att ta tag i plugget igen innan jag börjar fixa med något annat istället;p köpte en kudde till badkaret förut så tänkte inviga den ikväll kanske;)
Tog en bild från min promenad

 


You walk on fields of gold

Vila i frid älskade farfar<3


RSS 2.0