I pick my friends over you

Det jobbigaste med att flytta är att man inte längre är nära sina vänner, man vet att man inte är en del av deras liv på samma sätt. Jag saknar att fnittra, skratta och gråta med dem. Jag avskyr tanken på att jag inte får dela med mig av allt som händer här nere med dem.
Saknar er så otroligt mycket.
Alla har vi fel och det är ni som sett alla mina och ändå älskar mig.

"Ingenting får jorden att verka så rymlig som att ha vänner på avstånd" Henry David Thoreau

"En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat" Alban Goodier

"Det enda sättet att få en vän är att vara en" Ralph Waldo Enerson

I wish you never got to call me yours

Tisdag. Riktigt fint väder här nere så man längtar lite till sommaren:) eller i alla fall våren då man kan byta bort vinterskorna till ballerinaskor:D
Nu börjar vårkänslorna komma oxå känner jag:) Tror jag ska ta en lång promenad sen och njuta av det fina vädret:)

Just one more day

ännu en dag har gått, igår var det kåren och idag var det redovisning. Det gick faktiskt bra även om man somna vid 3 på natten och gick upp vid 7... var väldigt nere igår på kvällen men nu känns det väldigt bra ändå:) Har fått min nya mobil idag oxå:) så ska väl försöka komma igång med den nu och kolla på "P.s I love you" och kanske börja på gossip girl säsong 1:)



Suddenly breathing seems so hard to do



I can love you like that
I would make you my world
move heaven and earth if you were mine



More than meets the eye

 For once I think I know what i want

Dagens låtar
:
I can love you like that
30 things a girl would love a guy to do


A door without a key

When somebody's knockin
When somebody wants me
When somebody's trying to love me completely
I get scared
Don't know how it works
Will somebody save me?
Or will I get burned?


Dagens låt:
Never gonna leave your side


Words we could never find

Ännu en dag har gått och igår var det kåren och väldigt för mkt vin och väldigt för mkt dans. Har träningsvärk i benen idag och otur... börja inatt med att jag ramla och slog i bener sen brände jag min frukost 2 ggr... sen tänkte jag att jag skulle gå och handla och när jag står i kassan så hade jag glömt mitt kort hemma så det var bara ställa undan varorna och gå hem och hämta och det lär ju hända något mer idag eftersom det redan hänt massa skit=P

sen måste jag berätta att jag åkt pulka!!:D  
SVINKUL=)

I'll make every second count


Dagens låtar:
When i'm with you
Sleppless nights

I try to forgive but it's not enough to make it all okay

De flesta åkte hem denna helg så jag försökte roa mig så gott det gick och det blev en bra helg ändå:) Fredag var det film(Bolt) hos Mattias.
Lördag var det bio "Benjamin Buttons otroliga liv" den var bra lite sorglig ändå och sen var den lååååååång=P
Idag hade jag tänkt åka ner på stan och shoppa lite:) men tror ni affärerna i denna håla är öppna? NEJ!! så det blir att hitta på något annat istället. Är typ sugen på att göra lite god middag men är så tråkigt att bara gör det till sig själv hade planerat klyftpotatis och kyckling med hot bearnaisesås *mums*=) får se om jag lyckas få någe sällskap oxå=)

I never knew that I could be in love like this

You stopped and smiled at me
and asked me if I cared to dance
I fell into your open arms
and I didn't stand a chance

Dagens låtar:
I only wanna be with you
I only wanna be with you


Jag är helt jäkla otrolig...

Nu har jag faktiskt tröttnat på mig själv. När jag vill ha något ger jag mig f*n på att jag ska ha det oxå men sen när jag väl får det så bara "näe det var nog inte det jag ville". vet inte hur många gånger jag gjort så nu. så nu ska det bli ändring på det!
Lite kort om gårdagen nu då. först var det middag hos Ingrid med Elin sen var det bowling med aspjävlarna och efter det drog jag på mellan fest med dom medan Ingrid, Elin och Gulli gick och tog en drink. Sen vart det krogen och väldigt mycket dans:) Sen blev det film hos Mattias, Bolt(som jag så gärna ville se) men självklart så somna jag en stund sådär så jag såg slutet=P haha var bara Mattias som såg hela filmen=P
Sammanfattning av kvällen då, kändes som jag gjorde bort mig väldigt mycket  fast kan ju inte driekt säga någon spec sak jag gjorde. Möjligtvis att jag somnade bara för jag hatar att sova om inte alla andra oxå gör det. men det var inte en så stor grej så. det var någe annat jag gjorde som jag inte riktigt vet vad det är=P okej det här låter bara konstigt så jag skiter i att förklara istället.

nu har jag iaf pluggat i typ 2 timmar. har läst på internet om tystnadsplikt å skit som jag egentligen skulle läst i en bok som jag inte fått ännu... så bra=P

nej nu ska jag iväg å göra lite mat:)

Dagens låt:
Someday

RSS 2.0